ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Το νέο πατριωτικό κόμμα που γεννήθηκε από τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία
Friday
08/02/2019
19:29 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΚΟΜΜΑΤΑ
0

 

Σχόλιο G-M-R :   Τα μνημόνια γέννησαν πολλές διακηρύξεις/κόμματα, για ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΝΟΧΩΝ, ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Η συμφωνία των Πρεσπών γεννά και αυτή νέες διακηρύξεις/κόμματα με προμετωπίδα, “Η Μακεδονία είναι Ελληνική” κλπ.

Όμως και τα Μνημόνια και η Συμφωνία των Πρεσπών, καταλύουν και το Σύνταγμα και την Εθνική Ανεξαρτησία και τα Δικαιώματα Λαού και Πατρίδας.

Το Ελληνικό Σύνταγμα ΟΡΙΖΕΙ με το άρθρο 120Σ, τον ΕΦΙΚΤΟ-ΔΙΚΑΙΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ τρόπο αντιμετώπισης τέτοιων καταλύσεων.

Κάθε ενέργεια ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ των όσων το άρθρο 120Σ ΟΡΙΖΕΙ, συνιστά ιδιοτελώς ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ-ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΔΡΑΣΗ.

 

 

 

 

Ελληνική Πολιτική Συνείδηση» (Ε.ΠΟ.Σ.), 8 Φεβ. 2019

 

Την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα, που θα ονομάζεται «Ελληνική Πολιτική Συνείδηση» (Ε.ΠΟ.Σ.), ανακοίνωσε σήμερα ένας από τους διοργανωτές των συλλαλητηρίων ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Μιχάλης Πατσίκας ανέφερε πως πρόκειται για ένα «πατριωτικό, δημοκρατικό, πολιτικό κίνημα» το οποίο είχε ως προμετωπίδα, και όχι ως μοναδικό ενδιαφέρον, τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Απαντώντας αργότερα σε σχολιαστή στη σελίδα του στο Facebook, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία «με διψήφια νούμερα, ο κ. Πατσίκας απάντησε:

«Ευχαριστούμε Θεόδωρε. Το ότι ανησυχεί το σύστημα είναι καλό δείγμα. Εξάλλου δεν θα είμαστε μόνοι μας αλλά σε μετωπική συγκρότηση με άλλα πατριωτικά δημοκρατικά κόμματα. Φυσικά η ουσία είναι οι απλοί πολίτες να δημιουργήσουν τις ομάδες βάσης όπως λέμε στο καταστατικό λειτουργίας»

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.