ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τι κατέθεσε ο άνδρας της ΔΡΑΣΗ για την αποτροπή σύλληψης από «αστυνομικό του ΣΥΡΙΖΑ»
Saturday
11/07/2020
12:33 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος
0

Σχόλιο GMR:   Μήπως θυμάστε περί “αρμών της εξουσίας”(εδώ);

Όλα τους τα χρόνια δούλευαν την κοινωνία ως η “σουλουπωμένη αριστερά”, σε σχέση με τον αγροίκο χαρακτήρα του ΚΚΕ.

Με διαφορετικές μεθόδους πολιτικαντικού μάρκετινγκ, τόσο ο ρεφορμισμός, όσο και ο σεχταρισμός, δράττονται της ευκαιρίας οικοδόμησης ενός κομματικοεπιχειρηματικού ομίλου, στην αγκαλιά του αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού (συνάντηση τους στον οπορτουνισμό!!!) με όλα του τα παρακλάδια δηλαδή συνδικαλισμό, Τοπική Αυτοδιοίκηση, κλπ (από το 2010 “τι κι αν αυτός ο αντιπροσωπευτικός κοινοβουλευτισμός είναι κατοχικός”).

._

 

 

 

Μιχ. Τεζάρη, 11 Ιουλίου 2020

 

 

 

 

Τον τρόπο με τον οποίο αστυνομικός φέρεται να παρεμπόδισε τη σύλληψη διαδηλωτή περιγράφει αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ στην κατάθεσή του.

 

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατάφερε να διαφύγει την σύλληψη το άτομο που κατηγορείται για συμμετοχή σε επεισόδια το απόγευμα της Πέμπτης, με την εμπλοκή αστυνομικού που υπηρετεί στην φύλαξη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, περιέγραψε στους συναδέλφους του ο άνδρας της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε στα στελέχη της Κρατικής ασφάλειας στις 23:05 το βράδυ της 9ης Ιουλίου, « Περί ώρα 20:30 μαζί με την ΔΡΑΣΗ λάβαμε εντολή από κέντρο ασφαλείας να μεταβούμε στην συμβολή της Πανεπιστημίου με την Αμερικής και να ενεργήσουμε συλλήψεις ατόμων που έριχναν μολότοφ και πέτρες εναντίον αστυνομικών δυνάμεων. Στην οδό Πανεπιστημίου κινούντο 30 άτομα με λευκές και κόκκινες σημαίες με ακάλυπτα χαρακτηριστικά. Όταν βρεθήκαμε δίπλα τους ένας άνδρας μπήκε μπροστά μου και με έσπρωξε με πολύ δύναμη με αποτέλεσμα να πέσω από το δίκυκλο, αλλά με γρήγορες κινήσεις να σηκωθώ και να τον συλλάβω». Στην συνέχεια φέρεται να υποστήριξε πως δέχτηκε τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι αστυνομικοί «βροχή» από αντικείμενα.

«Τα άτομα τότε άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες και αντικείμενα καθώς τον κρατούσα και περίμενα να φτάσουν συνάδελφοί μου για να τον δεσμεύσουμε. Τότε ήρθε ένας άνδρας με πολιτικά και με έσπρωξε με αποτέλεσμα να χάσω την ισορροπία μου και το άτομο να τραπεί σε φυγή. Εγώ προσπάθησα να τον ξανασυλλάβω και τότε μου είπε «Τι κάνεις εκεί ρε; Άστον να φύγει, αυτό είναι το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ». Εγώ του είπα να μην ανακατεύεται και εκείνος μου είπε χαμηλόφωνα, « Είμαι αστυνομικός και είμαι υπεύθυνος ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ». Μετά ήρθε ένας άλλος άνδρας που είπε πως είναι αστυνομικός» και μου είπε (εννοώντας για τον πρώτο άνδρα), «άφησέ τον είναι αστυνομικός». Μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί εφικτή η ταυτοποίηση του δεύτερου ατόμου που φέρεται να είχε εμπλοκή στο επεισόδιο.

 

Πηγή: newpost.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.