ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Γιατί όχι και εμείς όπως οι Εβραίοι;
Wednesday
07/10/2020
01:50 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μάκης Ανδρονόπουλος
0

Σχόλιο GMR:   Ο ΕΥΡΩΚΟΤΖΑΜΠΑΣΙΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!

Κοτζαμπασισμό και πελατειακό κράτος υπέρ της Χρεοκρατίας και του Έθνους της Γερμανικοαμερικανικής (ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ) Ευρώπης ευαγγελίζεται ο εξαιρετικά καλός δημοσιογράφος κύριος ΜΑΚΗΣ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ και ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ SLPRESS ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ!

Από την μιά: “Κράτος δημοκρατικό, με νόμους, δικαιοσύνη και ισχυρή και ευέλικτη δημόσια διοίκηση, πολιτική ηγεσία με όραμα, “στομάχι” και στρατηγική. Αυτό σημαίνει πρακτική κι αποτελεσματική κυβέρνηση και αντιπολίτευση με σαφείς θέσεις που θα βάζει πάνω από το κομματικό συμφέρον το εθνικό.

Από την άλλη: “Συνεπώς, δεν υπάρχει θεωρία για το μεταμνημονιακό κράτος, το οποίο ενδεχομένως να μειώσει τον έλεγχο των “κοτζαμπάσηδων” και των υπηρετών τους. Προφανώς, δεν εννοούμε εδώ ότι θα εξαφανιστούν οι ολιγάρχες και η διαπλοκή, αλλά τα μνημονιακά συστήματα ίσως παίξουν ρόλο για τον περιορισμό του “κοτζαμπασισμού” και του πελατειακού κράτους”. (Η μορφοποίηση(bold) από G-M-R).

Η Θεωρία για το αντιμνημονιακό κράτος ΥΠΑΡΧΕΙ κύριε Ανδρονόπουλε και στηρίζεται, στην ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (εδώ του Γεωργίου Σκλαβουνου), στο εδώ Μετωπικο Πρόγραμμα Διεξόδου από την κρίση, και στην εδώ Τριλογία θεωρητική-πρακτική για έναν Αντιμνημονιακό Διάλογο, η οποία Τριλογία περιλαμβάνει τα αμέσως προηγούμενα ΒΑΣΙΚΑ προ-απαιτούμενα υπέρ του Εθνικού Συμφέροντος.

._

 

 

Μάκης Ανδρονόπουλος, 6 Οκτωβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Συνέβη στους Έλληνες συνέβη και στους Εβραίους. Επιβίωσαν για πολλούς αιώνες χωρίς να διαθέτουν κράτος, παρότι πληθυσμιακά ήταν μικροί λαοί. Οι Εβραίοι απέκτησαν πριν 70 χρόνια ένα άγονο κομμάτι γης και το μετέτρεψαν σε ένα ισχυρό στρατιωτικά κράτος με δυσανάλογα μεγάλο πολιτικό εκτόπισμα και με οικονομία υψηλής παραγωγικότητας και τεχνολογίας. Είναι αξιοθαύμαστοι.

Εμείς οι Έλληνες έχουμε σχεδόν 200 χρόνια δικό μας χώρα, αλλά δεν έχουμε κράτος. Κι αυτό γιατί οι ηγεσίες, πολιτικές και οικονομικές, κοιτούσαν μόνο το οικονομικό και το πολιτικό τους συμφέρον, αντιμετώπιζαν το κράτος σαν λάφυρο και για να το εξασφαλίσουν, έσπερναν διχόνοια στο λαό και έκαναν εμφύλιους, ήδη από το 1823, πριν καν επικρατήσει η Επανάσταση.

Οι Εβραίοι, παρότι είναι εξ ίσου συμφεροντολόγοι με εμάς και τρώγονται μεταξύ τους όπως και εμείς, διαφέρουν στο εξής: βάζουν πάνω από όλα τη χώρα τους. Δεν χρειάζεται εδώ να πούμε πολλά για ποιους λόγους έχουμε ανάγκη να αποκτήσουμε επειγόντως κράτος. Όμως είναι σκόπιμο να κατανοήσουμε ότι εκτός από τα χρέη, έχουμε μείζονα προβλήματα επιβίωσης (αμυντικό, δημογραφικό, μετανάστες, τεχνολογική υστέρηση, εκπαίδευση κ.ά.).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.