ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Διαφωνεί κάθετα το ΚΚΕ με την εμφάνιση Ζελένσκι στη Βουλή
Wednesday
30/03/2022
18:32 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Βολοντίμιρ Ζελένσκι ΚΚΕ Ουκρανικό
0

Σχόλιο GMR:   Ειδικά αφιερωμένο με εκτίμηση, στον Καθηγητή κύριο Γεώργιο Μαργαρίτη:

Επί τέλους!

Μια σωστή στάση του ΚΚΕ.

Θα περιμέναμε από το ΚΚΕ, αυτή του η στάση να σημάνει ταυτόχρονα και ένα κάλεσμα του Κόμματος προς όλους τους Έλληνες.

Ένα κάλεσμα, για την σύσταση και λειτουργία, με την μέθοδο “δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο”, μιας διαδικτυακής “Δεξαμενής Σκέψης & Δράσης για ΕΙΡΗΝΗ-ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, για “δ.ά.δ.α.” Δικαιοσύνης-Ανιδιοτέλειας-Δημοκρατίας-Αλληλεγγύης μεταξύ πολιτών και λαών. Συντόμως: “δ.ά.δ.α.” Ειρήνης-Προκοπής”.

Βέβαια, αυτή η “δ.ά.δ.α.” Ειρήνης-Προκοπής, θα έχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, και για το ΤΩΡΑ και για το ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, με ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ-ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ-ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ “ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΗ” ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ, αλλά οπωσδήποτε και την προοπτική του “ΜΕΤΑ” (Συντακτική Εθνοσυνέλευση με ορθάνοιχτο παράθυρο για “Δημοκρατία σε Εφαρμογή”).

Και επειδή η G-M-R διαθέτει συνεπή αγωνιστική και θεωρητική προϋπηρεσία για την συγκεκριμένη στόχευση και δεν περιμένει την εκ Θεού “Δημοκρατία σε Εφαρμογή”, θα συνεχίσει “να πολεμάει το άδικο ακόμα και με αδύναμα μέσα”, με Υπομονή και Αγάπη για τον Άνθρωπο(ναι αυτόν που σήμερα δεν καταλαβαίνει την “Δημοκρατία σε Εφαρμογή” https://greek-market-research.com/clink/sosialismos-dimokratia-se-efarmogi/, αύριο θα έχει καταλάβει, βλέποντας πως είμαστε δίπλα του με την “δ.ά.δ.α.”), σύμφωνα με τον ακόλουθο σύνδεσμο, https://greek-market-research.com/clink/o-mpertol-mprecht-simera/ .

_.

 

 

 

 

 

newsbeast.gr, 28 Μαρ. 2022

 

 

 

 

Την έντονη αντίθεσή τους στην προοπτική να μιλήσει ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στη Βουλή των Ελλήνων το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Απριλίου, εκφράζει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος.

Όπως επισημαίνεται από τον Περισσό, ο Ζελένσκι εκφράζει μία αντιδραστική κυβέρνηση που στηρίζεται από το συμμαχικό στρατόπεδο των Ηνωμένων Πολιτειών, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ευθύνεται, όπως και η Ρωσική Ομοσπονδία του Πούτιν, για το δράμα που βιώνει αυτές τις ώρες ο ουκρανικός λαός.

Το ΚΚΕ υποστηρίζει επίσης ότι η κυβέρνηση Ζελένσκι εδώ και χρόνια έχει στηρίξει και ενσωματώσει ναζιστικές οργανώσεις, διώκει και φυλακίζει, κομμουνιστές και έχει θέσει εκτός νόμου το ΚΚΕ Ουκρανίας. «Είναι προφανής η στάση μας και το ίδιο θα κάναμε αν ερχόταν ο Πούτιν ή ο Μπάιντεν», αναφέρει χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι οι βουλευτές του ΚΚΕ δεν θα παραστούν στη συνεδρίαση του Κοινοβουλίου τη μεθεπόμενη Πέμπτη.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.