ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Το Βερολίνο παγιδεύει την Ελλάδα – Ο άσσος των γερμανικών χρεών
Thursday
20/08/2020
01:04 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γερμανικές Αποζημιώσεις Μάκης Ανδρονόπουλος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
0

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: Ο πολιτικός κόσμος έχει χώσει το κεφάλι του στην άμμο, από την κυβέρνηση, από τους δήθεν σκληρούς σαμαρικούς υπερπατριώτες που ποιούν τη νύσσα, τους συριζαίους κάθε απόχρωσης, τους κιναλιστές κ.ο.κ. Συμφέροντα, ολιγωρία και υποταγή!

G-M-R: ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΥΤΉΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΟΛΙΓΩΡΊΑΣ-ΥΠΟΤΑΓΗΣ.

 

 

 

 

Μάκης Ανδρονόπουλος, 18 Αυγούστου 2020

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Για όσους δεν θέλουν να κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους είναι οφθαλμοφανές πως η Ελλάδα έχει εκτός από την Τουρκία ένα ακόμα σκληρό γεωπολιτικό αντίπαλο εδώ και 150 χρόνια, τη Γερμανία. Οι δήθεν καλές της υπηρεσίες στην διένεξη Τουρκίας-Ελλάδας δεν είναι απλώς ετεροβαρείς υπέρ της Άγκυρας, όπως ξεκάθαρα φάνηκε στο Συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών της Παρασκευής. Αποτελούν και παγίδα.

Ο πολιτικός κόσμος έχει χώσει το κεφάλι του στην άμμο, από την κυβέρνηση, από τους δήθεν σκληρούς σαμαρικούς υπερπατριώτες που ποιούν τη νύσσα, τους συριζαίους κάθε απόχρωσης, τους κιναλιστές κ.ο.κ. Συμφέροντα, ολιγωρία και υποταγή! Είναι προφανές ότι χρησιμοποιούν τον τρόμο του κορονοϊού για να κάνουν τους συμβιβασμούς και τις δουλειές τους. Όμως, σύμφωνα με το web-social listening-analytics tool PaloPro η κοινή γνώμη, όπως εκφράζεται στα κοινωνικά δίκτυα (και όχι στις καθοδηγούμενες δημοσκοπήσεις), άλλα φρονεί για τις γεωπολιτικές απειλές που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Πηγή: slpress.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.