ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τι θέλει κι ο Τσίπρας απ´ τη ζωή μας; Να του πούμε μπράβο για το φιάσκο με τις Πρέσπες; Η Κεντροαριστερά δεν έχει ανάγκη από καραβοτσακισμένους υπηρέτες του συστήματος…
Thursday
04/07/2024
15:06 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Αλ. Τσίπρας Πολιτική Συμφωνία Πρεσπών ΣΥΡΙΖΑ
0

Σχόλιο GMR: Η G-M-R θεωρεί πως στο άρθρο, τα πέραν των κατωτέρω, συνιστούν αξιόπιστα στοιχεία για την τεκμηρίωσης της παραπομπής σε λογοδοσία όλων των από 2010 ως σήμερα, μνημονιακών κυβερνώντων. Βέβαια για τον αρθρογράφο κάτι τέτοιο “φαίνεται βουνό”, ίσως και δεν το θέλει, πάντως τον ευχαριστούμε για την άτυπη συνεργασία του μαζί μας.

Συνεχίζουμε.

Ή ψιλοχαμένο το ‘χει το πολιτικό του κριτήριο ο Γιώργος Χαρβαλιάς, που με αλήθειες από το παρόν άρθρο του θα μπορούσε (αν ήθελε) να στοιχειοθετήσει μήνυση εσχάτης μνημονιακής προδοσίας κατά Τσίπρα και πολλών ακόμα, ή, καλά να τα ‘χει θέλει πιο πολύ με τους πασοκοτσιπροαριστερούς παρά με την παράταξή του που βέβαια την διαφεντεύει ο μεταμοντέρνος σε όλα τα ζητήματα Κυρ. Μητσοτάκης.

Αλιεύουμε ωραιποιήσεις της “ελεεινής πολιτικής φιγούρας”, από το άρθρο:

1) Το μοναδικό του πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους είναι ότι σίγουρα δεν έκανε «προσωπικό ταμείο»…

Το να τον πλασσάρουν οι ξένες δυνάμεις σε ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, να τον κουβαλούν να “διδάσκει” αλά Γ.Α.Π. σε φοιτητές εθνοπροδοσία, να προωθούν και να διαφημίζουν το Ιδρυμα Αλέξης Τσίπρας (Πρεμιέρα για το Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα – Ολιγόλεπτο παρών και από τον Κασσελάκη), το να ξεκινάει επισήμως την προδοσία του λαού αγκαλιάζοντας την Γάτα των Ιμαλαΐων (Ο ηγέτης, ο εκδότης και… η γάτα των Ιμαλαΐων), δεν το λες πως “δεν έκανε προσωπικό ταμείο“.

Βέβαια, και μόνο αυτός ο αυτοευνουχισμός του πολιτικού κριτηρίου του Γ.Χ., είναι αρκετός ως “δείγμα ανδρός δημοσιογράφου” πόσω μάλλον αν προσθέσουμε και τα παρακάτω.

2) Αποδείχτηκε εκτός από λαοπλάνος και ασυγχώρητα αφελής. Την αφέλεια του αυτή πλήρωσε ο ελληνικός λαός που είδε τις ελπίδες του για απαλλαγή από την μνημονιακή ομηρία να εξανεμίζονται μέσα από την πλαστογράφηση της δικής του ετυμηγορίας.

Ως, Λαοπλάνος, ταυτόχρονα και αφελής, μάλλον πρέπει να εξεταστεί και ο Γ.Χ. (άλλως ως σοβαρά ταρακουνημένος από την μητσοτακική μεταμοντέρνα και εθνοπροδοτική επέλαση,  ίδια με του Τσίπρα του οποίου εκτός άλλων, την μνημονιακή δέσμευση συνεχίζει).

3) – “Προσωπικά πιστεύω ότι ο νεαρός τότε αρχηγός του Σύριζα, είχε αγνές προθέσεις.

Ετσι ισχυρίζονται για τα εγκλήματά τους πολλοί εγκληματίες.

4) – “Δεν κατάφερε μονάχα να του προσθέσει και τη ρετσινιά του λαμόγιου, γιατί αυτό θα…πήγαινε πολύ.

Λαμόγιο (μεταμοντέρνο και εθνοπροδοτικό όπως προείπαμε), λαμόγιο δεν καταγγέλλει.

5) – “Σήμερα αντί να επιτίθεται στο καθεστώς Μητσοτάκη ο Τσίπρας…“.

Μα, με τί προσόντα, λαμόγιο (επιπέδου ενόχου εσχάτης προδοσίας) είπαμε, λαμόγιο δεν καταγγέλλει.

_.

 

 

 

 

Γιώργος Χαρβαλιάς, 30 Ιουνίου 2024

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Ένα από τα ελαττώματα των πρώην πρωθυπουργών είναι ότι δεν αντιλαμβάνονται πότε έρχεται η ώρα να πάνε σπίτι τους. Πότε ολοκληρώνουν τον …βιοιστορικό τους κύκλο στο δημόσιο βίο, όπως θα έλεγε και ο λεξιπλάστης, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Οι πολιτικοί, ιδίως στην Ελλάδα, πιστεύουν ότι είναι πάντα χρήσιμοι. Ακόμη αν έχουν αποδοκιμαστεί από το εκλογικό σώμα με τον πιο κραυγαλέο τρόπο ελπίζουν ότι θάρθει η στιγμή που θα επιστρέψουν από την πίσω πόρτα. Για να μεγαλουργήσουν ως «χρυσές εφεδρείες» του τόπου.

Σε μια τέτοια λογική πυκνώνουν εσχάτως τα σενάρια που θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να επιστρέφει σε ένα είδος…πατερούλη-καθοδηγητή της πελαγωμένης και σπαρασσόμενης ελληνικής κεντροαριστεράς. Γιατί οι υπόλοιποι μνηστήρες που διαγκωνίζονται, δεν διαθέτουν-τάχα- το ειδικό βάρος. Είναι «τσικό» μπροστά στον Αλέξη.

Ωραία, μόνο που όσοι διακινούν αυτά τα σενάρια, συμπεριλαμβανομένου πιθανώς και του ιδίου του Αλέξη, δυσκολεύονται να αντιληφθούν ότι το πολιτικό κεφάλαιο Τσίπρας στην χώρα έχει τελειώσει προ πολλού.

  • Ο συγκεκριμένος πρώην πρωθυπουργός υπήρξε στην συνείδηση του εκλογικού σώματος, ειδικά αυτού που έχει απομείνει και παρίσταται στις κάλπες, ίσως ο πιο …χρεοκοπημένος της μεταπολίτευσης. Το μοναδικό του πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους είναι ότι σίγουρα δεν έκανε «προσωπικό ταμείο»…

Κατά τα άλλα εμετρήθη, εζυγίσθη, και ευρέθη τραγικά ελλιπής. Αποδείχτηκε εκτός από λαοπλάνος και ασυγχώρητα αφελής. Την αφέλεια του αυτή πλήρωσε ο ελληνικός λαός που είδε τις ελπίδες του για απαλλαγή από την μνημονιακή ομηρία να εξανεμίζονται μέσα από την πλαστογράφηση της δικής του ετυμηγορίας.

………………….

Διαβάστε την συνέχεια, δείτε σχετικά video στο πλήρες άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: hellasjournal.com

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.