ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο μητροπολίτης Πειραιώς αποκάλυψε στο «DIRECT» ότι ήταν μέλος του ΚΚΕ
Sunday
20/12/2020
17:56 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΚΚΛΗΣΙΑ
0

Σχόλιο GMR: Παραθέτουμε χωρίς σχόλιο τις απο-καλύψεις του Σεβασμιώτατου.

_.

 

 

 

Μητροπ. Πειρ. Σεραφείμ,17Δεκεμβρίου 2020

 

 

 

«Όσον αφορά τα οικονομικά θέματα είχα αριστερή αντίληψη, στα εθνικά θέματα υπερ-δεξιά αντίληψη», τόνισε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

 

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT», ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα εν μέσω πανδημίας και πολλά άλλα ζητήματα.

Ο μητροπολίτης σημείωσε ότι δεν θα ψήφισε ποτέ ένα κομμουνιστικό κόμμα γιατί όπως είπε δεν θα μπορούσε να ψηφίσει κάτι που είναι ανελεύθερο. «Όσον αφορά τα οικονομικά θέματα είχα αριστερή αντίληψη, στα εθνικά θέματα υπερ-δεξιά αντίληψη», τόνισε.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε ότι όταν ήταν φοιτητής ήταν στη νεολαία του ΚΚΕ. «Είχα πει στα παιδιά. Από τη στιγμή που σε μία χώρα ενός εκατομμυρίου, 100.000 είναι μέλη του κόμματος και οι υπόλοιποι δεν είναι, έχουμε ολιγαρχία. Το κομμουνιστικό κόμμα έχει δυστυχώς αυτές της ,διαφοροποιήσεις από την άμεση δημοκρατία», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «εγώ είμαι υπέρ της δημοκρατίας και της ελευθερίας του προσώπου».

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Είναι ένας νέος άνθρωπος, αξιόλογος, ευφυέστατος, προσοντούχος, διαφωνώ μαζί του στα κοσμοθεωρικά που έχει. Όταν λέει ας πούμε ότι δεν έχει ένθεη αντίληψη, με προβληματίζει.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Είναι ένας πολύ δυναμικός ηγέτης, εκφράζει ένα πολύ μεγάλο τμήμα του λαού μας και νομίζω ότι η διακυβέρνηση η οποία ασκεί είναι αξιόλογη».

Για τη Φώφη Γεννηματά: «Έχουμε μία ιδιαίτερη προσωπική σχέση φιλίας και εκτιμήσεως, εκτιμώ και αυτή και το σύζυγό της και τη θεωρώ ότι είναι μία πολύ αξιόλογη κυρία, έχει μία πολύ θετική σκέψη και είναι μία πολύ σωστή μητέρα και άξια να αναλάβει οποιοδήποτε αξίωμα στην πολιτεία μας».

 

Πηγή: newpost.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.