ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η πρώτη Ελληνίδα Πρόεδρος έχει και μελανά σημεία…
Tuesday
21/01/2020
04:07 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αικ. Σακελλαροπούλου Μαρία_Νεγρεπόντη-Δελιβάνη ΠτΔ
0

Σχόλιο GMR: Το βασικό πρόβλημα για την κα Σακελλαροπούλου, δεν είναι πως δεν σεβάστηκε την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Ο Δικαστικός λειτουργός υπηρετεί τον κατακτημένο νομικό πολιτισμό και μέσω αυτού την Πατρίδα (εκτός αν στρατευτεί εν καιρώ πολέμου). Διαφορετικά, αλλάζει επάγγελμα.

Η αυριανή ΠτΔ, καταπάτησε τον όρκο πίστης προς το Δίκαιο και προς την Πατρίδα, από την δικαστική της θέση συγκάλυψε και μάλιστα επιθετικά την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας με όλα τα συνοδά εγκλήματα και αυτό είναι που την καθιστά συνένοχο στο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

 

 

Νεγρεπόντη-Δελιβάνη Μαρία, 20 Ιανουαρίου 2020

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Για αρκετούς λόγους θεώρησα καταρχήν ενδιαφέρουσα και πιθανόν θετική την επιλογή και τη σχεδόν καθολική αποδοχή της προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, κυρίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, για το ύπατο αξίωμα της Προέδρου της Δημοκρατίας. Και τούτο επειδή, πρώτον θα έπρεπε από καιρό μια γυναίκα να έχει ανέλθει σε αυτό το αξίωμα. Ωστόσο, παρά τον πολύ σημαντικό αυτό συμβολισμό, στον οποίο προφανώς αναζήτησε ο Πρωθυπουργός πρωτοποριακό στοιχείο στην επιλογή του, θα έπρεπε ωστόσο να αποφευχθεί η υπερβολική υπογράμμιση της σημασίας του.

Γιατί, ναι μεν αυτή η πλευρά της πρωθυπουργικής επιλογής ανανεώνει και εκσυγχρονίζει την εικόνα της χώρας μας, στο εσωτερικό όσο και στην αλλοδαπή, όμως θα ήταν απαράδεκτο να αποτελέσει την κυρίαρχη ερμηνεία της. Και πέρα, όμως, από αυτή την αυταπόδεικτη παρατήρησή μου, γύρισα χρόνια πίσω σε προσωπικές μου εμπειρίες, ως πρώτης γυναίκας πρύτανη ελληνικού ΑΕΙ.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.