ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Μπούμερανγκ για την Τουρκία ο εναγκαλισμός με τους τζιχαντιστές στην Συρία
Wednesday
10/03/2021
13:57 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιώρ. Λυκοκάπης
0

Σχόλιο GMR: Πίσω από αυτή την ανάλυση, όπως και πίσω από κάθε άρθρο που αφορά συρράξεις, κρύβονται ανθρώπινες ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ.

ΕΙΡΗΝΗ, είναι η μόνη παράμετρος που ταιριάζει να ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ σε κάθε σχετική ανάλυση, πρόταση, κίνηση.

Το ΚΚΕ συνέχισε την αρχική πορεία της καλής ΕΕΔΥΕ (η φωτογραφία από παλαιά εκδήλωση της ΕΕΔΥΕ-Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη ) με απελπιστικά μηχανιστικό και απολύτως ελεγχόμενο για επετειακές εκδηλώσεις τρόπο, ΜΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ουσιαστική-ενεργητική συμμετοχή ενεργών πολιτών, εργαζομένων, επιστημόνων. Και έτσι, και στο κυρίως κομματικό σχήμα και σε όλα τα υπο-σχήματά του συνδικαλιστικά, αυτοδιοικητικά κλπ, όταν τους έλεγες, μα τόσα περισσότερα πράγματα μπορούν να γίνουν, απαντούσαν: “μα είμαστε ΛΙΓΟΙ τι να κάνουμε“. Φυσικά, αφού οι πολλοί (ακόμα και μέλη/μη γλύφτες) που ήθελαν να προσφέρουν ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ στο ΚΚΕ, δεν ήσαν επιθυμητοί μην τυχόν και χαθεί η επιλογή “κάνουμε μόνο όσα μπορούμε να ελέγξουμε“, το ελέγξουμε, εννοείται μέσα στα ΜΙΚΡΑ διανοητικά-οργανωτικά-προοπτικά πλαίσια των ΛΙΓΩΝ (που όμως, ελέω του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού, κουνούν το δάχτυλο στους πολλούς).

Φυσική η κατάληξη που περιγράφει το σχόλιο: https://greek-market-research.com/clink/kke-lykos-me-provia-provatoy/ .

Όμως, και ο Πατριωτισμός (βλέπετε στρατιωτικούς και γεωπολιτικούς αναλυτές κλπ), δεν μπορεί να σώσει την Ελλάδα, αν δεν μπορεί “να σώσει τον κόσμο ολόκληρο”.

Γι’ αυτό και η ΕΙΡΗΝΗ(*), είναι το ΜΕΓΙΣΤΟ ζητούμενο σε κάθε ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ (και κατ’ αντίστροφη σειρά ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΝ ΑΓΑΠΗ ΘΕΟΥ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝΤΕΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΙ), ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

(*)προφορική παρακαταθήκη (Η ΕΙΡΗΝΗ, Η ΕΙΡΗΝΗ, μ’ αυτήν να ασχοληθείς“) από τον κομμουνιστή Νίκο Αλεξίου, Τεχνοκριτικού, μέλους του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών, Νομικού:

ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ : Οραμά του η αλλαγή του κόσμου

και

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΤΕΧΝΗ, ΑΛΕΞΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

_.

 

 

 

Γιώρ. Λυκοκάπης, 28 Ιανουαρίου 2021

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Ταυτόχρονη αιματηρή επανεμφάνιση έκαναν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) σε Ιράκ και Συρία, με δύο επιθέσεις αυτοκτονίας στην ιρακινή πρωτεύουσα και μία αιματηρή ενέδρα σε λεωφορείο που μετέφερε Σύριους στρατιώτες στην επαρχία Ντέιρ Εζόρ, η οποία βρίσκεται κοντά σε έναν από τους θύλακες που διατηρεί η τρομοκρατική οργάνωση στην εμπόλεμη Συρία, συγκεκριμένα στην αχανή έρημο Μπαντίγια.

Παρά την κατάρρευση του χαλιφάτου του σε Συρία και Ιράκ τον Μάρτιο του 2019 και την εξόντωση του ηγέτη του, το Ισλαμικό Κράτος διατηρεί ακόμα δυνάμεις, ικανές να πλήττουν τα στρατεύματα του καθεστώτος Άσαντ, αλλά και τους σιίτες “αποστάτες” στο Ιράκ, όπως έδειξε και η αιφνίδια επίθεση που πραγματοποίησε στο Ιράκ εις βάρος μελών της σιιτικής παραστρατιωτικής οργάνωσης “Μονάδες Λαϊκής Κινητοποίησης”, αμέσως μετά τις επιθέσεις αυτοκτονίας στην Βαγδάτη.

Οι φόβοι πολλών διεθνών αναλυτών επιβεβαιώθηκαν για την δυνατότητα ανασύνταξης του Ισλαμικού Κράτους, το οποίο έχει δείξει πως μπορεί να εκμεταλλεύεται περιστάσεις, όπως την τουρκική εισβολή εις βάρος των Κούρδων στην βόρεια Συρία, τον Οκτώβριο του 2019. Υπενθυμίζεται πως τότε εκατοντάδες τζιχαντιστές-αιχμάλωτοι των Κούρδων μαχητών του YPG, είχαν απελευθερωθεί από τον ίδιο τον τουρκικό στρατό, καθώς η βασική προτεραιότητα της Τουρκίας ήταν και είναι η ανάσχεση της κουρδικής παρουσίας στα τουρκοσυριακά σύνορα και όχι η καταπολέμηση των τζιχαντιστών.

 

 

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

 

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.