ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Χρήστος Στυλιανίδης – Πως ένας Κύπριος γίνεται έλληνας υπουργός
Monday
06/09/2021
11:31 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Κυρ. Μητσοτάκης Ν.Δ. Χρήστος Στυλιανίδης
0

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ευρωπαίο Επίτροπο αρμόδιο για την Ανθρωπιστική βοήθεια και διαχείριση κρίσεων Χρήστο Στυλιανίδη, στο Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα, στις 19 Ιουλίου, 2019

 

Σχόλιο GMR: Πρόκειται μήπως, για κατά κάποιον έμμεσο τρόπο πολιτική αναγνώριση της Ελληνικότητας της Κύπρου;

‘Η με όλα τα μέσα προώθηση της ΔΔΟ (=ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ) στην Κύπρο (ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ κο Χρ.Στυλιανίδη), αποδεικνύει ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

Κατά την γνώμη μας, πρόκειται για ένα από τα αρχικά βήματα της “με όλα τα μέσα” (αρχίζοντας με λιγότερο φωναχτά) προώθησης της κατάργησης του Εθνικού(*) Κράτους με ταυτόχρονη “πολυπολιτισμική” αλλοίωση του ΕΘΝΟΥΣ. Το επόμενο βήμα θα είναι η αντιπροσώπευση των αυτοχθόνων σε κρατικές και υπερεθνικές θέσεις, μέσω πάσης φύσεως ελληνοποιημένων αλλοδαπών.

Βεβαίως, οι σε πολλά συμπορευόμενοι ( https://greek-market-research.com/clink/oi-diadilosies-kke-antarsya-syriza-mera25/ ” αριστεροί (ο Θεός να τους κάνει) θα χαρούν, διότι θα έχουν την ευκαιρία να ηγηθούν στην παγκόσμια αριστερή διακυβέρνηση (ελπίζοντας να τους παραχωρηθεί ως αντάλλαγμα στην ως τότε “επαναστατική” τους δράση!).

(*) αφού βεβαίως η ελληνική Διανόηση έχει αποδείξει την απελπιστική μικρότητα της εθνικής της συνείδησης απέναντι σε Χρεοκρατία(ΕΕ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ-ΝΑΤΟ-ΛΕΣΧΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ-κλπ)-Εξωθεν Εξάρτηση-ΚΥΠΡΙΑΚΟ.

  • Έθνος (κοινωνιολογία) σύνολο ανθρώπων που μοιράζονται κοινά γνωρίσματα όπως φυλή, γλώσσα, θρήσκευμα, κοινή ιστορία – πολιτισμό, γεωγραφική καταγωγή και έχουν εθνική συνείδηση.

_.

 

 

 

 

in.gr, 6 Σεπ. 2021

 

 

 

 

Ο Χρήστος Στυλιανίδης ανακοινώνεται το πρωί της Δευτέρας, νέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας.

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στις 11.30 θα κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις και πιθανότατα θα ανακοινώσει την απόφαση του πρωθυπουργού για τοποθέτηση υφυπουργού.

Ο κ. Στυλιανίδης είναι Κύπριος πολιτικός, έχει διατελέσει κυβερνητικός εκπρόσωπος, ευρωβουλευτής και επίτροπος διαχείρισης κρίσεων στην Επιτροπή του Γιούνγκερ.

Για να οριστεί κάποιος υπουργός σύμφωνα με το άρθρο 81 παρ. 2 του Συντάγματος «κανένας δεν μπορεί να διοριστεί μέλος της κυβέρνησης ή υφυπουργός αν δεν συγκεντρώνει τα προσόντα που ορίζει το άρθρο 55 για το βουλευτή.

Όμως, σύμφωνα με το άρθρο 55 του Συντάγματος για να εκλεγεί κάποιος βουλευτής πρέπει να είναι έλληνας πολίτης και να έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Έτσι, ο κ. Στυλιανίδης ή έχει διπλή υπηκοότητα δηλαδή και Ελληνική και Κυπριακή ή πριν ορκιστεί υπουργός θα αποκτήσει ελληνική ιθαγένεια.

Κυβερνητικά στελέχη με τα οποία επικοινώνησε το in.gr ανέφεραν ότι πρόκειται για ένα διαδικαστικό ζήτημα που δεν τα απασχολεί – δεν το γνωρίζουν- και πως ο υπουργός Επικρατείας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης έχει φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες.

Άλλα στελέχη που γνωρίζουν το ρόλο και τη δράση του κ. Χρήστου Στυλιανίδη σε βάθος εκτιμούν πως λόγω της σχέσης του με την Ελλάδα και παλαιών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του έχει και την ελληνική υπηκοότητα.

Πάντως, εάν δεν είναι έλληνας πολίτης θα προηγηθεί η απόδοση της ιθαγένειας και μετά θα ορκιστεί υπουργός.

 

Πηγή: in.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.