ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Π. Λιαργκόβας: «Κούρεμα» καταθέσεων, εάν δεν προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί
Thursday
21/12/2017
19:53 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Πλειστηριασμοί
0

Σχόλιο G-M-R: Δόξα να ‘χει ο ενδοαντιμνημονιακός αλληλοσπαραγμός! (μήπως και ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ φταίει ο “καναπές”;)

_.

 

 

 

G-M-R , 21 Δεκεμβρίου 2017

 

 

Έκκληση να προχωρήσουν άμεσα οι πλειστηριασμοί έκανε ο απερχόμενος επικεφαλής του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής, Παναγιώτης Λιαργκόβας, προειδοποιώντας πως εάν αυτό δεν γίνει, θα επέλθει κούρεμα καταθέσεων.

«Αν δεν προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί, θα έχουν πρόβλημα οι τράπεζες και θα γίνει ανακεφαλαιοποίηση και κούρεμα καταθέσεων σύμφωνα με τα δεδομένα»υπογράμμισε ο κ Λιαργκόβας.

Οι κυβερνήσεις πάντα ανέβαλαν τις μεταρρυθμίσεις για αργότερα αλλά το αργότερα έφτασε και πρέπει να γίνουν πολλά μέχρι το κλείσιμο του προγράμματος τόνισε σημειώνοντας πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε βροχή από μεταρρυθμίσεις, ορισμένες εκ των οποίων είχαν περιληφθεί και στο δεύτερο μνημόνιο.

«Θα είναι δύσκολο να έχουμε θεαματικούς ρυθμούς ανάπτυξης καθώς δεν έχουμε επενδύσεις, το κλειδί είναι να γίνουν επενδύσεις» πρόσθεσε ενώ εξέφρασε τον φόβο του ότι θα παγιδευτούμε σε χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και στασιμότητα.

ΠΗΓΗ: newpost.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.