ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΣΤΟ ΣτΕ ΣΗΜΕΡΑ 7-3-2018
Wednesday
07/03/2018
21:00 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ο.Τ. Γεριτσίδου
3

 

των Ο.Τ. Γεριτσίδου, 6-32018

Μια εξαιρετικά νευραλγική δίκη, τόσο για το Πολίτευμα όσο και για την οικονομική κατάσταση του κάθε φορολογούμενου και της ίδιας της Χώρας ξεκίνησε σήμερα στο ΣτΕ: αυτή κατά της ΑΑΔΕ.

Επτά δικηγόροι προσέφυγαν κατά της ΑΑΔΕ, ενός μορφώματος τύπου ‘ανεξάρτητης αρχής’ που έχει αντικαταστήσει στα πλαίσια των Μνημονίων την κρατική Αρχή της Εφορίας, με μια σειρά πολύ σημαντικών επιχειρημάτων που άπτονται της επί έργω καταλύσεως του Πολιτεύματος μας και του Συντάγματος μας έξωθεν και άνωθεν.

Το πιο σημαντικό επιχείρημα υπέρ της ακύρωσης (δηλαδή του κλεισίματος) της ΑΑΔΕ είναι ότι η ΑΑΔΕ κρίθηκε και απορρίφθηκε από το νομικώς δεσμευτικό Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, όπου είχε πλήρως και ατόφια τεθεί υπό την κρίση του Ελληνικού Λαού: του Σώματος δηλαδή από το οποίο εκπορεύονται όλες οι εξουσίες και κάθε θεσμική νομιμοποίηση για να μπορεί να ονομάζεται το Πολίτευμα έστω και τύποις δημοκρατικό.

Έτσι αυτή η υπόθεση, με την ευκαιρία του ζητήματος ΑΑΔΕ, πλέον φέρνει το θέμα της νομικής δέσμευσης του Δημοψηφίσματος στο προσκήνιο και δίνει την ευκαιρία (ίσως την μόνη που θα έχουν ποτέ ιστορικά) στους δικαστές να ανατρέψουν το πραξικόπημα του 2015 που έκανε η κυβέρνηση Τσίπρα και βεβαίως να προστατεύσει για πρώτη φορά σε μαζικό επίπεδο η δικαιοσύνη τον Λαό.

Είναι λοιπόν εμφανές και πρόδηλο γιατί η συγκεκριμένη Ιστορικής σημασίας δίκη/συνεδρίαση/συζήτηση έχει υποστεί την φίμωση από τα ΜΜΕ ωσάν να μην υπάρχει.

Για αυτό λοιπόν τον σκοπό, δηλαδή το να διασπείρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο και πιο ευρέως το θέμα αυτό και την δίκη αυτή σε πείσμα της πραξικοπηματικής κατ’ ουσίαν κυβέρνησης και των συστημικών ΜΜΕ, αυτό το άρθρο είναι μόνο η εισαγωγή στο τι έγινε και τα πρώτα συμπεράσματα που μπορούν να ληφθούν από αυτήν την δίκη στην οποία ήμασταν παρούσες καθ’ όλη την διάρκεια της.

Θα τελειώσουμε μόνο αναφέροντας ότι οι προσφεύγοντες δικηγόροι ανέφεραν ότι τελευταίο προπύργιο της υπερασπίσεως του Συντάγματος και της νομιμότητας αποτελεί αυτή η δίκη στα πλαίσια του 120Σ και ότι εάν αυτή καταπέσει υπέρ των Μνημονίων τότε απομένει μόνο η αυτοδικία.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.