ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Αλέκα Παπαρήγα: «Ατσάλινη» στην πορεία για το Πολυτεχνείο
Saturday
19/11/2022
13:15 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Αλέκα Παπαρήγα Καπιταλισμός
0

Σχόλιο GMR: Τεράστιος ο σεβασμός από το newpost για  την Παπαρήγα…

Έτσι, ούτως ώστε, όσοι τρελαίνονται με κάτι τέτοια, να πηγαίνουν ζούπητοι σε Κασιδιάρη, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Καζάκη κλπ αντί προσώπου σου καπιταλιστικά στηρίγματα.

_.

 

 

 

NewPost-newsroom, 17 Νοεμβρίου 2022

 

 

 

 

 

Η Αλέκα Παπαρήγα στην κορυφή του αγώνα, παρά τα κινητικά της προβλήματα.

 

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος δήλωσε το παρών στη μεγαλειώδη πορεία για το Πολυτεχνείο, με την Αλέκα Παπαρήγα να «κλέβει» τις εντυπώσεις.

 

«Ατσάλινη» και μαχητική, παρά το κινητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και τα 77 της χρόνια, η πρώην Γ.Γ. του ΚΚΕ έφτασε μέχρι την αμερικανική πρεσβεία.

Αξίζει μάλιστα να τονιστεί πως και προ ολίγων ημερών, εμφανίστηκε εκ νέου, στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Αλέκα Παπαρήγα: Όταν το Twitter την αποθέωσε

Viral στο twitter έγινε η φωτογραφία της Αλέκας Παπαρήγα από την παρουσία της στην πορεία που έγινε με αφορμή την Πανελλαδική απεργία της 9ης Νοέμβρη.

Η Αλέκα Παπαρήγα στηριζόμενη σε «πι» συμμετέχει στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ παρά το γεγονός ότι έχει κάποια προβλήματα υγείας και γι αυτό η χρήση του βοηθητικού.

Η εικόνα της 77χρονης Αλέκας Παπαρήγα να συμμετέχει στην πορεία ακόμα και με το «πι» προκάλεσε αρκετά σχόλια για την πρώην Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ, τα περισσότερα εκ των οποίων θετικά.

Οι περισσότεροι χρησιμοποίησαν λέξεις όπως «σεβασμός» και «αναγνώριση» για να χαρακτηρίσουν την εικόνα της Αλέκας Παπαρήγα στην πορεία.

 

Δείτε ορισμένα από τα tweets:

 

 

Πηγή: newpost.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.