ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Π. Μαυροειδής στο CNN Greece: Αριστερά των νέων “Ιουλιανών”, απέναντι στους Ιούληδες της συναίνεσης και της προδοσίας!
Tuesday
02/07/2019
13:33 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Μαυροειδής
0

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: Γιατί άραγε (ΓΙΑΤΙ;;;), το CNN ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ “ανταρσυα”; 

Διότι “η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάνει χρήσιμο “θόρυβο” και είναι πολιτικά υπαρκτή”, μας λέει ο Παναγιώτης Μαυροειδής, συναγωνιζομενος τον κο Κουτσουμπα (και όλους τους σχετικώς διαγκωνιζόμενους, εκ των οποίων ΕΝΑΣ μόνο εξήγγειλε παλλαϊκό μέτωπο το φθινόπωρο του 2011 και το ΑΝΑΙΡΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ αρχές 2012), σε παροχή επίφασης δημοκρατικότητας και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, υπέρ του (ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ:”τι κι αν είναι Κατοχικος”) Αντιπροσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού(που και στα καλύτερα του ήθελε τον πολίτη ψηφοφόρο-οπαδό).

Παν. Μαυροειδής, 2 Ιουλίου 2019

 

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξή του στον Κ. Πλιάκο στο CNN Greece, ο Παναγιώτης Μαυροειδής, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ και του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιό της στην Ανατολική Αττική, απαντάει εύστοχα και  παραστατικά σε σειρά ερωτήσεων για την πολιτική περίοδο, το δίλημμα ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς εκλογές και κυρίως για τις θέσεις και την πολιτική πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στην πρώτη ερώτηση που αφορά τον ισχυρισμό ότι το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου αφορά την επιλογή μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ο Π. Μαυροειδής συνδέει τη «βουβαμάρα» της προεκλογικής περιόδου με το «βαρύ πέπλο συναίνεσης» καθώς και  την «αίσθηση σύγκλισης, παρά όξυνσης και πόλωσης» που υπάρχει στα προγράμματα των δύο κομμάτων.

Υπενθυμίζει ότι τον Ιούλιο του 2015, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να μετατρέψει  το ΟΧΙ σε ΝΑΙ και να υπογράψει το Τρίτο Μνημόνιο με την ΕΕ και «παραπατούσε» λόγω διαφοροποιήσεων βουλευτών του,  η ΝΔ έτρεξε να τον στηρίξει στη βουλή ψηφίζοντας μαζί του. Με βάση αυτό. διατυπώνει τη θέση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ότι

«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι δεσμευμένοι να στηρίξουν την  πολιτική των αιματηρών πλεονασμάτων, της πληρωμής χρέους, της ευρωεπιτροπείας κλπ, τόσο από θέσεις κυβέρνησης όσο και από θέσεις αντιπολίτευσης, το πιθανότερο με αλλαγή ρόλων μεταξύ τους»

 

for more clik here

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.