ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τα φάουλ της Σακελλαροπούλου με το CNN
Thursday
17/09/2020
23:41 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αικ. Σακελλαροπούλου Βαγγέλης Γεωργίου ΠτΔ
0

Σχόλιο GMR: Δεν είναι άπειρη, άπυρη(*) είναι.

(*) προϊόν του δοκιμαστικού σωλήνα της πολιτικοδικαστικής διαπλοκής (εδώ η ομιλία της σε παρουσίαση βιβλίου του Ευάγ. Βενιζέλου, ομοιδεάτες και οι δύο του Κύκλου Ιδεών ) είναι η καημένη.

._

 

 

 

 

Βαγ. Γεωργίου, 16 Σεπ. 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

«Σαν να μην υπήρχε άλλο νησί να πάει [η Σακελλαροπούλου], γιορτάζει εκεί συγκεκριμένα. Φυσικά αυτό μας ενοχλεί» δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ για την επίσκεψη της Ελληνίδας Προέδρου της Δημοκρατίας στο Καστελλόριζο. Την ώρα λοιπόν που ο Τούρκος υπουργός υποδείκνυε στην Ελληνίδα Πρόεδρο της Δημοκρατίας που πρέπει και πότε να επισκέπτεται την εθνική επικράτεια, η κα Σακελλαροπούλου επέλεξε ατυχώς να δώσει συνέντευξή στον αμφιλεγόμενο δημοσιογράφο Nic Robertson για το CNN.

Στο Καστελλόριζο, η κα Σακελλαροπούλου βρέθηκε για τον εορτασμό της 77ης επετείου απελευθέρωσης του νησιού. Απαντώντας στον Αμερικανό δημοσιογράφο σχετικά με το εξοπλιστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης δήλωσε ότι «Εάν θέλεις ειρήνη, πρέπει πάντα να προετοιμάζεσαι για πόλεμο, όπως έλεγαν κάποιοι αρχαίοι Έλληνες, πρέπει να προετοιμαζόμαστε για οτιδήποτε». Η αγέρωχη -πλην ίσως τετριμμένη- ατάκα της Ελληνίδας προέδρου, επισκιάστηκε όμως από μια άλλη απάντησή της κατά την κρίση μας.

Όταν ο Αμερικανός δημοσιογράφος τη ρώτησε «Το να έρχεστε εδώ δίπλα στην Τουρκία, σε μια περίοδο εντάσεων δεν είναι ένα προκλητικό μήνυμα;» εκείνη απάντησε «Δεν θεωρώ ότι μια ειρηνική επίσκεψη της προέδρου της Ελλάδος είναι προκλητική με κανένα τρόπο». Προφανώς, η επίσκεψή της είναι ειρηνική, αλλά η κα Σακελλαροπούλου, ως νομικός, θα έπρεπε να αναζητήσει τη σωστή απάντηση στο άρθρο 1 του Νόμου υπ’ αριθμ. 518 “Περί προσαρτήσεως της Δωδεκανήσου εις την Ελλάδα” της Δ’ Αναθεωρητικής Βουλής των Ελλήνων.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.