ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Μήνυμα κατά των πλειστηριασμών στη διάρκεια της παρέλασης στην Αθήνα
Sunday
28/10/2018
21:27 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Πλειστηριασμοί
0

Σχόλιο G-M-R:   Συμφωνούμε απολύτως με αυτά τα συνθήματα. Λίγος χώρος ακόμα, για εκδήλωση οργής κατά Κατοχής – Δοσιλόγων;

 

 

G-M-R, 28 Οκτ. 2018

 

 

 

 

Πανό και μπαλόνια με σύνθημα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» – Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

Το δικό τους μήνυμα κατά των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων σπιτιών επιχείρησαν να στείλουν συλλογικότητες στη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στην Αθήνα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Κρατώντας πανό που έγραφε «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και μπαλόνια με το ίδιο σύνθημα, επιχείρησαν από την κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος να ανέβουν στην επάνω, στη λεωφόρο Αμαλίας, ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους το επέτρεψαν. Έπειτα από αψιμαχίες και σύντομη μικροένταση, οι διαμαρτυρόμενοι άφησαν τα μπαλόνια με δεμένο το πανό, στον ουρανό.

Είχε προηγηθεί ακόμα ένα απρόοπτο, όταν δύο συμμετέχοντες στην παρέλαση σταμάτησαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων επιχειρώντας να διαμαρτυρηθούν για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.