ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Κίνημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Σήμερα καλούμεθα, εμείς ως απλοί Έλληνες Πολίτες, οι απόγονοι των αγωνιστών του 1821 να ολοκληρώσουμε το έργο της απελευθέρωσης της Ελλάδας από τον ξένο ζυγό
Sunday
24/03/2019
16:50 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος koykfamily
0

Σχόλιο G-M-R :   Συμφωνούμε σε όλα

 

 

 

Koykfamily, 24 Μαρ. 2019

 

Τη Δευτέρα, 25η Μαρτίου εορτάζουμε την 198η επέτειο της Ελληνικής επανάστασης του 1821. Η επανάσταση ήταν έργο μίας ομάδας πατριωτών, του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Κανάρη και λοιπών ηρώων που αφιέρωσαν την ζωή τους και την περιουσία τους για την ελευθερία του Ελληνικού Έθνους.

Αγωνίσθηκαν μόνοι τους, χωρίς να περιμένουν καμία βοήθεια από τους ξένους και στηρίχτηκαν στις δικές τους δυνάμεις και στο φρόνημά τους. Το αρχικά μικρό ελληνικό κράτος, με αγώνες και θυσίες έφτασε στα σημερινά του σύνορα. Εκείνο που μας διδάσκει η επανάσταση είναι η εθνική ενότητα χάρις στην οποία πέτυχε, ενώ όταν υπήρξε διχόνοια, η επανάσταση κινδύνεψε να χαθεί.

Το μήνυμα της επανάστασης είναι ότι η ελευθερία απαιτεί εθνική ενότητα και ομοψυχία και όχι διχόνοιες. Δυστυχώς όμως η επανάσταση του 1821 δεν έχει εισέτι ολοκληρωθεί. Το ότι διώχτηκαν οι Τούρκοι, δεν μας κατέστησε ελεύθερους καθότι σήμερα βρισκόμαστε υπό έναν άλλο ζυγό, αυτόν των μνημονίων και της ξένης επιτήρησης την οποία μας επέβαλαν οι ξενοκίνητοι πολιτικοί μας της διαπλοκής και διαφθοράς και εθνομηδενιστικά υπηρετούν, αφού συνεχώς με ψεύδη δεξιοί και αριστεροί υφήρπαξαν.τη ψήφο Ελλήνων Πολιτών.

Σήμερα καλούμεθα, εμείς ως απλοί Έλληνες Πολίτες, οι απόγονοι των αγωνιστών του 1821 να ολοκληρώσουμε το έργο της απελευθέρωσης της Ελλάδας από τον ξένο ζυγό.

Δεν έχει σημασία αν τότε ήταν τουρκικός ζυγός και σήμερα έχει μεταλλαχθεί σε ζυγό αμφιλεγόμενων χρεών και εθνομηδενιστών αριστερών και δεξιών. Τώρα ο αγώνας συνεχίζεται και απαιτεί Κίνημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ για να υποστηρίξουμε την ανεξαρτησία μας, την Εθνική μας Κυριαρχία στη Πατρίδα μας, τα Συνταγματικά και Θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματά μας ως Έλληνες Πολίτες.

Πηγή: koukfamily.blogspot

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.