ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Χρεοκρατία και πως οικοδομείται Απελευθερωτικό Μέτωπο:
Sunday
01/10/2017
16:00 GMT+2
Πρόταση Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
1

 

  GMR,      29-09-2017

Για ένα αντιμνημονιακό/απελευθερωτικό/αναγεννητικό Επιχειρησιακό Σχέδιο (Ε.Σ.) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ  λειτουργίας και ένα αντίστοιχο Μέτωπο.

 «Μη μας δείχνετε το στόχο

αν δεν μας πείτε τον τρόπο.

Γιατί οι στόχοι και οι τρόποι

συγχέονται τόσο σ΄αυτή τη γη,

που αν αλλάξεις τον τρόπο

αλλάζεις το στόχο

και στόχο άλλο δείχνουνε

τα νέα μονοπάτια». 

                           ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ ΛΑΣΑΛ     

1.  ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Περιεχόμενο απελευθερωτικών ενεργειών:

Αναδεικνύουμε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΑ όλες τις καταπατήσεις/εγκλήματα στο οικονομικο-δικαιϊκο-συνταγματικό επίπεδο, πάντα σε συνδυασμό με αποκαταστατικές προτάσεις, πάντα με συνδυασμό του οικονομικού-του δικαιϊκού-του συνταγματικού ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΥ.  ΠΟΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ (ολιστική αντιμετώπιση).

2.  Τρόπος ανάδειξης των καταπατήσεων-εγκλημάτων:

α)       Ως προς το περιεχόμενο η ανάδειξη καθορίζεται ως: Αγωνιστική-Νομική-Πολιτική, ΠΑΝΤΑ τριπλοσυνδυασμένη, ποτέ μεμονωμένα το αγωνιστικό, το νομικό, το πολιτικό (πχ πολλοί συναγωνιστές για την εσχάτη προδοσία: «το θέμα είναι πολιτικό» – «μα πιστεύετε στην Ελληνική Δικαιοσύνη;»).

(more…)

ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ-ΘΥΜΑΤΟΣ-ΘΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ
Thursday
07/09/2017
02:03 GMT+2
Πρόταση Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

Αντί εισαγωγής, Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ GMR ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ  5-11-2014 ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ επί της σχετικής συνημμένης καταγγελίας του Ιωάννη Μασσέλου(*): «ενδιαφέρουσα προσέγγιση των γεγονότων της σήμερον». Στην μνήμη (**) του Συναγωνιστή-Καλού Ανθρώπου, Μασσέλου Ν. Ιωάννη-alias IRI WOLF .

(*)https://justiceforgreece.wordpress.com/2014/10/30/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84-2/

(**)https://justiceforgreece.wordpress.com/2017/04/22/%CF%80%CE%AD%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B9%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82/

Ακολουθεί το σχετικό έγγραφο του Αρείου Πάγου, ντοκουμέντο παραδοχής της καταγγελλόμενης εσχάτης προδοσίας, ταυτόχρονα ντοκουμέντο του Εισαγγελικού «δεν καταλαβαίνω να υπάρχει αίτημα». Οι αντιμνημονιακοί νομικοί και τα αντιμνημονιακά σχήματα, ας κάνουν το καθήκον τους. Να μην ξεχνάμε επίσης, πως την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ κρατούν ακόμα ζωντανή οι, Ζ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ-Ν. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ.

maseloskatagkelia

ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΟΡΚΟΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ – ΜΝΗΜΟΝΙΑ – ΠΟΙΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ  

    Εν αρχή ο όρκος, …, ο ΟΡΚΟΣ, ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ο συνδυασμός:

Tου όρκου (ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-εκτελεστικών οργάνων του κράτους, σε αντίθεση με τον ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ καταπατούμενο όρκο των, ΠτΔ, ΠτΒ, Πρωθυπουργού και Υπουργών, Βουλευτών, Ηγεσίας Ελληνικής Δικαιοσύνης, Διοικητή της ΤτΕ), του άρθρου 19 παραγρ. 1 του Ν3528/2007 ΦΕΚ 26 τ. Α΄(όρκος των Δημοσίων Πολιτικών ∆ιοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.∆.∆.),

Με:

–     Tο άρθρο 25 παραγρ. 3 του Ν3528/2007 ΦΕΚ 26 τ. Α΄ περί Νομιμότητας υπηρεσιακών ενεργειών (1. Ο υπάλληλος είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση των καθηκόντων του και τη νομιμότητα των υπηρεσιακών του ενεργειών.

2. Ο υπάλληλος οφείλει να υπακούει στις διαταγές των προϊσταμένων του. Όταν όμως εκτελεί διαταγή, την οποία θεωρεί παράνομη, οφείλει,…)

(more…)

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Friday
04/08/2017
16:42 GMT+2
Πρόταση Απελευθερωτικής Συνέργειας Αντ. Παπαντωνίου
2

StE

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον Κύριο ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Του Αντώνη Παπαντωνίου

Με αφορμή τις πρόσφατες Δηλώσεις σας για τις σχέσεις της Δικαιοσύνης με την Νομοθετική και Εκτελεστική Εξουσία με στόχο , όπως δηλώσατε την εύρυθμη λειτουργία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος επιτρέψτε μου να σας απευθύνω κάποια ερωτήματα και θα ήμουν ευτυχής εάν γινόμουν αποδέκτης των απαντήσεών σας.

Πιστεύετε λοιπόν σοβαρά Κύριε Πρόεδρε ότι λειτουργεί στην Ελλάδα το Δημοκρατικό Πολίτευμα το οποίο κινδυνεύει και καλείτε σε προστασία του;;;
Γιατί πιστεύω ότι δεν υπερβάλλω καθόλου να ισχυρίζομαι ότι η Δημοκρατία, αυτή έστω που υπήρχε, καταλύθηκε με την Υπογραφή, της Σύμβασης Δανειακής Διευκόλυνσης, όπως υπεγράφη και που ποτέ δεν πέρασε έστω και από αυτό το υποτιθέμενο Κοινοβούλιο, με το Άρθρο 14παρ.5 σύμφωνα με το οποίο «παραιτείται άνευ όρων και αμετάκλητα από κάθε ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας», με ευθεία παραβίαση του Άρθρου 28 του Συντάγματος, με αποτέλεσμα από την στιγμή εκείνη το Πολίτευμά μας να είναι Κοινοβουλευτική Δικτατορία.
Και είναι βεβαίως γνωστό ότι Δικτατορία δεν έχουμε μόνον με την χρήση Στρατιωτικής βίας αλλά και Κοινοβουλευτικής βίας με την παραβίαση του Συντάγματος (Μεταξάς-Χίτλερ).

Αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού ήταν με πρόφαση το Δημόσιο Χρέος να επιβληθούν από ξένες Δυνάμεις και να εφαρμοστούν, διαχρονικά, από τις Ελληνικές; Κυβερνήσεις σειρά μέτρων που έφεραν την διάλυση της Κοινωνίας και παρέδωσαν συνολικά το Κράτος και τις υποδομές του βορά στις ορέξεις του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού συστήματος, όπως εκφράζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και με αιχμή του δόρατος, την έμπειρη στον τομέα της εξόντωσης Λαών, Γερμανία.

(more…)

Συνταγματικά ΠΑΡΑΝΟΜΗ η Γενεύη! Όσοι συμμετέχουν προδίδουν την Κύπρο!
Wednesday
05/07/2017
15:22 GMT+2
Πρόταση Απελευθερωτικής Συνέργειας Γεώρ. Κασιμάτης
0

OPENLETTER

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς:

Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαο

E.Toussaint

Λ.Βατικιώτη

Μ.Δελιβάνη

Α.Δημητρόπουλε

Σαρ.Θεοδωρόπουλε

Ν.Ιγγλέση

Θ.Ιωαννίδη

Δ.Καζάκη

Δ.Καρούσο

Γ.Κασιμάτη

Ζ.Κωνσταντοπούλου

Κ.Κόλμερ

Σ.Λαβδιώτη

Κ.Λαπαβίτσα

Θεοφ. Μαλκίδη

Θ.Μαριόλη

Π.Μαυροειδή

Στ.Μαυρουδέα

Πετ.Μηλιαράκη

Στάθη Σταυρόπουλε

Σ.Στάλια

Ν.Στραβελάκη

Γ.Τριανταφυλλόπουλε

Στ.Τσίπρα

Ι.Τόλιο

Δ. Χαλυβόπουλε

Κοινοποίηση: Πρόεδρο Αρείου Πάγου

Θέμα: Δεν πρόλαβε να στεγνώσει η μελάνη,

Σεβασμιώτατε Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κύριε Νικόλαε, αξιότιμοι Επιστήμονες και υπερασπιστές Εθνικού Νομίσματος, χαίρετε.

Σας ενημερώνουμε για μία νέα ανάρτηση- video με ομιλία του κου Γεωργ. Κασιμάτη, στο Greek Market:

http://greek-market-research.com/article/συνταγματικά-παρανομη-η-γενεύη-όσοι-σ/

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της προς Εσάς ανοιχτής επιστολής μας,  http://greek-market-research.com/article/ανοιχτή-επιστολή-με-αφορμή-άρθρο-του-δ/ και από το νέο συνημμένο στην παρούσα επιστολή μας video του καθηγητή Κου Γ. Κασιμάτη, καταγγέλλεται δημοσίως,  πως όσοι συμμετέχουν στη Γενεύη προδίδουν την Κύπρο .

Θεωρούμε πως δεν μπορεί να υπάρχει πλέον, καμιά εθνοαπελευθερωτική αναμονή (ιδιαίτερα στο όνομα του ιδιοτελώς αντιδημοκρατικού αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού, με τις δεκάδες σε βάρος του κυριολεκτικά αδιάβαστες και «φυσικά» αδιερεύνητες δικογραφίες εσχάτης προδοσίας).

Σας παρακαλούμε, συμπαραταχθείτε με την συνημμένη καταγγελία του καθηγητή κου Γεωργίου Κασιμάτη, συνυπογράφοντάς την, Δηλώστε το καθένας από Εσάς, απ’ ευθείας στον κο Γ.Κασιμάτη και δημοσιοποιείστε το.

Εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε να διαβιβασθούν οι συνυπογραφές σας, στον Άρειο Πάγο με αίτημα/ΔΙΚΑΙΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ: Κύριοι-Κυρίες Δικαστές και Εισαγγελείς, ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ την καταστροφή του Λαού, της Πατρίδας, του Ελληνισμού, από την υποτελή ομοσπονδιοποίηση (*) και συγκεκριμένα,  της Ελλάδας μέσω μνημονίων και της Κύπρου μέσω της Γενεύης  (για Κύπρο βλέπετε επίσης http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2014/02/blog-post_12.html ) ή, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΘΕΙ Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .

(*)κατάργηση των εθνικών κρατών ή ελαχιστοποίηση της κυριαρχίας τους ώστε η Ελλάδα, η Γαλλία κ.λπ. να καταστούν Νομαρχίες μιας υπερκυβέρνησης των Βρυξελλών,

 

ΣΥΝΗΜΜENO ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ: http://greekmarketresearch.com/article/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CE%B1/

 

Ανοιχτή Επιστολή με αφορμή άρθρο του Δ. Καζάκη με θέμα “Η ελληνική δικαιοσύνη και τα Ευρωπαϊκά ιδανικά της αξιοκρατίας”.
Tuesday
04/07/2017
14:48 GMT+2
Πρόταση Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

OPENLETTER

Ανοιχτή επιστολή του G-M-R.:

ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (*) ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ:

Το στενότερο (αλλά καθόλου στενό) εν προκειμένω θέμα είναι, αν με τις διαπιστώσεις του άρθρου του κου Δημ. Καζάκη αλλά και με αυτούσιο το άρθρο, οφείλουμε να “ενοχλήσουμε” έως κατεδαφίσουμε τον κο Βουρλιώτη και ΚΑΘΕ  κο Βουρλιώτη (βλέπε ηγεσία Δικαιοσύνης) με τον εξής τρόπο: 

Δικαιϊκά (το άρθρο κάνει μια καλή δημοσιολογική αρχή με σοβαρές επισημάνσεις, χρειάζεται όμως επεξεργασμένη ΣΥΝΕΧΕΙΑ), δικονομικά (ως θεσμικά κατοχυρωμένη ενόχληση έως κατεδάφιση), κινηματικά, πολιτικά, πάντα “ενώπιος ενωπίω” και πάντα με διεθνοποίηση της υπόθεσης.

Ποιοί θα το κάνουμε;

Απάντηση:   

α)    Πρώτα απ’ όλους, όσοι παραλήπτες της επιστολής και όσοι αναγνώστες (πρόσωπα-σχήματα) συμφωνούν και θα είμαστε μαζί τους με όλα τα στοιχεία/ πολεμοφόδια που διαθέτουμε (ημών και συναγωνιστών) και το τονίζουμε, είναι σημαντικά, πλέον (ευχόμαστε),

β)   Μέλη και φίλοι του ΕΠΑΜ επώνυμοι και ανώνυμοι συμπλέοντας έμπρακτα με την οργή του αρθογράφου Γ.Γραμματέα του ΕΠΑΜ, πλέον,

γ)   Όσοι δυνάμει σύμμαχοι πρόσωπα-σχήματα, συμφωνήσουν μετά από πρόταση – πρόσκληση των: ΕΠΑΜ, επωνύμων και ανωνύμων φίλων του ΕΠΑΜ, πλέον,

δ)    Σε κάθε περίπτωση ΚΑΙ οι προτείνοντες, δηλαδή η ιστοσελίδα με τις μικρές αλλά καθόλου αμελητέες δυνάμεις της.

Στην συνέχεια ακολουθεί με τον ίδιο τρόπο, δικαιϊκή, δικονομική, κινηματική, πολιτική διασύνδεση (ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ) με παρεμφερείς δικαιϊκές, δικονομικές, κινηματικές, πολιτικές αντιστάσεις και επιθέσεις (ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ), μέχρι το συνολικό επίπεδο της εσχάτης προδοσίας.

Τέλος, με την ίδια μέθοδο, προωθούμε το ευρύτερο απελευθερωτικό πλαίσιο, δηλαδή και την κομβικής σημασίας υπόθεση του εθνικού νομίσματος, και γεωπολιτικά ζητήματα κλπ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΑΛΛΑΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

Αναμένουμε τις απαντήσεις σας, στα πλαίσια του Δημοκρατικού Διαλόγου ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, για την Εθνική Απελευθέρωση, με δεδομένη τη δική μας παγίως υποστηρικτική στάση-απάντηση σε όλες τις αντιμνημονιακές ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ προσπάθειές σας.

(*) Δύο επισημάνσεις:

α)  στο τέλος του κειμένου ο συγγραφέας αναφέρει “Είναι επίσης ένα απτό παράδειγμα για να κατανοήσει ακόμη κι ο πιο αφελής ότι δεν μπορεί να περιμένει απολύτως τίποτε από τους εκπροσώπους των επίσημων θεσμών στην Ελλάδα, οι οποίοι στο σύνολό τους έχουν συμπράξει στο καθεστώς κατοχής της πατρίδας μας.” Επειδή κατανοούμε τους ενδεχόμενους συνειρμούς και τα (ΜΗ εδώ) παρελκόμενα που δεν είναι άλλα από το ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ την παραδομένη δικαιοσύνη, θυμίζουμε “το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών” που ο ίδιος αναφέρει, που είναι πάλι η δικαιοσύνη και το εντός αυτής καθόλου ασήμαντο δικονομικό ρήγμα, επίσης, ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΡΗΓΜΑ (ρήγματα αναξιοποίητα δικαιϊκά/δικονομικά-κινηματικά-πολιτικά).

Εξ’ άλλου η υπεράσπιση και κατάκτηση Δημοκρατίας-Κράτους Δικαίου δεν μπορεί να στεριώσει, χωρίς ταυτόχρονη υπεράσπιση του κατακτημένου νομικού πολιτισμού, κάθε φορά, για κάθε ζήτημα, σε κάθε κοινωνικοπολιτικό καθεστώς.

β)  Δίνουμε σημασία στον συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο οικοδομείται σχεδιαστικά και δημόσια (εις γνώση όλων και με συμμετοχή όλων) κάθε απελευθερωτική πρόταση, όπως εδώ η συγκεκριμένη πρότασή μας / λύση για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (και όχι για συμφωνίες σχημάτων πράγμα επιθυμητό και αυτό, αλλά μη ορατό ούτως η άλλως) με αφορμή το κατά τα άλλα εξαιρετικό άρθρο του Δ. Καζάκη.

 

dk

Του Δημ. Καζάκη, Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Tα μάθατε; Άλλη μια λαμπρή σελίδα προστέθηκε στο Libro d’Oro της ελληνικής δικαιοσύνης. Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης – γνωστός κι από το βούλευμα κατά της Χρυσής Αυγής – άσκησε αναίρεση για το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών σχετικά με το σκάνδαλο του ΤΑΙΠΕΔ.

Οι δικαστές του Εφετείου Αθηνών αποτιμώντας τα στοιχεία για την πώληση και επαναμίσθωση από το ΤΑΙΠΕΔ 28 ακινήτων του πρώην Ελληνικού Δημοσίου, αποφάσισαν με βούλευμά τους να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου 3 μέλη του ΔΣ του συγκεκριμένου φορέα και 6 μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων. Το βούλευμα αποτελεί κόλαφο για το αλισβερίσι που κυριαρχεί εντός του ΤΑΙΠΕΔ με αντικείμενο την δημόσια περιουσία της χώρας. Πρόκειται για δούναι-λαβείν που ξεπερνούν την φαντασία του πιο ευφάνταστου και υποψιασμένου πολίτη.

Θυμίζουμε ότι τα μέλη του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ την εποχή για την οποία εκδόθηκε το βούλευμα του Συμβουλίου των Εφετών, δεν διέθεταν ούτε ασυλία έναντι διώξεων από την ελληνική δικαιοσύνη, ούτε ετεροδικία. Κι έτσι τα 3 αλλοδαπά μέλη – εκπρόσωποι των δανειστών εταίρων – πιάστηκαν κυριολεκτικά με το χέρι στο μέλι.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,..
Monday
26/06/2017
22:46 GMT+2
Πρόταση Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

 

Προς:  Κα Πρόεδρο Αρείου Πάγου

Κοινοποίηση: Πίνακας Αποδεκτών

 

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ.

 

Κα πρόεδρε του Αρείου Πάγου,

Το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν “προβλέπει”, για κάθε φορά και για κάθε λόγο παραβίασής του (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ “ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΏΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ” ως το σχετικό συνημμένο), αλλαγές στο περιεχόμενό του.

Αντιθέτως, το Σύνταγμα ΟΡΙΖΕΙ, για την αντιμετώπιση των αστικών και ποινικών ευθυνών, επ’ αυτών των παραβιάσεων.

Προσέτι δε, οι προτεινόμενες αλλαγές εξ’ αρχής δεν αποσκοπούν (σύμφωνα και με τις επίσημες δηλώσεις του κου Κατρούγκαλου στο σχετικό συνημμένο) στην αντιμετώπιση της Χρεοκρατίας σε βάρος της χώρας και του λαού, αλλά με περισσό θράσος (έναντι της οφειλομένης σωτηρίας της Πατρίδας) και ταυτόχρονα με περισσή δόλια παραπλάνηση (έναντι Θεών/βουλευτικός όρκος, Ανθρώπων, Ελληνικής Δικαιοσύνης), αποσκοπούν ομολογημένα στον, εις το διηνεκές απώτερο και για το (εις το διηνεκές) παρόν, πρωτεύοντα υπέρ της Χρεοκρατίας-Τραπεζοκρατίας στόχο: “απώτερο στόχο αποτελεί η διάσωση της Ευρώπης”.

Παρακαλούμε να προβείτε σε δικονομικό συσχετισμό της παρούσας Καταγγελίας με την πρόσφατη μήνυση της κας ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ακόμα και με κάθε καταγγελία επί αστικών και ποινικών ευθυνών των εν Ελλάδι και εις το Εξωτερικό υπαιτίων όλων των λαθών, ομολογημένων (“τύπου πολλαπλασιαστή”) και μη ομολογημένων (βλέπετε τις συνημμένες οικονομικοδικαιικές επιστημονικές τεκμηριώσεις των, Γ.ΚΑΣΙΜΑΤΗ, Ζ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, Σ.ΛΑΒΔΙΩΤΗ, Σ.ΣΤΑΛΙΑ, Θ. ΜΑΡΙΟΛΗ, περισσότερες αναζητείστε στις ιστοσελίδες https://justiceforgreece.wordpress.com/ ,http://crimesagainstgreeks.com/ , http://parkoellinikou.blogspot.gr/  , http://greekmarketresearch.com/clink/mandatoforos/http://www.enikos.gr/stathis/http://greek-market-research.com/ , κλπ), των οργανισμών ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ-ΤτΕ και οπωσδήποτε των Πρωθυπουργών μετά των Συνενόχων τουλάχιστον της περιόδου 2009-σήμερα και των υπαιτίων της δόλιας παραπλάνησης για την είσοδο της χώρας μας στην Ευρωζώνη.

Διαβιβάζουμε επίσης εις το τελευταίο συνημμένο (αρ.πρ.Προέδρου Α.Π. 375/6.2.2015)  τα της οφειλομένης δικαιϊκής/δικονομικής αντιμετώπισης, ΚΑΙ δια χειρός του Συνταγματολόγου κου Ανδρέα Δημητρόπουλου αδιαμφισβήτητα μη επηρεαζόμενου καθ’ οιονδήποτε τρόπο μεροληπτικά κατά των κυβερνώντων (ως συμμετέχοντος και στην ομάδα συνταγματικής αναθεώρησης).

 

Παρακαλούμε να ενεργήσετε αρμοδίως.

 

Υ.Γ.   Η ιστοσελίδα G-M-R αγωνίζεται δίπλα με όλους, υποστηρίζει και ανταποκρίνεται σε κάθε αντιμνημονιακή θέση-πράξη, δεν επιθυμεί την παραμικρή πολιτική επιβεβαίωση, παρά μόνο την προώθηση οικονομικο-δικαιϊκών, γεωπολιτικών και λοιπών τεκμηριωμένων προτάσεων και ενεργειών σωτηρίας της Πατρίδας και του λαού.

 

1)    Για την G-M-R

Χρίστος Κουτσούκος, Σμχος ε.α. Π.Α.

2)    Γρυμπογιάννης Γεώργιος e-mail george.griboyiannis@gmail.com

Η ως άνω καταγγελία συνοδεύεται από τα κάτωθι συνημμένα :

http://mandatoforos.blogspot.gr/2017/06/blog-post_26.html?m=1

http://greek-market-research.com/article/από-τον-ponzi-στον-minksy-και-από-εκεί-στην-λιτότη/#more-14546

http://greek-market-research.com/article/η-μια-δουλική-κυβέρνηση-διαδέχεται-τη/

http://www.zougla.gr/politiki/article/minitiria-anafora-konstantopoulou-kata-pavlopoulou-ke-tsipra-gia-tis-germanikes-apozimiosis-1464848

http://greek-market-research.com/article/13610/

http://www.naftemporiki.gr/story/1251333/ksekinise-i-deuteri-fasi-tou-dialogou-gia-ti-suntagmatiki-anatheorisi

http://greek-market-research.com/article/συνέντευξη-σπ-λαβδιώτη-στο-ράδιο-παρα/

http://greek-market-research.com/article/το-θεμελιώδες-αμάρτημα-του-ευρώ/

http://greek-market-research.com/article/το-τελικό-στάδιο-του-νεοφιλελευθερισ/

http://greek-market-research.com/article/12-μαθήματα-σύγχρονης-οικονομικής-θεωρ/

Avafora-Katagelia 20150206_pros_PtV_Koin_PtAP

Έκκληση Μίκη και πνευματικών ανθρώπων: Όλοι στο Σύνταγμα (Πέμπτη 18/5, 7μ.μ.)
Monday
15/05/2017
18:38 GMT+2
Πρόταση Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

mikis-oloisyntagma

Σχόλιο Ιστοσελίδας G-M-R. : Προτείνουμε συντονισμό όλων των ιστοσελίδων και Blogs και ενδεχομένως και συνεργασίες επί του θέματος. Η ιστοσελίδα μας είναι διαθέσιμη για κάθε σχετική συνεργασία.

************************************************************************

Ο Μίκης Θεοδωράκης έδωσε στη δημοσιότητα κείμενο – έκκληση του, το οποίο συνυπογράφουν άνθρωποι του πνεύματος και της τέχνης και με το οποίο καλούν όλους/ες στο Σύνταγμα την Πέμπτη 18/5, 7 μ.μ. σε μια μεγάλη ενωτική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ανυπακοής και αντίστασης ενάντια στο 4ο Μνημόνιο που πάει να ψηφισθεί εκείνο το βράδυ από άθλιους εθελόδουλους βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και συνενόχους της μνημονιακής αντιπολίτευσης, που ανεξαρτήτως ψήφου, θα νομιμοποιήσουν μια διάτρητη πραξικοπηματική διαδικασία.

Ολόκληρο το κείμενο – έκκληση του Μίκη Θεοδωράκη και των ανθρώπων του πνεύματος και της τέχνης έχει ως εξής:

Όλοι και όλες στο Σύνταγμα –

Όλοι και όλες στις πλατείες των πόλεων της Ελλάδας.

Πέμπτη 18/5 – 7 μ.μ.

Αντίσταση και Ανυπακοή στα μέτρα

όπως ορίζει το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι το κακό δεν θα σταματήσει, αν δεν το σταματήσουμε.

Παίξανε πολλοί με τα όνειρα του Ελληνικού Λαού.

Δεν πάει, όμως, άλλο.

Δεν μπορεί ο Λαός αυτός να είναι μια ζωή χαμένος στην απογοήτευσή του.

Δεν είναι δυνατόν μια ζωή να του λένε ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα και να περνάνε τα πάντα.

Ότι μια μικρή χώρα δεν μπορεί χωρίς τον κηδεμόνα της και τον Γερμανό της και να τον βυθίζουν όλο και πιο βαθιά στην κατοχή και την Γερμανο-αμερικανοκρατία.

Αυτές οι αντιλήψεις είναι ο ορισμός του ραγιαδισμού και της άνευ όρων παράδοσης.

Φτάνει πια.

Συνεχίζουμε!

Πριν έξι ακριβώς χρόνια, τούτες τις μέρες, ήρθαν αυθόρμητα και μαχητικά στο προσκήνιο οι πλατείες ενάντια στα μνημόνια.

Οι πλατείες, που δεν πρόδωσαν, δεν εγκατέλειψαν τον αγώνα.

Άλλοι τις αδειάσανε.

Όμως τώρα ήρθε ξανά η ώρα οι πλατείες να ξαναγεμίσουν από τα ανεκπλήρωτα όνειρα των πολιτών.

Ήρθε η ώρα οι πλατείες να ξαναγεμίσουν με την αγανάκτηση και την οργή μας.

Τώρα όλοι και όλες, ακόμα κι αυτοί που είχαν ξεγελαστεί, είναι σοφότεροι και πιο ώριμοι.

Συνεχίζουμε, λοιπόν, πιο ενωμένοι και πιο μαχητικοί και κυρίως πιο αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε την εν λευκώ ανάθεση και την ερήμην μας λήψη αποφάσεων, που πάντα καταλήγουν εναντίον μας.

Όλοι και όλες θα είμαστε στην πλατεία, για να μην περάσουν τα μέτρα.

Όλοι και όλες καλούμαστε όπως ορίζει το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος σε μια οργανωμένη αντίσταση και ανυπακοή στην επιβολή των μέτρων, για να κερδίσουμε την πατρίδα μας και την αξιοπρέπειά μας, για να σταματήσουμε την λιτότητα, την φτωχοποίηση και την εξαθλίωση.

Για μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια, χωρίς λιτότητα, χωρίς κατοχή, χωρίς προστάτες.

Για μια Ελλάδα λεύτερη, κυρίαρχη, ανεξάρτητη, αντιιμπεριαλιστική και πραγματικά δημοκρατική με το Λαό και τα νιάτα της αφεντικά στον τόπο μας.

Το κείμενο προσυπογράφουν οι :

Γιώργος Βήχας, καρδιολόγος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, εκ των εμπνευστών και ιδρυτών του Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.

Αποστόλης Δεδουσόπουλος, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου

Γεώργιος Κασιμάτης, ομότιμος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών

Περικλής Κοροβέσης, Συγγραφέας – Δημοσιογράφος – Ακτιβιστής

Γιάννης Κουζής, καθηγητής Εργασιακών Σχέσεων Παντείου Πανεπιστημίου

Σπύρος Λαβδιώτης, Οικονομολόγος, συγγραφέας, πρώην στέλεχος της κεντρικής τράπεζας του Καναδά

Νίκος Μαγδαληνός, Ηθοποιός

Γιάννης Μαύρος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών προς την Ελλάδα

Ναταλία Μηνιωτή, Διδάκτωρ Θεατρολόγος

Μαρία Νεγρεπόντη-Δεληβάνη, Οικονομολόγος, τ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, συνεργάτης του ΟΟΣΑ, τιμηθείσα επανειλημμένα από διεθνείς οργανισμούς για τη δουλειά της

Γιώργος Ξένος, Ζωγράφος

Δημήτρης Παλαιοχωρίτης, Ηθοποιός, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος

Μάνια Παπαδημητρίου, Ηθοποιός

Χρήστος Παπαθεοδώρου, καθηγητής Κοινωνικής Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου

Γιάννης Ραχιώτης, Δικηγόρος

Γιώργος Ρωμανιάς, Νομικός

Σπύρος Σακελλαρόπουλος, καθηγητής Κοινωνικής Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου

Άρης Σκιαδόπουλος, Δημοσιογράφος

Μάνος Σπυριδάκης, Επίκουρος καθηγητής κοινωνικής και εκπαιδευτικής πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Στάθης Σταυρόπουλος, Σκιτσογράφος

Δημήτρης Τραυλός – Τζανετάτος, ομότιμος καθηγητής Εργατικού Δικαίου Πανεπιστημίου Αθηνών

Κρίση αξιοπιστίας του Συντάγματος και κρίση αξιοπιστίας της Ισχύος του
Saturday
29/04/2017
09:37 GMT+2
Πρόταση Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
3

adeiosyntagma

Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Προς αξιότιμο καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, κύριο Ανδρέα Δημητρόπουλο

Αξιότιμε κύριε καθηγητά,

Κρίση αξιοπιστίας του Συντάγματος από το πραγματικό “παρασύνταγμα” των μνημονιακών επιταγών, διαπιστώνει το κοινό πόρισμα-πρόταση των πέντε συνταγματολόγων της ομάδας εργασίας νομικών και πολιτικών επιστημόνων που συγκροτήθηκε μετά από πρόσκληση και με το συντονισμό του Γιώργου Κατρούγκαλου :

«Οι καθηγητές Χριστόφορος Βερναρδάκης, Ανδρέας Δημητρόπουλος, Κώστας Ζώρας, Ηλίας Νικολόπουλος, και Κώστας Χρυσόγονος, στο σχέδιο βάση του οποίου θα ξεκινήσει ο διάλογος με την κοινωνία και τους φορείς για τις όποιες αλλαγές, υπογραμμίζουν πως το ίδιο το Σύνταγμα ήταν θύμα της κρίσης, με την έννοια ότι οι μνημονιακές επιταγές συνιστούν ένα πραγματικό “παρασύνταγμα”, του οποίου η εφαρμογή θέτει σε δοκιμασία πολλές και θεμελιώδεις ρυθμίσεις του οικονομικού, και όχι μόνον, συντάγματος. Η επιστημονική ομάδα εργασίας τονίζει πως  αυτή η κρίση αξιοπιστίας πρέπει να αντιμετωπιστεί με σημαντικές θεσμικές τομές.».

Βασικό εν τούτοις ερώτημα προς τους πέντε Συνταγματολόγους είναι, το αν «αυτή η κρίση αξιοπιστίας», άλλως αυτή η τοις πράγμασι εφαρμογή των μνημονιακών επιταγών οι οποίες συνιστούν ένα πραγματικό «παρασύνταγμα», οφείλει κατ’ αρχήν να αντιμετωπιστεί με βάση όλα όσα «ο νόμος ΟΡΙΖΕΙ», με βάση όλα όσα το ΙΣΧΥΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΙΖΕΙ, ή όχι, και μάλιστα με έναρξη της αποκαταστατικής διαδικασίας κατά προτεραιότητα, προ πάσης σχετικής δικαιϊκά προσανατολισμένης συζήτησης με στόχο αλλαγές στο Σύνταγμα;

Η ιστοσελίδα μας διαβιβάζει το παραπάνω βασικό ερώτημα προς Υμάς, προκειμένου να δώσετε δημόσια την δική σας επιστημονική άποψη, δεδομένης της δημοσιοποίησης ότι: Είναι προφανές”, αναφέρουν στο κείμενό τους, “ότι εμείς, οι συντάκτες του, δεν έχουμε σε όλα τα θέματα την ίδια επιστημονική ή δικαιοπολιτική άποψη…” .

Μετά τιμής

Για την ιστοσελίδα http://greek-market-research.com/

Χρίστος Κουτσούκος

Μπορείτε να δείτε το σχετικό δημοσίευμα που έδωσε αφορμή για το άρθρο στο κατωτέρω link.

http://bit.ly/2wy0yVS

 

ΑΡΝΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ-ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ
Saturday
08/04/2017
15:17 GMT+2
Πρόταση Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

ΑΡΝΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ next images1-2ΑΡΝΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ 1ΑΡΝΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ 2

ΑΡΘΡΟ 86Σ – ΟΡΘΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Wednesday
22/03/2017
02:27 GMT+2
Πρόταση Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

86s

 

                                     Τετάρτη,  22 Μαρτίου 2017

Παραθέτουμε στοιχεία της κατά καθηγητή Κο Α. Δημητρόπουλο (και όχι μόνο) ορθής δικονομικής αντιμετώπισης του άρθρου 86Σ (*). Υπενθυμίζουμε επίσης πως υπάρχουν αντίστοιχες  δικονομικές ενέργειες πολιτών.

Σε περίπτωση που οποιοιδήποτε συναρμόδιοι, νομικοί, είτε δικονομικώς εμπλεκόμενοι με διαφορετικής μορφής καταγγελίες, κρίνουν ότι αυτές οι θέσεις ορθής αντιμετώπισης του άρθρου 86Σ (δηλαδή κοινοβουλευτικός και δικονομικός παραμερισμός του 86Σ τουλάχιστον για τα «επ’ ευκαιρία της τελέσεως υπουργικών καθηκόντων» εγκλήματα) δεν ευσταθούν, τότε κάνουμε τι ακριβώς (;), περιμένουμε να μας σώσει ο αντιπροσωπευτικός κοινοβουλευτισμός;

Τότε, αντί να ζητήσουμε τα συγκεκριμένα δέοντα (σύμφωνα με τα συνημμένα  στοιχεία) από την Δικαιοσύνη, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΛΕΙΟΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (πχ **) ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΤΟΥ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (***) , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Α.ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, τότε λοιπόν, κάνουμε τι;

Aποδεχόμαστε ως κοινοβουλευτικό απαραβίαστο(;) να μας κυβερνούν εγκληματίες μετά ιδιότυπων κοινοβουλευτικών συνενόχων (αλήθεια τι αξία έχουν ο υπουργικός και βουλευτικός όρκος και γιατί προσδιορίζονται κατά το δοκούν, πχ θρησκευτικής-προσωπικής-κομματικής-ιδεολογικής τιμής και υπόληψης και όχι νέτα-σκέτα, ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ;),  οι οποίοι συνένοχοι δίδουν δημοκρατικοφανή νομιμότητα ΚΑΙ στο κοινοβούλιο των μνημονίων του αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού (και δη του συγκεκριμένου που λειτουργεί με σύσσωμη έμπρακτη υποστήριξη είτε αποδοχή του άρθρου 86Σ),  ΚΑΙ σε κάθε σχετική δημοκρατικοφανή εκλογική διαδικασία;

Τι κάνουμε με την ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ποικιλότροπη δικονομική υποστήριξη της χρεοκρατίας από την ηγεσία της Δικαιοσύνης, ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 86Σ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, υπηρετώντας το ΠΟΛΙΤΙΚΟ καθεστώς της χρεοκρατίας ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ;

Θεωρείται άμοιρη ευθυνών βουλευτικού όρκου, όποια «αντιμνημονιακή αντιπολίτευση» αναγνωρίζει την ισχύ του άρθρου 86Σ = προπαρασκευαστική πράξη υπουργικών και βουλευτικών εγκλημάτων (βλέπε ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ),  ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ με αυτόν τον τρόπο ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; 

Αυτά τα παραπάνω, πρέπει να τα ξεκαθαρίσουμε και ως απλοί πολίτες και πιο πολύ οι πολιτευόμενοι, και οπωσδήποτε, ακολούθως πρέπει να αποφασίσουμε με ποιό τρόπο θα τα κατεβάσουμε στο πεζοδρόμιο, κάτω από τη χωροταξική μύτη και μέσα στο θεματικό γήπεδο των υπαιτίων της χρεοκρατίας (ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ-Ε.Ε.-ΔΝΤ), και πως θα τα διεθνοποιήσουμε με ΕΝΩΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΘΝΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ.-

(more…)

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ — Το PSI όπως δεν έπρεπε… Ενότητα για το Πρέπον
Thursday
23/02/2017
19:06 GMT+2
Πρόταση Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

epistoli

Αθήνα, 21 Φεβ. 2017

Σεβαστοί Επιστήμονες και υπερασπιστές Εθνικού Νομίσματος,

E.Toussaint
Λ.Βατικιώτη
Μ.Δελιβάνη
Α.Δημητρόπουλε
Σαρ.Θεοδωρόπουλε
Ν.Ιγγλέση
Θ.Ιωαννίδη
Δ.Καζάκη
Δ.Καρούσο
Γ.Κασιμάτη
Ζ.Κωνσταντοπούλου
Κ.Κόλμερ
Σ.Λαβδιώτη
Κ.Λαπαβίτσα
Θεοφ. Μαλκίδη
Θ.Μαριόλη
Π.Μαυροειδή
Στ.Μαυρουδέα
Πέτ.Μηλιαράκη
Στάθη
Σ.Στάλια
Ν.Στραβελάκη
Γ.Τριανταφυλλόπουλε
Στ.Τσίπρα
Ι.Τόλιο
Δ.Χαλυβόπουλε

Χαίρετε.

Σας ενημερώνουμε για μία νέα σημαντική ανάρτηση  στο greek-market-research.

http://greek-market-research.com/article/το-psi-όπως-δεν-έπρεπε/

Το PSI όπως δεν έπρεπε…

Του κου Πέτρου Μηλιαράκη.

Διαβάζουμε (οι υπογραμμίσεις δικές μας),

«Στις 09 Μαρτίου 2017 λήγει η προθεσμία άσκησης όποιου ενδίκου μέσου ενώπιον των αρμοδίων εσωτερικών και ενωσιακών ευρωπαϊκών δικαιοδοτικών οργάνων για τις όποιες βάσιμες αξιώσεις όσων έχουν ζημιωθεί ως προς το PSI των ελληνικών ομολόγων. Το «πρωτόγνωρο» δε αυτό «ζήτημα» της συγκεκριμένης απομείωσης –ορθότερα απαλλοτρίωσηςπεριουσίας, συντάραξε την οικονομία και κυρίως τους ατυχείς ιδιώτες (όσους από τη φύση τους και την πρακτική τους δεν είναι εκ συστήματος «επενδυτές», αλλά απλοί καταθέτες) καθώς και τα Ν.Π.Δ.Δ. τα οποία πράγματι απώλεσαν σημαντική περιουσία στο βωμό ενός προδήλως αποτυχημένου εγχειρήματος.»

Και στο τέλος

«Το PSI δεν έπρεπε να λάβει χώρα! Αφορά πράξη που «στηρίζεται» σε εσφαλμένες προϋποθέσεις. Αφορά πράξη καταχρηστικής, αδικοπρακτικής και ασύμμετρης συμπεριφοράς. Ως εκ τούτου το έννομο συμφέρον για αποζημιώσεις είναι πάντα ενεστώς, μόνο που η προθεσμία των αξιώσεων λήγει στις 09/3/2017

Ανάλογη αρθρογραφία βρίσκουμε και στο παρελθόν με πραγματικά δυσοίωνες προβλέψεις  από επιστήμονες που από τότε είδαν και ενημέρωσαν για την καταστροφή που επέρχετο. Και που δυστυχώς την βλέπουμε σήμερα μπροστά μας. Πιστεύουμε πως σίγουρα δεν ήσαν μάντεις, αλλά αυτό που τους έκανε να δούνε σωστά το μέλλον και να φροντίσουν να ενημερώσουν για τα μέγιστα δεινά που επέκειντο ήταν η σωφροσύνη, η ανιδιοτέλεια, η αγάπη για την Πατρίδα και αυτή η ίδια η επιστημονική τους βαθιά γνώση.

(more…)

Κοινή Δήλωση 5 Συνταγματολόγων
Thursday
23/02/2017
13:24 GMT+2
Πρόταση Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

Βρήκαμε μια παλιά ανάρτηση από το site http://papageorgopoulos.blogspot.gr/2012/02/5.html?m=1, με τίτλο “ Κοινή Δήλωση 5 Συνταγματολόγων”.

Την κοινή αυτή δήλωση την ακύρωσαν με τις πράξεις τους, ήδη από τους 5 οι 2 , και το μεγάλο ερώτημα είναι το γιατί;;;

Στο “γιατί” απαντούμε : Το ακύρωσαν γιατί κάνουμε (όλοι οι Έλληνες μηδενός εξαιρουμένου) πως δεν ξέρουμε ότι το είπαν.

Την αναρτούμε, μετά από 5 ολόκληρα χρόνια προκειμένου να σχολιάσουμε:

Πώς αντιμετωπίζουμε την (ξεχασμένη ; ) κοινή δήλωση των 5 συνταγματολόγων;

Κατ αρχήν καθένας ξεκινάει από την προσωπική του ευθύνη έναντι του 120Σ. Μετά συνδέει το κάθε ειδικό με άλλα ειδικά και όλα τα ειδικά με το Γενικό. Παράλληλα κάνουμε ανάλυση του Γενικού προς τα ειδικά. Μετά σκεφτόμαστε τι κάνουν οι άλλοι…

Εν προκειμένω υπάρχει μεθοδολογία χειρισμού της δήλωσης των 5 συνταγματολόγων.

1. Παραβίαση θεμελιωδών αρχών εθνικού και διεθνούς δικαίου και ελληνικού συντάγματος.

2. Η παραβίαση έγινε με εκβιασμούς (αρχικά από δανειστές μετά συνεχίστηκε από κυβερνώντες, ηγεσία Δικαιοσύνης και συνενόχους, με δόλια παραπλάνηση, εκβιασμούς, αντίποινα, εξαγορές, ψευδείς ένορκες καταθέσεις, παραβίαση ενεργητική η παθητική του όρκου βουλευτών, ευρωβουλευτών, υπουργών και πολιτικών υπευθύνων υπουργείων, και παντός δια δημοσίας η κρυφής, πράξης και δήλωσης συνενόχου).

3. Όλα τα παραπάνω αναδεικνύονται με τον πάντα επιστημονικά τεκμηριωμένο επιθετικότερο κατά περίπτωση δυνατό τρόπο, δικαιϊκά, δικονομικά, κινηματικά, και τότε και μόνο τότε είναι ικανές οι προϋποθέσεις για πολιτική ανατροπή, έστω και κοινοβουλευτική (όχι όμως με κομματική και ατομική αποδοχή του “βουλευτικού πλουσιοπάροχου” ομού μετά των δυνάμεων κατοχής).

4. Όσο μεγαλύτερο το δημόσια ατομικό και συλλογικό μέγεθος αυτής της επίθεσης, τόσο η πιθανότητα απελευθέρωσης και αναγέννησης της πατρίδας μεγαλώνει.

1111

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Των καθηγητών Συνταγματικού Δικαίου (από 13 Φεβ. 2012)

Γιώργου Κασιμάτη, Ομότιμου Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών

Ανδρέα Δημητρόπουλου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών

Γιώργου Κατρούγκαλου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Θράκης

Ηλία Νικολόπουλου, Καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου

Κώστα Χρυσόγονου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης


Αισθανόμαστε την υποχρέωση να επισημάνουμε προς τη Βουλή και τον ελληνικό λαό ότι το κείμενο, το οποίο καλείται σήμερα να ψηφίσει η λαϊκή αντιπροσωπεία, παραβιάζει κατάφωρα θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος και του ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου για τους λόγους που ακολουθούν:

(more…)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ
Wednesday
01/02/2017
19:37 GMT+2
Πρόταση Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

Σεβαστοί Επιστήμονες, αξιότιμες κυρίες και κύριοι,

E.Toussaint

Λ.Βατικιώτη

Μ.Νεγρεπόντη-Δελιβάνη

Α.Δημητρόπουλε

Σ.Θεοδωρόπουλε

Ν.Ιγγλέση

Θ.Ιωαννίδη

Δ.Καζάκη

Δ.Καρούσο

Γ.Κασιμάτη

Ζ.Κωνσταντοπούλου

Κ.Κόλμερ

Σ.Λαβδιώτη

Κ.Λαπαβίτσα

Θ.Μαριόλη

Π.Μαυροειδή

Σ.Μαυρουδέα

Π.Μηλιαράκη

Σ.Στάλια

Σ.Σταυρόπουλε

Ν.Στραβελάκη

Γ.Τριανταφυλλόπουλε

Σ.Τσίπρα

Γ.Τόλιο

Δ.Χαλυβόπουλε

Ο Λαός μας αναζητά στέρεα βάση για να πατήσει, προκειμένου να απελευθερωθεί και ακολούθως να ζήσει Δημοκρατικά (να Κρατεί ο Δήμος), χωρίς να προδοθεί από τις σειρήνες του καταρρέοντος, όμως μη αποθνήσκοντος, δήθεν Δημοκρατικού «αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού» (*).

Αυτή η Βάση απαιτεί Δημοκρατική συγκρότηση, Οργάνωση και Συνέχεια.

Οι επιστημονικές συντεταγμένες αυτής της Βάσης υπάρχουν, με μικρές μεταξύ τους διαφορές (τουλάχιστον μεταξύ αυτών που εκτίθενται στην ιστοσελίδα http://greek-market-research.com/ και περιέχονται εν μέρει στο συνημμένο κείμενο).

(more…)

12