ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τηλεφωνική καταγγελία και μηνυτήρια αναφορά στον ΑΠ εν όψει της κύρωσης του πρωτοκόλλου εισδοχής της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ
Friday
08/02/2019
02:26 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Anna Art ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

 

 

Anna Art, 7 Φεβ. 2019

 

Επειδή δεν αντέχω την κατάφωρη αδικία και προδοσία που συντελείται αυτήν την στιγμή στην χώρα μας με την ανοχή της Ανώτερης Δικαστικής εξουσίας, πήρα τηλέφωνο στον Αρειο πάγο για να μιλήσω με την εισαγγελέα του Αρείου πάγου και να της υπενθυμίσω τα καθήκοντα και υποχρεώσεις που έχουν στο Ελληνικό Εθνος και στον Ελληνικό λαό!

Πήρα τηλέφωνο στην Εισαγγελέα και το σήκωσε η γραμματέας της! Ζήτησα την κ.Εισαγγελέα και μου είπε ότι λείπει εκτός! Της είπα ότι αυτά που θα της πώ θέλω να καταγραφούν και να τα ακούσει η Εισαγγελέας. Μου είπε ότι δεν καταγράφουν. Της είπα τότε να μεταφέρει την συνομιλία μας όπως συζητήθηκε. Μου υποσχέθηκε!!
Την ρώτησα λοιπόν γιατί δεν εκδικάζουν τις χιλιάδες μηνύσεις Ελλήνων πολιτών που έχουν καταθέσει καταγγέλοντας την Συμφωνία των Πρεσπών, την εσχάτη προδοσία,τις κακουργηματικές και εγκληματικές πράξεις,την κατάλυση του Συντάγματος,τις δωροδοκίες,τον χρηματισμό κλπ,κλπ ενώ θα έπρεπε όλες οι καταγγελίες να εκδικασθούν άμεσα και αυτεπάγγελτα λόγω ποινικών αδικημάτων και να προχωρήσουν σε συλλήψεις των καταγγελόμενων, αντί να προχωράνε σε συλλήψεις αθώων Ελλήνων πολιτών πατριωτών που αντιστέκονται στην προδοσία, λεηλασία και καταστροφή της Πατρίδας μας,όπως,πχ 15χρονων 25χρονων κλπ που προσπαθούν αντιστεκόμενοι και αμυνόμενοι βάσει Συντάγματος να προστατέψουν ότι καταστρέφουν οι εγκληματίες προδότες!!Δηλαδή το σπίτι μας την Πατρίδα μας που ξεπουλιέται!! Που τα παιδιά τα συλλαμβάνετε ενώ προσπαθούν να προστατέψουν το σπίτι τους την γη τους, το μέλλον τους από την επικείμενη καταστροφή, ενώ αντίστοιχα αυτούς που μας καταστρέφουν προσπαθείτε να τους διαφυλάξετε, επιστρατεύοντας όλα τα σώματα ασφαλείας που πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό για να προστατεύουν αυτόν, απλώς και μόνο για να διαφυλάξουν αυτοί τις προσωπικές τους περιουσίες και τις ζωές τους!! Δηλαδή άλλα μέτρα και άλλα σταθμά ισχύουν για αυτούς; Αν αυτοί φοβούνται για τις ζωές τους και τις περιουσίες τους και επιστρατεύουν ολόκληρες διμοιρίες μάττ για να τους φυλάξουν, ο Ελληνικός λαός τι πρέπει να κάνει που με τις υπογραφές αυτονών χάνει την Πατρίδα του το σπίτι του την γή του την δημόσια και προσωπική περιουσία του; Δηλαδή αυτοί φοβούνται, υπάρχει νόμος να τους προστατεύει , για τον Ελληνικό λαό που τα χάνει όλα δεν υπάρχει νόμος να τον προστατεύσει; Και συλλαμβάνετε παλληκάρια που μπαίνουν μπροστά για να προστατέψουν οτιδήποτε απειλείται και κινδυνεύει να χαθεί από την Πατρίδα μας,που αμύνονται επειδή δεν μπορεί να τους προστατέψει η Πολιτεία και αφήνετε ελεύθερους να κυκλοφορούν τους εγκληματίες και προδότες;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ: ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!!
Της λέω κυρία μου το θέμα δεν είναι πολιτικό είναι Εθνικό,διότι κινδυνεύει η Πατρίδα μας και οι καταγγελίες είναι βάσει του Ποινικού Κώδικα.
Μου λέει: Δεν είμαι Εισαγγελέας. Της λέω: Ούτε και εγώ είμαι! Αλλά εσείς είστε γραμματέας της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και γνωρίζετε τα νομικά! Εξάλλου δεν χρειάζεται να είσαι Εισαγγελέας για να γνωρίζεις ποιά είναι ποινικά αδικήματα,τι είναι έγκλημα,τι είναι απάτη τι είναι προδοσία!!
Και κάτι άλλο της λέω:
Ποιός σας είπε ότι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ έδωσε εντολή στους 301 της βουλής να έχουν ασυλία,για πάσης φύσεως εγκλήματα,απάτες,προδοσίες; Απο που ζήτησαν και πήραν την άδεια για την ασυλία; Από την σημαία; Από τον εαυτό τους την πήρανε!! Εμένα δεν με ρώτησαν και ούτε συναίνεσα με κανενός είδους ασυλίας που μπορούν να επικαλούνται αυτοί κατά το συμφέρον τους!! Αν είναι έτσι έχω και εγώ ασυλία για να κάνω οτιδήποτε!! Θα την πάρω από τον εαυτό μου!!
Συνεχίζω: Εκδικάστε τις υποθέσεις άμεσα πρίν διαλυθεί η Ελλάδα!! Διότι προχωράνε ακάθεκτα στον διαμελισμό και καταστροφή της Ελλάδας!!


ΕΣΕΙΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!
Εδώ τελείωσε και η συνομιλία μας επισημαίνοντας της να μεταφέρει αυτολεξεί την όλη συζήτηση μας!!
Όμως επειδή δεν ηρέμησα έκρινα σημαντικό σαν ενεργή Ελληνίδα πολίτης να καταθέσω και εγώ μία κατεπείγουσα μηνυτήρια αναφορά, καταγγελία ένορκη κατάθεση στην Εισαγγελία του Αρείου πάγου,κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας την οποία επειδή με πίεζε ο χρόνος αντέγραψα από την μηνυτήρια αναφορά της Χριστίνας Σαλεμή: justiceforgreece, και έβαλα και συμπληρωματικά στοιχεία, δημοσιεύματα, καταγγελίες, εξώδικα άλλων Ελλήνων πολιτών που κατέθεσαν κατά της Συμφωνίας και την διάλυση της Χώρας μας!! Την έστειλα με μαίλ και εφόσον την εκτυπώσω και την καταθέσω στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου θα την δημοσιεύσω!!

 

Πηγή: justiceforgreece.wordpress

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.