ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Με 90% κούρεμα σε τουρκικά χέρια η “Καλλιμάνης”!
Sunday
06/06/2021
02:47 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος
0

 

 

 

 

 

Πρόδ. Εμφιετζόγλου, 3 Ιουνίου 2021

 

 

 

 

Η τουρκική εταιρεία “Νταρντανέλ” αγόρασε την ελληνική εταιρεία “Καλλιμάνης” για 6,2 εκατομμύρια ευρώ. Επακριβέστερον, αγόρασε τα δάνεια της “Καλλιμάνης” στις ελληνικές τράπεζες που ανήρχοντο σε 62,2 εκατομμύρια, έναντι 6,2 εκατομμύρια ευρώ, ήτοι με περικοπή 90%.

Ο έξυπνος Τούρκος επιχειρηματίας παζάρευε τις τράπεζες επί δύο χρόνια και κατάφερε να πετύχει περικοπή, κοινώς “κούρεμα” 90%! Ίδρυσε βέβαια και θυγατρική εταιρεία, που άλλου;, στην Κομοτηνή και σε λίγο θα μεταφέρει και τα αλιευτικά του στο Αιγαίο, ώστε να ψαρεύει και τα υπόλοιπα ψάρια μέχρι και …τον Σαρωνικό!

Και ερωτώ τους προέδρους των Τραπεζών και τον διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος: Υπήρχε τόσο μεγάλη ανάγκη για 6,2 εκατομμύρια ευρώ; Και δεν υπήρξε καμία εθνική ευαισθησία για την τεράστια ζημιά που θα γίνει στα εθνικά μας συμφέροντα; Ουσιαστικά θα έχουν οι Τούρκοι το ελεύθερο και το νόμιμο να ψαρεύουν απανταχού στα ελληνικά νερά, σε όλη την ελληνική ΑΟΖ.

Δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν 6,2 εκατομμύρια από τους Έλληνες εφοπλιστές αν είχαν τόσο μεγάλη ανάγκη; Έτσι κι αλλιώς οι ναύλοι βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο και τα κέρδη είναι πάρα πολύ μεγάλα γι’ αυτούς. Για 6,2 εκατομμύρια ευρώ; Λίγα περισσότερα από τα τριάκοντα αργύρια.

Επικαλούμαι την εθνική ευαισθησία των ελληνικών τραπεζών και της Τράπεζας της Ελλάδος και τους καλώ να ανακαλέσουν αυτή την επαίσχυντη συμφωνία. Καλή η ελεύθερη αγορά, αλλά πάνω απ’ όλα προέχει η ελεύθερη Ελλάδα.

 

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.