ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Είναι ή δεν είναι το Κυπριακό εθνικό ζήτημα; Μήπως έφτασε η ώρα να τεθούν όλα επί τάπητος για τις σχέσεις Ελλάδας – Κύπρου;
Sunday
20/06/2021
20:32 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Εθνος ΚΥΠΡΟΣ
0

 

 

 

 

Πανίκος Παναγιώτου, 20 Ιουνίου 2021

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Όπως αναμενόταν, ο νεοσουλτάνος της Άγκυρας ακολούθησε την γνώριμη τακτική του. Για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν το πολιτικό του μέλλον και την τουρκική οικονομία, επέλεξε τον δρόμο της μετάλλαξης. Εμφανίστηκε με διαφορετικό πρόσωπο στη διάσκεψη του ΝΑΤΟ και στις διμερείς συναντήσεις, ανάμεσά τους κι αυτές με τον Τζο Μπάιντεν και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Απέδειξε ξανά ότι ξέρει να ελίσσεται ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες, εντός και εκτός της χώρας του. Άλλωστε, τέτοια «χαρίσματα» πονηριάς και μεταμόρφωσης συνήθως τα διαθέτουν δικτάτορες και αυταρχικοί ηγέτες, όχι για να προσαρμόζονται σε νέα δεδομένα προς όφελος του γενικού καλού και της ειρήνης, αλλά για να μπορούν να επιβιώνουν, να ξεγελούν και να κυριαρχούν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ερντογάν επιχειρεί μια τέτοια φαινομενική στροφή για να παραπλανήσει τη διεθνή κοινότητα, αλλά και την ελληνική κοινή γνώμη. Γι’ αυτό, πέρα από τις όποιες δηλώσεις περί «εποικοδομητικών συνομιλιών» και τις δημόσιες τοποθετήσεις για την ανάγκη συνεργασίας, ευελπιστούμε ότι, τουλάχιστον, οι συνομιλητές του ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα για τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου και των συμμαχικών υποχρεώσεων.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: hellasjournal.com

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.