ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ-Συλλαλητήριο 15 /1/2018, Δημόσια Πρόταση της G-M-R
Sunday
14/01/2018
14:33 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
1

G-M-R, 14-1-2018

Δημόσια Πρόταση της G-M-R:

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ στην ΠΡΑΞΗ.

 

Για μία ακόμα φορά Αντιμνημονιακά κόμματα, σχήματα και άλλοι φορείς καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 15 /1/2018 στην πλατεία Συντάγματος, στις 6.00 μμ.

Δηλαδή στο γνωστό άντρο του αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού των προδοτών, αυτό της σιδερόφρακτης Βουλής και της ευρύτερης περιοχής της Πλατείας Συντάγματος, όπου κατά το παρελθόν κατεστάλησαν αγρίως μεγαλειώδεις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των δολοφονικών κατά της πατρίδας και του Λαού μνημονίων.

Γεγονότα πικρά, που λόγω κυρίως της έλλειψης ΕΝΩΤΙΚΗΣ, με δημοκρατικά οργανωμένο τρόπο σχεδιασμένης ΤΑΚΤΙΚΗΣ και ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, είχαν ως συνέπεια την κάθετη υποχώρηση του κινήματος αντίστασης, την ηττοπάθεια και ως φυσική και λογική συνέπεια αυτής της ηττοπάθειας, την εν συνεχεία επικράτηση μακράς σιωπής/σιγής που όμοιά της μόνο σε χώρους τεθνηκότων.

Για να χρειαστεί να φτάσει και πάλι ο κόμπος στο χτένι (όντες εν τω μεταξύ στο ίδιο έργο θεατές, θεατές σημείων και τεράτων, με ακόμα πιο άγριες επιθέσεις στην καθημερινότητα μας, στην υγεία μας και με γενοκτονική επίδραση των μνημονίων-δανειακών συμβάσεων που οι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ εφαρμόζουν με το χαμόγελο στα χείλη), ώστε να “παραστεί μια νέα ανάγκη” νέου καλέσματος, προς την απελπισία  και  οργή  ενός  λαού  που επιθυμεί  αποδεδειγμένα     (δημοψήφισμα 5ης Ιουλίου του 2015 61,3% ΟΧΙ και καθημερινές αντιστασιακές πράξεις/προτάσεις/τεκμηριώσεις εδώ ιστοσελίδες JusticeForGreece, Ο.-Τ Γεριτσίδου, Γ. Κασιμάτη, G-M-R) την αυτεξουσιότητά του και την τιμωρία των υπαιτίων  (βλέπετε  εδώ παραγρ. 92c στην σχετική έκθεση του ΟΗΕ την διεθνή ΑΠΑΙΤΗΣΗ για λογιστικό έλεγχο του χρέους με ταυτόχρονη λογοδοσία των υπαιτίων).

Όμως, ως εδώ η δήθεν ενότητα και η ανοργανωσιά.

Δεν αρκεί νέο κάλεσμα χωρίς ΤΑΚΤΙΚΗ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, παρόλο που οι λόγοι είναι σωστοί πέρα για πέρα.

Όμως πρέπει το νέο κάλεσμα να στηριχτεί συμμαχικά-παλλαϊκά, με την ελπίδα να υπάρξουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ απέναντι στις προσφερόμενες προτάσεις και ενωτικές διαθέσεις, μαζί και με τα υποδειγματικά ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ που αυτές οι προτάσεις εμπεριέχουν αναλυτικότερα.

Θα το στηρίξουμε καλώντας όλους τους διοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες να λάβουν υπόψη και κινηθούν ανάλογα ή και ανάλογα με τις προτάσεις μας ως ακολουθούν:

(Α) —- Με πανώ και πικέτες μπροστά από τα ΜΑΤ έξω από τη Βουλή, να υπενθυμίσουμε στα ΜΑΤ πως καταπατούν τον όρκο καθήκοντός τους για πίστη προς την πατρίδα (Σύνταγμα/λαϊκή κυριαρχία) της οποίας έχει αφαιρεθεί δολίως η αυτεξουσιότητα (εδώ) για λογαριασμό των προδοτών κυβερνώντων.

(Β) —- Επίσης ίδια πανώ και πικέτες περί καταπάτησης του όρκου καθήκοντος, να αφορούν την ηγεσία της Δικαιοσύνης.

(Γ) —- Να καλέσουμε επί τόπου και ΔΗΜΟΣΙΩΣ και με την νόμιμη διαδικασία, μέσω νομικών, τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας και να καταγγείλλουμε καταπάτηση όρκου καθήκοντος αστυνομικών-ηγεσίας Δικαιοσύνης-συμβολαιογράφων και αν ο εισαγγελέας δεν έρθει, κάθε μέρα να γίνεται:

Συγκέντρωση έξω από Άρειο Πάγο και μέσα να μπαίνει αντιπροσωπεία δικηγόρων και αγωνιστών, κομμάτων και κινημάτων, με παρουσία ανταποκριτών ξένου τύπου και δημοσιογράφων που θα κληθούν (και που σύμφωνα με το παράδειγμα της δημοσιογραφικής λειτουργίας του αγωνιστή δημοσιογράφου Ιωσήφ Παπαδόπουλου θα τους ζητηθεί να καταγράψουν και να δημοσιοποιήσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ), η οποία αντιπροσωπεία θα καταγγέλλει εγγράφως, Πρόεδρο και Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, Προέδρους ΣτΕ και ΑΕΔ για ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΟΡΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ με ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

(E) —- Όλα αυτά να διαδίδονται από τις ιστοσελίδες για να ξεσηκώνεται ο κόσμος για την ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ-ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ, οι οποίοι σε αντίθεση με τον όρκο τους πίστης προς την πατρίδα, διευκολύνουν το έργο της εσχάτης προδοσίας με σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας υπό των ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.

(ΣΤ) —- Παράλληλα να τεκμηριώνεται δημόσια και ΕΝΩΤΙΚΑ με όλα τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΔΙΚΑΙΙΚΑ (και δικονομικά ασφαλώς) επιχειρήματα, η γενοκτονία και η εσχάτη προδοσία.

(Ζ) —- Τα παραπάνω απαιτούν: Δημοκρατικά (“εις γνώση όλων και με τη συμμετοχή όλων”, πράγμα που προϋποθέτει συναγωνιστικό ήθος) οργανωμένο σχεδιασμό και εκτέλεση, ως αντιστασιακή, απελευθερωτική και εν τέλει αναγεννητική διαδικασία.

Διαφορετικά, θα ακολουθούμε την ετεροκαθοριζόμενη πεπατημένη του καταστροφικού για Δημοκρατική ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΥ Κοινοβουλευτισμού.

 

 

Φιλικές Ιστοσελίδες
Thursday
11/01/2018
21:51 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

Θεωρούμε φιλικές ιστοσελίδες, όσες ασκούν παρεμβάσεις τουλάχιστον σε ένα από τα παρακάτω έξι (6) “εκ των ων ουκ άνευ” θέματα που τεκμηριώνει η G-M-R, δηλαδή:

1)   Μονομερής διαγραφή του δημοσίου χρέους-ακύρωση δανειακών συμβάσεων, με ταυτόχρονο Λογιστικό Έλεγχο Χρέους – Λογοδοσία των Υπαιτίων – δικονομική αντιμετώπιση, σύμφωνα ΚΑΙ με την σχετική έκθεση του ΟΗΕ (εδώ σε φωτο OHE_[ZipFile] , παραγρ.92c),

2)   Διεκδίκηση Γερμανικών οφειλών, αποζημιώσεων κλπ,

3)   Διεκδίκηση αποζημιώσεων από Ε.Ε.-ΔΝΤ-Λοιπούς Υπαίτιους, ως χώρα και ως πολίτες εξ αιτίας των μνημονιακών πολιτικών και ακολούθως διαδικασία εξόδου από την Ε.Ε.,

4)   Εφαρμογή Εθνικού Νομίσματος,

5)   Συντακτική Εθνοσυνέλευση με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ.

6)   ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ
Στις σχετικές ιστοσελίδες, περιλαμβάνουμε όσες ιστοσελίδες έχουν άμεση η έμμεση τεκμηριωτική σχέση και με το εθνικό νόμισμα.
Επίσης παρουσιάζουμε θέσεις και προβληματισμούς για λοιπά σοβαρότατα ζητήματα που οι μνημονιακές κυβερνήσεις διαχειρίζονται προς όφελος ξένων συμφερόντων.

Δημόσια επιστολή προς Συμβολαιογράφους Αρτας
Tuesday
05/12/2017
20:57 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
1

G-M-R,   5-12-2017

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι Συμβολαιογράφοι Αρτας,

Λάβαμε γνώση της δημόσιας επιστολής σας, της 28/11/2017 (http://www.iskra.gr/επιστολή-σοκ-συμβφων-άρτας-απειλούντ/) και συμπαραστεκόμαστε απαντώντας επίσης δημοσίως (ανάρτηση στο site http://greek-market-research.com/article/δημόσια-επιστολή-προς-συμβολαιογράφ/) επιθυμώντας κάθε σχετική συνεργασία,  την οποία επιζητούμε και από το Παγκρήτιο Δίκτυο Δυνάμεων Αντίστασης και Αλληλοβοήθειας του οποίου και η επισυναπτόμενη σχετική πρόσκληση.

*****************************************************************************

Ενημερωτική εκδήλωση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, με ομιλητή το διακεκριμένο συνταγματολόγο Γιώργο Κασιμάτη διοργανώνεται από το ΠΑ.Δ.ΔΥ.Α.Α. (Παγκρήτιο Δίκτυο Δυνάμεων Αντίστασης και Αλληλοβοήθειας), στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, την Τρίτη 12/12/17, ώρα 7.00 μ.μ..
Στην κατεχόμενη Ελλάδα των μνημονίων όπου η συνταγματικότητα των νόμων είναι αμφισβητούμενη, καθότι εξυπηρετούνται συμφέροντα των επικυρίαρχων εταίρων και των εγχώριων συνεργατών τους, εις βάρος του ελληνικού λαού, η προστασία της πρώτης κατοικίας είναι υπό αίρεση.
Οφειλέτες και δανειολήπτες επιβάλλεται να ενημερωθούν, για να δράσουν στην πορεία. Ένα θέμα που αφορά όλους-ες, γιατί η πλειοψηφία των Ελλήνων λόγω της υπερφορολόγησης και της δραματικής μείωσης των εισοδημάτων τους, αδυνατούν να ανταπεξέλθουν και περιέρχονται σε στάση πληρωμών με όλες τις
δυσάρεστες συνέπειες .
Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!
Τα μέλη του ΠΑ.Δ.ΔΥ.Α.Α.
Ηράκλειο:Λαϊκή Στάση Πληρωμών (Λ.Σ.Π.)
Ρέθυμνο: Σωματείο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου (Σ.Α.Ο.Ρ.)
Χανιά: Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα (ΔΗ.ΠΑ.Κ.)
Ν. Λασηθίου: Αλληλέγγυοι Πολίτες Μεραμβέλλου (Α.ΠΟ.Μ)
Χερσόνησος: Κοινωνικοπολιτικό Κίνημα για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη
ζωή του Ελληνικού λαού.
Ιεράπετρα: Δίκτυο Αλληλεγγύης και προώθησης κοινωνικής οικονομίας «ΙΣΤΟΣ»
E-mail: pagritioddaa@gmail.com
https://www.facebook.com/kriti.antistasi/

Πληρ. τηλ.: 6985608081,6979733616

*****************************************************************************

Με εκτίμηση,  για την G-M-R

Χρίστος Κουτσούκος

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι συμβολαιογράφοι Αρτας και Ιωαννίνων του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Ιωαννίνων

Ενημερωθήκαμε για την επιστολή σας, ενημέρωσης των συμπολιτών σας και των αρμοδίων φορέων όπως σημειώνετε.

(more…)

Το σημαντικότερο όπλο ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ
Monday
04/12/2017
17:33 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

 

Το σημαντικότερο όπλο ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ είναι ο σε κάθε στιγμή κατακτημένος νομικός πολιτισμός (η οικονομικοδικαιϊκή τεκμηρίωση/ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ δίπλα στον συγκεκριμένο αγώνα).

ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΦΕΚ: Α 35 19880916

Άρθρο: 34

Ημ/νία: 16.09.1988
Ημ/νία Ισχύος: 16.09.1988
Κείμενο Άρθρου
Παράγραφος 7. Ο τύπος του όρκου είναι: “Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην Πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους Νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντα μου”.

Επίσης: ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΦΕΚ: Α 35 19880916

Τέθηκε σε ισχύ: 16.09.1988

Ημ.Υπογραφής: 24.02.1988

Άρθρο: 40

Ημ/νία: 16.09.1988

Ημ/νία Ισχύος: 16.09.1988

Ο δικαστικός λειτουργός οφείλει πίστη και αφοσίωση στην πατρίδα και στη δημοκρατία. Κατά την άσκηση των καθηκόντων του υπόκειται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους. Είναι υποχρεωμένος να μη συμμορφώνεται με διατάξεις που έχουν θεσπιστεί κατά κατάλυση του Συντάγματος. (Σημ. η υπογράμμιση από την ιστοσελίδα).

 

 

Ίδιοι όρκοι δεσμεύουν από, Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής, Πρωθυπουργό, Κυβέρνηση, Επι κεφαλής Τράπεζας της Ελλάδος, Βουλευτές, Δικαστικούς λειτουργούς, Δικηγόρους (*), Συμβολαιογράφους, Σώματα Ασφαλείας, Δημοσίους Υπαλλήλους, κλπ.

Η εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας έχει ομολογηθεί από όλους τους ντόπιους και ξένους υπαιτίους και συνυπαιτίους (ντόπιους παραβάτες του όρκου καθήκοντος) που ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ-ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ-ΣΥΝΗΡΓΗΣΑΝ-ΕΚΑΝΑΝ και ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, για την μετατροπή της Ελλάδας σε Αποικία Χρέους.

Όλες οι μνημονιακές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των πλειστηριασμών (όλων ανεξαιρέτως, διότι τα πάντα καταλήγουν σε δανειστές=ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ), αποτελούν ενοχές-συνενοχές της εσχάτης προδοσίας.

Τό παραπάνω, κείμενο μπορεί και πρέπει για κάθε ξεχωριστό μνημονιακό έγκλημα να διαβιβάζεται ενυπογράφως μέσω e-mail, προς Πρόεδρο Αρείου Πάγου και να κοινοποιείται μέσω δημοσίων αναρτήσεων σε ιστοσελίδες, στους κατά περίπτωση υπαιτίους-συνυπαιτίους, ονομαστικά όπου αυτό είναι εφικτό..

Θα ήταν σημαντικό, σε κάθε διαβίβαση, να προηγούνται υπογραφές νομικών με πρώτη αυτή του κου Κασιμάτη, πράγμα που απαιτεί την έναρξη λειτουργίας ενός στοιχειωδώς οργανωμένου ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

————————————

(*) ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΡΚΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ:

Σύμφωνα με άρθρο 24 παρ. 3, 4, 5, 6 του Κώδικα Δικηγόρων:

3.   Ο τύπος του χριστιανικού όρκου έχει ως εξής: «Ορκίζομαι ενώπιον του Θεού να είμαι πιστός στην πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους που συμφωνούν με αυτό, να ακολουθώ τις παραδόσεις του δικηγορικού λειτουργήματος, να εκπληρώνω τα καθήκοντά μου έναντι των εντολέων μου ευσυνείδητα, να υπερασπίζομαι τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των πολιτών και κατοίκων της χώρας και να αντιστέκομαι με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να καταλύσει το Σύνταγμα με τη βία.»

 

send email με θέμα: Ο Τσίπρας είχε το κουράγιο να πάρει αποφάσεις προς όφελος της Ελλάδας
Friday
24/11/2017
10:45 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
4

G-M-R,    21-11-2017

Σεβαστοί Αποδέκτες, καλή σας ημέρα,

Για το δημοσίευμα που ακολουθεί, η G-M-R κάνει έκκληση για άμεση κοινή απάντηση επωνύμων  και μη, με ταυτόχρονη δημιουργία Απελευθερωτικού Μετώπου Δημοκρατικής Λειτουργίας.
Προτείνουμε η πρώτη υπογραφή να είναι του Σεβαστού Μίκη Θεοδωράκη.

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/3020250/o-tsipras-iche-to-kouragio-na-pari-apofasis-pros-ofelos-tis-elladas

Στο Παρίσι φτάνει απόψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανταποκρινόμενος σε μια διπλή γαλλική πρόσκληση και μια διπλή βράβευση. Ο δικηγορικός Σύλλογος Παρισίων (Barreau de Paris) θα τον τιμήσει με το Βραβείο Δέσμευσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες (Prix d’engagement européen), το δε πολιτικό περιοδικό Politique Internationale θα του απονείμει το Βραβείο «Πολιτικού Σθένους» (Prix du courage politique).
«Είχε το κουράγιο να πάρει αποφάσεις προς όφελος της Ελλάδας και της Ευρώπης, είναι άνδρας με πεποιθήσεις και θάρρος». Με τα λόγια αυτά ο Πατρίκ Βαζμάν (Wajsman), γενικός διευθυντής και ιδρυτής του περιοδικού Politique Internationale, εξήγησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων την απόφαση της κριτικής επιτροπής του έντυπου, να απονείμει φέτος στον Έλληνα πρωθυπουργό το Βραβείο «Πολιτικού Σθένους».
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τo περιοδικό Politique Internationale είναι μια ιδιαιτέρου κύρους πολιτική επιθεώρηση που ίδρυσε ο Π. Βαζμάν το 1978, με σημαντικές προσωπικότητες στο Δ.Σ. και όπου σημαντικά πολιτικά πρόσωπα επιλέγουν να εκφράσουν απόψεις και ιδέες για τον κόσμο και την ιστορία.
Καταλυτικό στοιχείο για την απόφαση της κριτικής επιτροπής να τιμήσει φέτος τον Έλληνα πρωθυπουργό ήταν, σύμφωνα με τον Π. Βαζμάν, το γεγονός ότι «παρά την τη διαφορετική κατεύθυνση που είχε αρχικά η πολιτική οικογένεια του Α. Τσίπρα, αυτός βρήκε το κουράγιο να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ και την Ευρώπη αποφεύγοντας καταστροφικές συνέπειες για όλους».
«Ένας πραγματικός ηγέτης» πρόσθεσε ο κ. Βαζμάν, θα πρέπει να συγκεντρώνει τρία βασικά στοιχεία: ευφυΐα, καρδιά και θάρρος. Ο Αλέξης Τσίπρας διαθέτει και τα τρία» τόνισε.

(more…)

Πρόταση G-M-R προς: Αγώνα κατά Πλειστηριασμών
Saturday
11/11/2017
18:03 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
2

Η κατωτέρω πρόταση εστάλη σε όλους τους αρθρογράφους που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα G-M-R, στους κατόχους των αναρτημένων ιστοσελίδων, καθώς επίσης σε αντιμνημονιακά σχήματα, κόμματα, κινήματα όπως “αγώνας κατά πλειστηριασμών”, και σε άλλους αγωνιστές και φίλους που γνωρίζουμε.

G-M-R,    9/11/2017

H G-M-R με βαριά την αίσθηση καθήκοντος και αγάπης προς την Πατρίδα, μετά τα τελευταία νέα που γνωρίζουμε (έχοντα σχέση με την διαδικασία των πλειστηριασμών και την επίθεση που οργανώνουν εναντίον κάθε αγωνιστή-Πατριώτη), για τα μέτρα που αποφάσισαν να λάβουν άμεσα οι ένοχοι και συνένοχοι Εσχάτης προδοσίας, εκτελώντας τις προσταγές των επικυρίαρχων τοκογλύφων αφεντικών τους, και για να μην παραμένει η αντιμνημονιακή αντεπίθεση “Light” έχει να προτείνει τα ακόλουθα:

(1) —— Να ετοιμαστούν άμεσα Πικέτες που θα αναγράφουν

κκ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;;;;;;

ΥΠΟΓΡΑΦΗ: ΑΡΘΡΟ 120Σ”

(2) —— Επίσης προτείνει και θεωρεί απαραίτητο το κίνημα των πλειστηριασμών, ο κάθε συμμετέχων αγωνιστής, συνοδευόμενοι όλοι αυτοί από δικηγόρους, να καλούν το “100” και ζητούν επιτακτικά Εισαγγελέα επί τόπου για τους παραβάτες του όρκου(ως αναγράφω ανωτέρω), να γίνονται μηνύσεις και καταγγελίες από εκατοντάδες πολίτες/ συμμετέχοντες με την παρουσία και συνδρομή των νομικών του κινήματος, από Γ.Κασιμάτη μέχρι τους νομικούς κάθε σχήματος/ κινήματος/ Μετώπου (ιδιαίτερα ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΊΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ).

Παρακαλώ πολύ διαβιβάστε τα ανωτέρω σε άλλους σχηματισμούς, μεμονωμένους αγωνιστές, όπου γνωρίζετε, σε κάθε Ελληνα στη ψυχή και στο φρόνημα αγωνιστή και Πατριώτη.

Μέ εκτίμηση
G-M-R.

Συμπληρώνουμε εδώ, στο τέλος της πρότασης μας, ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ από τις πολλές και καθοριστικής σημασίας τεκμηριώσεις του κου Καθηγητή.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=878&v=jxOWq7L-b8g

(more…)

Χρεοκρατία και πως οικοδομείται Απελευθερωτικό Μέτωπο:
Sunday
01/10/2017
16:00 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
1

 

  GMR,      29-09-2017

Για ένα αντιμνημονιακό/απελευθερωτικό/αναγεννητικό Επιχειρησιακό Σχέδιο (Ε.Σ.) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ  λειτουργίας και ένα αντίστοιχο Μέτωπο.

 «Μη μας δείχνετε το στόχο

αν δεν μας πείτε τον τρόπο.

Γιατί οι στόχοι και οι τρόποι

συγχέονται τόσο σ΄αυτή τη γη,

που αν αλλάξεις τον τρόπο

αλλάζεις το στόχο

και στόχο άλλο δείχνουνε

τα νέα μονοπάτια». 

                           ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ ΛΑΣΑΛ     

1.  ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Περιεχόμενο απελευθερωτικών ενεργειών:

Αναδεικνύουμε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΑ όλες τις καταπατήσεις/εγκλήματα στο οικονομικο-δικαιϊκό-συνταγματικό επίπεδο, πάντα σε συνδυασμό με αποκαταστατικές προτάσεις (* ενδεικτικά), πάντα με συνδυασμό του οικονομικού-του δικαιϊκού-του συνταγματικού ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΥ.  ΠΟΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ (ολιστική αντιμετώπιση).

2.  Τρόπος ανάδειξης των καταπατήσεων-εγκλημάτων:

α)       Ως προς το περιεχόμενο η ανάδειξη καθορίζεται ως: Αγωνιστική-Νομική-Πολιτική, ΠΑΝΤΑ τριπλοσυνδυασμένη, ποτέ μεμονωμένα το αγωνιστικό, το νομικό, το πολιτικό (πχ πολλοί συναγωνιστές για την εσχάτη προδοσία: «το θέμα είναι πολιτικό» – «μα πιστεύετε στην Ελληνική Δικαιοσύνη;»).

(more…)

ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ-ΘΥΜΑΤΟΣ-ΘΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ
Thursday
07/09/2017
02:03 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

Αντί εισαγωγής, Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ GMR ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ  5-11-2014 ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ επί της σχετικής συνημμένης καταγγελίας του Ιωάννη Μασσέλου(*): «ενδιαφέρουσα προσέγγιση των γεγονότων της σήμερον». Στην μνήμη (**) του Συναγωνιστή-Καλού Ανθρώπου, Μασσέλου Ν. Ιωάννη-alias IRI WOLF .

(*)https://justiceforgreece.wordpress.com/2014/10/30/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84-2/

(**)https://justiceforgreece.wordpress.com/2017/04/22/%CF%80%CE%AD%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B9%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82/

Ακολουθεί το σχετικό έγγραφο του Αρείου Πάγου, ντοκουμέντο παραδοχής της καταγγελλόμενης εσχάτης προδοσίας, ταυτόχρονα ντοκουμέντο του Εισαγγελικού «δεν καταλαβαίνω να υπάρχει αίτημα». Οι αντιμνημονιακοί νομικοί και τα αντιμνημονιακά σχήματα, ας κάνουν το καθήκον τους. Να μην ξεχνάμε επίσης, πως την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ κρατούν ακόμα ζωντανή οι, Ζ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ-Ν. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ.

maseloskatagkelia

ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΟΡΚΟΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ – ΜΝΗΜΟΝΙΑ – ΠΟΙΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ  

    Εν αρχή ο όρκος, …, ο ΟΡΚΟΣ, ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ο συνδυασμός:

Tου όρκου (ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-εκτελεστικών οργάνων του κράτους, σε αντίθεση με τον ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ καταπατούμενο όρκο των, ΠτΔ, ΠτΒ, Πρωθυπουργού και Υπουργών, Βουλευτών, Ηγεσίας Ελληνικής Δικαιοσύνης, Διοικητή της ΤτΕ), του άρθρου 19 παραγρ. 1 του Ν3528/2007 ΦΕΚ 26 τ. Α΄(όρκος των Δημοσίων Πολιτικών ∆ιοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.∆.∆.),

Με:

–     ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΦΕΚ: Α 35 19880916

Άρθρο: 34

Ημ/νία: 16.09.1988
Ημ/νία Ισχύος: 16.09.1988
Κείμενο Άρθρου
Παράγραφος 7. Ο τύπος του όρκου είναι: “Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην Πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους Νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντα μου”.

Επίσης: ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΦΕΚ: Α 35 19880916

Τέθηκε σε ισχύ: 16.09.1988

Ημ.Υπογραφής: 24.02.1988

Αρθρο: 40

Ημ/νία: 16.09.1988

Ημ/νία Ισχύος: 16.09.1988

1. Ο δικαστικός λειτουργός οφείλει πίστη και αφοσίωση στην πατρίδα και στη δημοκρατία. Κατά την άσκηση των καθηκόντων του υπόκειται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους. Είναι υποχρεωμένος να μη συμμορφώνεται με διατάξεις που έχουν θεσπιστεί κατά κατάλυση του Συντάγματος. (Σημ. η υπογράμμιση από την ιστοσελίδα).

–     Tο άρθρο 25 παραγρ. 3 του Ν3528/2007 ΦΕΚ 26 τ. Α΄ περί Νομιμότητας υπηρεσιακών ενεργειών (1. Ο υπάλληλος είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση των καθηκόντων του και τη νομιμότητα των υπηρεσιακών του ενεργειών.

2. Ο υπάλληλος οφείλει να υπακούει στις διαταγές των προϊσταμένων του. Όταν όμως εκτελεί διαταγή, την οποία θεωρεί παράνομη, οφείλει,…)

(more…)

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Friday
04/08/2017
16:42 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας Αντ. Παπαντωνίου
2

StE

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον Κύριο ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Του Αντώνη Παπαντωνίου

Με αφορμή τις πρόσφατες Δηλώσεις σας για τις σχέσεις της Δικαιοσύνης με την Νομοθετική και Εκτελεστική Εξουσία με στόχο , όπως δηλώσατε την εύρυθμη λειτουργία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος επιτρέψτε μου να σας απευθύνω κάποια ερωτήματα και θα ήμουν ευτυχής εάν γινόμουν αποδέκτης των απαντήσεών σας.

Πιστεύετε λοιπόν σοβαρά Κύριε Πρόεδρε ότι λειτουργεί στην Ελλάδα το Δημοκρατικό Πολίτευμα το οποίο κινδυνεύει και καλείτε σε προστασία του;;;
Γιατί πιστεύω ότι δεν υπερβάλλω καθόλου να ισχυρίζομαι ότι η Δημοκρατία, αυτή έστω που υπήρχε, καταλύθηκε με την Υπογραφή, της Σύμβασης Δανειακής Διευκόλυνσης, όπως υπεγράφη και που ποτέ δεν πέρασε έστω και από αυτό το υποτιθέμενο Κοινοβούλιο, με το Άρθρο 14παρ.5 σύμφωνα με το οποίο «παραιτείται άνευ όρων και αμετάκλητα από κάθε ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας», με ευθεία παραβίαση του Άρθρου 28 του Συντάγματος, με αποτέλεσμα από την στιγμή εκείνη το Πολίτευμά μας να είναι Κοινοβουλευτική Δικτατορία.
Και είναι βεβαίως γνωστό ότι Δικτατορία δεν έχουμε μόνον με την χρήση Στρατιωτικής βίας αλλά και Κοινοβουλευτικής βίας με την παραβίαση του Συντάγματος (Μεταξάς-Χίτλερ).

Αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού ήταν με πρόφαση το Δημόσιο Χρέος να επιβληθούν από ξένες Δυνάμεις και να εφαρμοστούν, διαχρονικά, από τις Ελληνικές; Κυβερνήσεις σειρά μέτρων που έφεραν την διάλυση της Κοινωνίας και παρέδωσαν συνολικά το Κράτος και τις υποδομές του βορά στις ορέξεις του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού συστήματος, όπως εκφράζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και με αιχμή του δόρατος, την έμπειρη στον τομέα της εξόντωσης Λαών, Γερμανία.

(more…)

Συνταγματικά ΠΑΡΑΝΟΜΗ η Γενεύη! Όσοι συμμετέχουν προδίδουν την Κύπρο!
Wednesday
05/07/2017
15:22 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας Γεώρ. Κασιμάτης
0

OPENLETTER

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς:

Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαο

E.Toussaint

Λ.Βατικιώτη

Μ.Δελιβάνη

Α.Δημητρόπουλε

Σαρ.Θεοδωρόπουλε

Ν.Ιγγλέση

Θ.Ιωαννίδη

Δ.Καζάκη

Δ.Καρούσο

Γ.Κασιμάτη

Ζ.Κωνσταντοπούλου

Κ.Κόλμερ

Σ.Λαβδιώτη

Κ.Λαπαβίτσα

Θεοφ. Μαλκίδη

Θ.Μαριόλη

Π.Μαυροειδή

Στ.Μαυρουδέα

Πετ.Μηλιαράκη

Στάθη Σταυρόπουλε

Σ.Στάλια

Ν.Στραβελάκη

Γ.Τριανταφυλλόπουλε

Στ.Τσίπρα

Ι.Τόλιο

Δ. Χαλυβόπουλε

Κοινοποίηση: Πρόεδρο Αρείου Πάγου

Θέμα: Δεν πρόλαβε να στεγνώσει η μελάνη,

Σεβασμιώτατε Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κύριε Νικόλαε, αξιότιμοι Επιστήμονες και υπερασπιστές Εθνικού Νομίσματος, χαίρετε.

Σας ενημερώνουμε για μία νέα ανάρτηση- video με ομιλία του κου Γεωργ. Κασιμάτη, στο Greek Market:

http://greek-market-research.com/article/συνταγματικά-παρανομη-η-γενεύη-όσοι-σ/

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της προς Εσάς ανοιχτής επιστολής μας,  http://greek-market-research.com/article/ανοιχτή-επιστολή-με-αφορμή-άρθρο-του-δ/ και από το νέο συνημμένο στην παρούσα επιστολή μας video του καθηγητή Κου Γ. Κασιμάτη, καταγγέλλεται δημοσίως,  πως όσοι συμμετέχουν στη Γενεύη προδίδουν την Κύπρο .

Θεωρούμε πως δεν μπορεί να υπάρχει πλέον, καμιά εθνοαπελευθερωτική αναμονή (ιδιαίτερα στο όνομα του ιδιοτελώς αντιδημοκρατικού αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού, με τις δεκάδες σε βάρος του κυριολεκτικά αδιάβαστες και «φυσικά» αδιερεύνητες δικογραφίες εσχάτης προδοσίας).

Σας παρακαλούμε, συμπαραταχθείτε με την συνημμένη καταγγελία του καθηγητή κου Γεωργίου Κασιμάτη, συνυπογράφοντάς την, Δηλώστε το καθένας από Εσάς, απ’ ευθείας στον κο Γ.Κασιμάτη και δημοσιοποιείστε το.

Εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε να διαβιβασθούν οι συνυπογραφές σας, στον Άρειο Πάγο με αίτημα/ΔΙΚΑΙΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ: Κύριοι-Κυρίες Δικαστές και Εισαγγελείς, ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ την καταστροφή του Λαού, της Πατρίδας, του Ελληνισμού, από την υποτελή ομοσπονδιοποίηση (*) και συγκεκριμένα,  της Ελλάδας μέσω μνημονίων και της Κύπρου μέσω της Γενεύης  (για Κύπρο βλέπετε επίσης http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2014/02/blog-post_12.html ) ή, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΘΕΙ Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .

(*)κατάργηση των εθνικών κρατών ή ελαχιστοποίηση της κυριαρχίας τους ώστε η Ελλάδα, η Γαλλία κ.λπ. να καταστούν Νομαρχίες μιας υπερκυβέρνησης των Βρυξελλών,

 

ΣΥΝΗΜΜENO ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ: http://greekmarketresearch.com/article/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CE%B1/

 

12