ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Δ. Νατσιός: Ζητάμε από τον λαό να βοηθήσει την ευγενική προσπάθεια της Νίκης
Sunday
09/06/2024
19:40 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Δημ. Νατσιός Ευρωεκλογές
0

Σχόλιο GMR: Ζητάει ο Αθεόφοβος (παρακάτω θα δείτε γιατί είναι Αθεόφοβος): “Ζητάμε από τον λαό να βοηθήσει την ευγενική προσπάθεια της Νίκης. Η Νίκη αγωνίζεται με σθένος και συνέπεια να πατάξει το τέρας της κομματοκρατίας, να επανέλθει η αληθινή και γνήσια Δημοκρατία και να απαλλαγούμε από τα δεσμά της νέας τάξης, που μολύνουν και την πατρίδα μας και την Ευρώπη.“.

Επειδή έχουμε μιλήσει πάνω από μια φορά με τον κο Νατσιό, όταν συχνά πυκνά τον παρουσίαζε ο Κώστας Ουίλς στην ραδιοφωνική του εκπομπή, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, πως η λύση που πρότεινε εκείνη την κρίσιμη αντιστασιακή περίοδο, ήταν, “δεν είναι το εθνικό νόμισμα, η διαγραφή χρέους κλπ το κρίσιμο θέμα, αυτό που χρειάζεται είναι Παιδεία“.

Βέβαια, ως Τιμωρός των Ηλιθίων, ταυτόχρονα και καπηλευόμενος ιερά και όσια (και με λίγη υποστήριξη από τους “εκπροσώπους” ιερών και οσίων)  ο κος Νατσιός, πλασσαρίστηκε στον “τι κι αν είναι κατοχή αντιπροσωπευτικο κοινοβουλευτισμό.

_.

 

 

 

naftemporiki_gr, 9 Ιουνίου 2024

 

 

 

Στο Μοσχοχώρι Πιερίας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός.

 

«Οι εκλογές είναι η κορυφαία δημοκρατική διαδικασία. Εκφράζεται ο κυρίαρχος λαός. Ζητάμε από τον λαό να βοηθήσει την ευγενική προσπάθεια της Νίκης. Η Νίκη αγωνίζεται με σθένος και συνέπεια να πατάξει το τέρας της κομματοκρατίας, να επανέλθει η αληθινή και γνήσια Δημοκρατία και να απαλλαγούμε από τα δεσμά της νέας τάξης, που μολύνουν και την πατρίδα μας και την Ευρώπη. Εμπρός, λοιπόν, για τη Νίκη, για τη νίκη του ελληνισμού, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της Ρωμιοσύνης» δήλωσε.

Δείτε και το σχετικό βίντεο, εδώ.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.