ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Οργή ΜέΡΑ25 κατά Σακελλαροπούλου για τον «φράχτη της ντροπής»
Thursday
20/05/2021
01:55 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΜέΡΑ25
0

Σχόλιο GMR: Ξεκατινιάσματα” !

Μίλησε για την “Καtina στην Προεδρία της Δημοκρατίας” , και τί είπε, ο εκπρόσωπος του Αμίμητου Γιάνη με τα 2+2 πρόσωπα,

Ο κ. Κριθαρίδης θυμίζει επίσης ότι το ΜέΡΑ25 δεν είχε ψηφίσει υπέρ της κ. Σακελλαροπούλου, η οποία «με τη λογική των περιστρεφόμενων θυρών, αφού έκρινε πρώτα τα μνημόνια συνταγματικά, “μεταπήδησε” στην Προεδρία της Δημοκρατίας», προσθέτοντας «να την χαίρεται η “προοδευτική, ριζοσπαστική αριστερά” που την υπερψήφισε».”

που αναγνώρισε όπως η Καtina το μή συνταγματικό-απεχθές-επαχθές, Χρέος ( https://greek-market-research.com/article/gia-tin-eponeidisti-symfonia-sto-eurogroup-tis-20-2-2015/ ).

_.

 

 

 

efsyn.gr, 15 Μαίου 2021

 

 

 

 

 

Σε πολύ υψηλούς τόνους ήταν η αντίδραση του ΜέΡΑ25 για την εικόνα της Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, μπροστά στον φράχτη στον Έβρο.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Μιχ. Κριθαρίδης, η ΠτΔ «ως άλλος Αντώνης Σαμαράς, Όρμπαν ή Τραμπ, εντάσσεται πλήρως στο ακροδεξιό αφήγημα του μισανθρωπισμού της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και των πολιτικών του Ευρωιερατείου, που αντιμετωπίζουν την χώρα μας ως «ασπίδα» απέναντι σε κατατρεγμένους ανθρώπους».

Σε ανάλογο ύφος, ο κ. Κριθαρίδης υπογράμμισε ότι η εικόνα αυτή της κ. Σακελλαροπούλου «μπροστά από τον φράχτη του μίσους με τον οποίο κάποιοι, μαζί με τις παράνομες επαναπροωθήσεις και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Αιγαίο, νομίζουν ότι χτίζουν την ασφάλεια του κάθε ευρωπαίου, είναι απλά αποκρουστική και ντροπιαστική».

Ο κ. Κριθαρίδης θυμίζει επίσης ότι το ΜέΡΑ25 δεν είχε ψηφίσει υπέρ της κ. Σακελλαροπούλου, η οποία «με τη λογική των περιστρεφόμενων θυρών, αφού έκρινε πρώτα τα μνημόνια συνταγματικά, “μεταπήδησε” στην Προεδρία της Δημοκρατίας», προσθέτοντας «να την χαίρεται η “προοδευτική, ριζοσπαστική αριστερά” που την υπερψήφισε».

 

Πηγή: efsyn.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.