ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Στον αέρα το AstraZeneca – Σε καραντίνα το έβαλαν και Γερμανία και Γαλλία
Monday
15/03/2021
19:40 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΜΒΟΛΙΟ COVID19 Ολγα Μαύρου
0

Σχόλιο GMR: “Η θρόμβωση είναι κάτι σύνηθες”, ποιος όμως ΓΙΑΤΡΟΣ θα ΒΡΕΘΕΙ να μας πει αν αυτό το “σύνηθες”, είναι ή δεν είναι, δυνατόν να ανιχνευθεί ιατροδικαστικά, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΟΜΒΩΣΗ λήψης ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ σκευασμάτων-θεραπειών-εμβολίων;;;

Προσθέτουμε σχετική πληροφόρηση υπογραμμίζοντας αυτό που κατά την γνώμη μας επείγει:

“Τόσο ο ίδιος όσο και ο Τόμας Σέκερες υποστήριξαν ότι θα πρέπει να υπάρξει λεπτομερής διερεύνηση των περιστατικών, σημειώνοντας ότι μία σύνδεση δεν μπορεί να αποκλειστεί κατά εκατό τοις εκατό.” ( https://www.capital.gr/diethni/3531769/ema-sobares-allergies-tha-prepei-na-prostethoun-stis-endexomenes-parenergeies-tou-emboliou-tis-astrazeneca )

_.

 

 

 

 

Ολγα Μαύρου, 15 Μαρτίου 2021

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Και η Γερμανία και η Γαλλία, όπως και η Ιταλία και η Κύπρος προστέθηκαν στις χώρες που αναστέλλουν πλέον τους εμβολιασμούς με το σκεύασμα της ΑstraZeneca/ Οξφόρδης, μετά τα περιστατικά θρόμβωσης που καταγράφηκαν σε πολλά κράτη. Παρά τις καθησυχαστικές εν μέρει ανακοινώσεις της εταιρίας, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, οι ανησυχίες φαίνεται να επεκτείνονται και ορισμένες χώρες σταμάτησαν το εμβόλιο έως ότου βεβαιωθούν οι ειδικοί για το τι συμβαίνει με τις διαταραχές πήξης του αίματος.

Μετά τη Δανία, Ισλανδία και Νορβηγία την περασμένη εβδομάδα ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας ανακοίνωσε την αναστολή χορήγησης του συγκεκριμένου εμβολίου και ζήτησε έγγραφες διαβεβαιώσεις από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων για την ασφάλεια του σκευάσματος. Άλλες επτά χώρες την ίδια μέρα “πάγωσαν” τους εμβολιασμούς με συγκεκριμένες παρτίδες και όχι συνολικό το εμβόλιο. Εν συνεχεία το σταμάτησε προσωρινά και η Ταϊλάνδη που όμως άλλαξε γνώμη και το ξανάρχισε «επειδή σε πολλές χώρες δεν παρουσιάστηκαν θρομβώσεις», όπως είπαν εκεί οι αρμόδιοι.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.