ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η προστάτης της Τουρκίας “αγία” Άνγκελα
Sunday
13/12/2020
11:31 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κώστ. Βενιζέλος ΤΟΥΡΚΙΑ
0

Σχόλιο GMR:   Διαβάστε το σχόλιο της παρακάτω ανάρτησης(*) κύριε Βενιζέλο.

(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: Επίσης στην εκπομπή “Οι Αταίριαστοι” της ίδιας ημέρας (17/9/2020) ώρα 10:27πμ όπου ξαναπαρουσιάστηκε η συνέντευξη Τσαβούσογλου, ο Μανώλης Κωστίδης επανέλαβε προς ΕΜΠΕΔΩΣΗ: “ Εγώ προσωπικά θα άναβα λαμπάδα στην Μέρκελ, …, την Αγία Μέρκελ,…,  δεν μπορείτε να φαντασθείτε προς τα τέλη Αυγούστου που θα είχαμε φθάσει.”).

Επισημαίνουμε Κύριε Βενιζέλο, πως οι Κωστίδες είναι και ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ και πορεύονται βάσει ΣΧΕΔΙΟΥ, τα δε λόγια και έργα τους συν-τάσσονται με την Αγία Μέρκελ.

Όσο η οποιαδήποτε κριτική κατά της Μερκελικής Αγιότητας και των εδώ Πιστών της, παραμένει στα όρια της κριτικής, ενεργηγικότερης ή παθητικότερης, στήριξης, τόσο κατατρώει σάρκες και ψυχές η “μετα”μνημονιακή κανονικότητα.

(*)Τσαβούσογλου: Θα επιστρέψει το Oruc Reis – Δεν βοηθά την Ελλάδα ο στρατός στα νησιά

_.

 

 

 

Κ. Βενιζέλος, 10 Δεκεμβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Είναι ξεκάθαρο πως η Τουρκία έχει…Άνγκελα προστάτη στην ΕΕ. Το προσχέδιο συμπερασμάτων, το οποίο κυκλοφόρησε χθες ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που συνέρχεται σήμερα και αύριο στις Βρυξέλλες, επιβεβαιώνει πως το Βερολίνο λειτουργεί τροχοπέδη στις όποιες κυρώσεις σε βάρος της κατοχικής Τουρκίας. Η γερμανική προεδρία επιχειρεί να “περάσει” διατύπωση, την οποία ούτε στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών δεν θα την έγραφαν.

 

Θεωρούν πως θα κάνουν ντρίπλα τις όποιες ενστάσεις της Λευκωσίας και της Αθήνας ή υπάρχει συναίνεση επί τούτων από τους Μητσοτάκη και Αναστασιάδη; Στο προσχέδιο συμπερασμάτων υπάρχει μια άλλη ρητορική σε σχέση με την Τουρκία και την εν γένει συμπεριφορά της. Είναι πιο συγκεκριμένη και ενδεχομένως να θεωρηθεί και πιο “σκληρή”.

Αναφέρει πως «η Τουρκία έχει εμπλακεί σε μονομερείς ενέργειες και προκλήσεις και κλιμάκωσε τη ρητορική της εναντίον της ΕΕ, των κρατών μελών της ΕΕ και των Ευρωπαίων ηγετών. Οι τουρκικές μονομερείς και προκλητικές δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο συνεχίζονται, συμπεριλαμβανομένης της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης της Κύπρου».

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.