ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

#Πονάω: Χιλιάδες πολίτες στην Αττική και όλη τη χώρα διαδήλωσαν κατά της κρατικής τρομοκρατίας (Photos)
Sunday
14/03/2021
17:50 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος
0

Σχόλιο GMR: Η Αστυνομική Βία, ΔΕΝ είναι άλλη από την Βία του ΚΡΑΤΟΥΣ, την βία του ΚΡΑΤΟΥΣ σε συνεργασία με το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, την βία της συνεργασίας ΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ( με ευγενική συνδρομή έξωθεν δυνάμεων, βλέπετε από  Κρυστάλλη (  Ν.Χασαπόπουλος: Εγώ, ο Ντάνος, η ΕΥΠ και ο Καραμανλής )  μέχρι υπόθεση Vodafone/δολοφονία ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ( https://greek-market-research.com/clink/apokalypsi-etsi-tha-dolofonoysan-ton-kosta-karamanli/ ) με ΜΠΑΧΑΛΟ/ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ προς άγρια κατατρόπωση των διαδηλώσεων ιδιαίτερα αυτών των αντιμνημονιακών 2011-2014.

Οι συγκεκριμένοι κατά της αστυνομικής βίας διαδηλωσίες(*), ρωτήθηκαν, παρουσία των δικηγόρων τους, αν τους πονάει η από το 2010 εμφανισθείσα μνημονιακή βία (διευκρινήσεις πως μιλάμε για το άγριο ξύλο σε αντιμνημονιακές εξεγέρσεις 2010-2014 και ως τώρα για όποιον τολμήσει κατά, της μέσω ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ και ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΑΞΗΣ-ΕΘΝΟΥΣ https://greek-market-research.com/article/alexandros-chrysis-komvikos-stochos-i-exodos-apo-eyro-ee/ ), η βία της χρεοκρατίας, η βία του σφετερισμου λαϊκής κυριαρχίας και εθελοεκχώρησης παντός είδους εθνικής κυριαρχίας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ανταποκριτού μας, απάντησαν: “Πονάν’ ωρέ τα παλληκάρια;”!!!

——————

(*) https://greek-market-research.com/clink/oi-diadilosies-kke-antarsya-syriza-mera25/

_.

 

 

 

 

documentonews-NewsRoom, 13 Μαρτίου 2021

 

 

 

 

 

Στους δρόμους της Αθήνας αλλά και από την Ιεράπετρα μέχρι τη βόρεια Ελλάδα, χιλιάδες άνθρωποι έχουν βγει ταυτόχρονα στους δρόμους διαδηλώνοντας ενάντια στην κρατική βία και καταστολή με το σύνθημα #Πονάω που έμεινε χαραγμένο από το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη.

Ένας τεράστιο “ΩΣ ΕΔΩ” ακούγεται. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια. Η οργή έχει ξεχειλίσει. Η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί.

Ιεράπετρα-Αγ.Νικόλαος-Ρέθυμνο-Σάμος-Κέρκυρα-Πάτρα-Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα-Πανόρμου-Νέα Ιωνία-Αγ.Ανάργυροι-Αγ.Παρασκευή-Εξάρχεια-Ηλιούπολη-Πετρούπολη είναι μόνο λίγες από τις περιοχές που ο κόσμος είναι στους δρόμους από το πρωί και φωνάζει…

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!

Θέλουμε να ζήσουμε ελεύθερα, με αξιοπρέπεια, με σεβασμό στις πραγματικές μας ανάγκες και τα δικαιώματά μας.

Δεν θα ανεχτούμε ένα αστυνομικό κράτος, θανάτου, φίμωσης και βίας!

Εμείς σας φέρνουμε κάποιες πρώτες φωτογραφίες από δεκάδες γειτονιές και πόλεις της χώρας και θα ανανεώνουμε το άλμπουμ της ανάρτησης με νέο υλικό που μας φτάνει. Είναι αυτά που δεν θα δείτε στα μεγάλα κανάλια της ολιγαρχίας. Είναι η φωνή του κόσμου των γειτονιών, του κόσμου της εργασίας!

Πολυάριθμες συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί και για αύριο. Ενημερωθείτε από το event των συλλογικοτήτων που ξεκίνησαν αυτή την πρωτοβουλία εδώ: https://fb.me/e/21pAHoX63 και από την καρφιτσωμένη ανάρτησή μας που διαρκώς ανανεώνεται!

 

δείτε ΦΩΤΟ της συγκεκριμένης ανάρτησης εδώ.

 

Πηγή: documentonews.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.