ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ταμείο Ανάκαμψης: Η σοσιαλδημοκρατική εναλλακτική στον Μαξιμοκεντρισμό
Wednesday
28/04/2021
22:23 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Δημόπουλος
0

Σχόλιο GMR:     T h e    L o v e     B o a t!

Ζητούμενο είναι η ρήξη με τον τωρινό οιονεί μονοκομματισμό, η έκφραση με όλους τους τρόπους και σε όλους τους τόπους μιας εναλλακτικής για το συνολικό εθνικό συμφέρον, η οποία είναι δυνατόν να εφαρμοσθεί.

Βέβαια, ο Σημιτικός(*) κύριος Δημόπουλος, έχει φοβερή ρήξη κατά νού! Ως μνημονιακός οδοντίατρος, πονάει δόντι (από την χρεοκρατία), κόβει κεφάλι (μεταρρυθμίσεις https://slpress.gr/politiki/choris-metarrythmistiko-zilo-xechaste-tin-anaptyxi/ ).

Δημοκρατικότατος (Εν μέσω πλέριας μνημονιακής δημοκρατίας) ο πλουραλισμός στο slpress. Τόσο Δημοκρατικό πλουραλιστικό Στέκι, σκέτο ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ  The Love Boat με τον Σταύρο Λυγερό as Your Captain!

ΣΥΝΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ πολυπολιτικά και αγαπητικά, από σημιτικοί (καλή ώρα) ως πατριώτες https://greek-market-research.com/clink/diakiryxi-gia-tin-kypro-ypografoyn-22-prosopikotites/ .

Επειδή οι “δημοκρατικώ δικαίω” (πλέρια παρεχόμενο από το Σύστημα και τον Your Captain) διεμπλεκόμενες λογορήξεις και λογοεπαναστάσεις του πολιτικά πολυπολιτισμικού πληρώματος του slpress love boat, δημιουργούν ζάλη, ναυτία, αναμένουμε κάποιοι εκ του πληρώματος να πηδήξουν, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩ, από το love boat και να κολυμπήσουν ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ στα βαθιά νερά της κίβδηλης κανονικότητας.

Και πάλι, σεβαστοί αναγνώστες, σας ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ: https://greek-market-research.com/article/i-ellada-einai-poly-mikri-gia-na-echei-dika-tis-symferonta/ .

(*) Ο Αντώνης Δημόπουλος είναι ορθοδοντικός. Έχει διατελέσει στέλεχος του τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ, γραμματέας του ΟΠΕΚ την δεκαετία του 1990, αντιπρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας. 

= = = = = = = = = = = = = = = = = =  

Κάτω από εδώ θα συμπληρώνεται σχετική αρθρογραφία, σχόλια, παρατηρήσεις

Αμερικανική παρέμβαση στο Κυπριακό – Το “κρυφό” διάβημα

Κόμματα-φυλές και Επιτελικό Κράτος

_.

 

 

 

Αντ. Δημόπουλος, 27 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Ο παγωμένος “μονοκομματικός πλουραλισμός” της τελευταίας περιόδου –ίσως και– λόγω της συγκυρίας της πανδημίας, ανέδειξε πρόσφατα τον αυταρχισμό της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την αδυναμία της αντιπολίτευσης να παρέμβει στις μεταμνημονιακές δυνατότητες και επιλογές που ανοίγονται, ως εναλλακτικός ορίζοντας.

Είναι χαρακτηριστική η απόλυτη απουσία αλλά και ο αποκλεισμός στους σχεδιασμούς των 170 δράσεων του Ταμείου Ανάκαμψης που υπεβλήθησαν στην ΕΕ τόσο των πολιτικών όσο και των κοινωνικών εταίρων της Δημοκρατίας μας. Ένας αναγκαίος ευρύτατος δημόσιος διάλογος έκφρασης, καταγραφής και αποτίμησης προτάσεων και προτεραιοτήτων, πνίγηκε μέσα σε μια “Μαξιμοκεντρική” κυβέρνηση, σε αποκλειστική διαχείριση της ομάδας εργασίας Σκυλακάκη.

Ούτε καν τα αρμόδια υπουργεία δεν εξέφρασαν ένα συμπληρωματικό ή εναλλακτικό πρόγραμμα για τις ζώνες της ευθύνης τους, παρόλο που η πανδημία έφερε μεγάλες και ταχύτατες μεταβολές. Δημιούργησε νέα μέτωπα δυνατοτήτων αλλά και στρεβλώσεων. Συνακόλουθα η αντιπολίτευση εξαντλείται σε καταγγελίες, πλειοδοσίες και υποψίες.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.