ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η αποστρατιωτικοποίηση είναι ήδη στο τραπέζι – Ποιοι την συζητούν στην Αθήνα
Thursday
24/09/2020
22:50 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ Κων. Γρίβας
0

Σχόλιο GMR:

Επιστολή προς κο Κ.Γρίβα (με κοινοποίηση προς όλους όσους εστάλη η επιστολή προς κ.  Γ. Μαργαρίτη)

 

Κύριε Κώστα Γρίβα,

Συμμεριζόμαστε τις βάσιμες ανησυχίες σας για την πραγματικά αδύναμη έως προδοτική πατρίδας-λαού, κατάσταση, για την οποία ευθύνεται το “τι κι αν είναι Κατοχή” πολιτικό προσωπικό και ο δίκην κινηματογραφικού Ελ Σιντ υποβασταζόμενος, νεκρός πλην και ως τέτοιος, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ για την Ελλάδα, Αντιπροσωπευτικός Κοινοβουλευτισμός.

Κύριε Κώστα Γρίβα,

Κατά Βάση:  ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ” και είναι βαθιά σωστή αυτή η αναρχοδιατύπωση.

Επειδή όμως υπάρχει το προηγούμενο της Τουρκικής Κατοχής του ενός τρίτου της Κύπρου με απειλή και για την υπόλοιπη Κύπρο και για τα Ελληνικά κυριαρχικά και εδαφικά δικαιώματα από Αιγαίο ως Θράκη, το πράγμα δεν μπορεί να αφεθεί στα δικαιώματα των Ψαριών μόνο.

Κατά Βάση λοιπόν, ή Ελλάδα οφείλει να δυναμώσει ως ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Βεβαίως, αν η Ελλάδα αγνοήσει πως τα ψάρια του Αιγαίου περιέρχονται σταδιακά αλλά σταθερά στην Τουρκική κυριαρχία, σύντομα Ψάρια και Έλληνες θα παρακαλάμε τον Αλλάχ να καλυτερεύσει την μοίρα μας.

Για όσους ανιδιοτελείς (ιδιαίτερα, τους μη συγκινούμενους από τα οφίτσια του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού αντιπροσωποκοινοβουλευτισμού) πολίτες, μετά από δέκα χρόνια Μνημονιακή και παντός είδους Εθελοεκχωρητική εδαφικής και Εθνικής κυριαρχίας ΚΑΤΟΧΗ, θέλουν “κάτι να γίνει” βασικά η Ελλάδα να γίνει ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ “τι κι αν είναι Κατοχή αντι-προσωπευτικό κοινοβουλευτισμό”, ισχύει η προς κο Γεώργιο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (Πανεπιστημιακό, αρθρογράφο επί των καταστάσεων και υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ) και προς επιστήμονες και διανοούμενους επιστολή μας: https://greek-market-research.com/article/poy-odigei-to-syndromo-toy-iketi-to-senario-mini-polemos-ypo-diethni-epopteia/.

Αναμένουμε με αγωνία την απάντηση σας, ταυτόχρονα, εν γνώσει της μικρότητάς μας, από την οποία μπορείτε να αντλήσετε ότι δικαιϊκοοικονομικό και αγωνιστικό νομίζετε χρήσιμο, αναμένουμε συνέργειες σας με επιστήμονες και διανοούμενους συμπεριλαμβανομένων αυτών προς τους οποίους κοινοποιούμε την παρούσα επιστολή.

Διατελούμε μετά τιμής

._

 

 

 

Κώσ. Γρίβας, 24 Σεπτεμβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Κάθε φορά που γράφω ένα άρθρο γνωρίζω εκ των προτέρων, σε γενικές γραμμές, ποιους θα ενοχλήσει. Όμως, οι αντιδράσεις για το άρθρο μου περί αφοπλισμού των ελληνικών νησιών του ανατολικού Αιγαίου στο SLpress υπήρξαν μια έκπληξη για μένα. Σε εκείνο το κείμενο ανέφερα τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν –χωρίς να διαψευστούν– ότι ασκούνται έντονες αμερικανικές πιέσεις για “μερική αποστρατιωτικοποίηση” των ελληνικών νησιών.

Υποστήριξα, επίσης, πως η αποδοχή από πλευράς της Ελλάδας παρόμοιας πρότασης θα ήταν πάνω από καταστρεπτική και σαφώς προδοτική ενέργεια. Εισέπραξα, λοιπόν, μια σειρά από χλευαστικά και υβριστικά σχόλια στα social media από ανθρώπους που, από ό,τι κατάλαβα, μιας και λίγοι έμπαιναν στον κόπο να συνοδεύσουν τις ύβρεις και τους χλευασμούς τους με κάποια θέση, πιστεύουν ακράδαντα πως «αυτά τα πράγματα δεν γίνονται» και κακώς «προκαλώ ανησυχία» με υποθετικά σενάρια.

Ε λοιπόν, οι εκλεκτοί αυτοί συμπολίτες μας θα πρέπει να κατέβουν από το ροζ συννεφάκι τους και να κατανοήσουν ότι αυτά τα πράγματα απλώς μπορεί να γίνουν, αν ήδη δεν συμβαίνουν. Ο αφοπλισμός των ελληνικών νησιών είναι ένας άμεσος και υπαρκτός κίνδυνος και όχι κάποιο μακρινό υποθετικό σενάριο, κάτι σαν την πτώση αστεροειδούς στον πλανήτη, όπως φαίνεται να πιστεύουν.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.