ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Αυτό είναι το προσκλητήριο για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ στην Ελλάδα: Το γλέντι θα διαρκέσει 4 ημέρες
Wednesday
08/05/2024
19:44 GMT+2
Κείμενα Γνώμης γάμος-ομόφυλα ζευγάρια Στέφ. Κασσελάκης ΣΥΡΙΖΑ
0

Σχόλιο GMR: Ελάβαμε γνώση και, Ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον, καλούς απογόνους και γαμήλιο ταξίδι σε ειδυλλιακό τοπίο ίνα πιάσουν με την πρώτη παιδί. 

_.

 

 

 

 

Newsbeast|Newsroom, 8 Μαϊου 2024

 

 

 

 

Το προσκλητήριο για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ παρουσίασε η εκπομπή του «MEGA», «LIVE News».

Μετά τον γάμο τους στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Οκτώβριο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, και ο Τάιλερ Μάκμπεθ οργανώνουν γαμήλια τελετή και επί ελληνικού εδάφους μετά και την ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στα Χανιά και συγκεκριμένα στο χωριό Σκινές, τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το προσκλητήριο, το γλέντι θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες και συγκεκριμένα από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 31 του ίδιου μήνα.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.