ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η σκοτεινή πλευρά της υπόθεσης Μπεκατώρου – #MeToo για πρωινάδικα
Sunday
07/02/2021
01:52 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Βαγγέλης Γεωργίου ΔΙΚΑΙΟ Σεξουαλικές Παρενοχλήσεις
0

Σχόλιο GMR: Ενδιαφέρουσα η ανάλυση του δημοσιογράφου Βαγγέλη Γεωργίου, όπως εξ άλλου ενδιαφέροντα είναι όλα τα άρθρα του που έχουμε διαβάσει.

Σχετικά με το, “Την εποχή που έζησε ο βιαστής Στόκερ δεν υπήρχε Κράτος Δικαίου και τα όργανα που υπάρχουν σήμερα.“, έχουμε μισή επισήμανση.

Σήμερα έχουμε την δυνατότητα που προσφέρει ο κατακτημένος/ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΣ νομικός πολιτισμός (που βρίσκεται πενήντα χρόνια μπροστά από τις διαθέσεις αντίστασης των αδικουμένων) και δεν πρέπει να τον απαξιώνουμε δίχως να τον έχουμε αξιοποιήσει προσφεύγοντας όπου χρειάζεται, δηλαδή ενώπιον ΤΟΥ και ΜΑΖΙ του.

Επειδή όμως η διαφθορά συμπεριλαμβανομένης της πολιτικοδικαστικής διαπλοκής έχει “πάρει κεφάλι” (κατά κυριολεξία: https://greek-market-research.com/clink/katina-stin-proedria-tis-dimokratias/ και https://greek-market-research.com/clink/katalysame-to-syntagma-gia-na-to-sosoyme/ ), και ίσως και εξ αυτού του λόγου η, ως ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ασυδοσία των εκμεταλλευτών (ασυδοσία που η καθε νεαρή κυρία Μπεκατώρου ίσως δεν μπορεί την κάθε δεδομένη στιγμή να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά), ας ασχοληθούμε με την “Δεν βλέπω-Δεν ακούωΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ Εισαγγελική ΑΦΑΣΙΑ , που και δεν επιλαμβάνεται αυτεπάγγελτα όπου δει, και κουκουλώνει ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ (επίσημες σχετικές γραπτές ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΕΣ παραδοχές από το Συμβούλιο Επιθεώρησης του Αρείου Πάγου διαθέσιμες κύριε Γεωργίου).

_.

 

 

 

Βαγγ. Γεωργίου, 1 Φεβρουαρίου 2021

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Αιώνες πριν την υπόθεση της κ. Μπεκατώρου υπήρξε ένας ιερέας που ήταν ερωτευμένος με ένα νεαρό. Το πρόβλημα ήταν ότι στην Ελβετία του 15ου αιώνα ο “σοδομισμός” ήταν αδίκημα, οπότε κάπως έπρεπε να πείσει το νεαρό να κάνουν σεξ. Ο Γιοχάνες Στόκερ χρησιμοποίησε τόσο βία, όσο και πειθώ. «Εάν όσοι σοδομούσαν καίγονταν στην πυρά, τότε στην πόλη δεν θα έμεναν ζωντανοί ούτε 50 άνδρες!» του είπε και τον “κατάφερε”. Η ομολογία του ξεκαθάρισε κάπως τα πράγματα.

Του Στόκερ του δήμευσαν την περιουσία και τον εξόρισαν, αφού όμως ομολόγησε ότι βίασε ξανά και ξανά το αγόρι της εκκλησιαστικής χορωδίας. Πέντε αιώνες μετά, η υπόθεση της Μπεκατώρου μας πηγαίνει πιο πίσω, χάρη σε κόμματα και ΜΜΕ. Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, μια γυναίκα δημοσίως κατήγγειλε ότι όταν ήταν 21 ετών βιάστηκε. Αστραπιαία, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η κυβέρνηση και σύσσωμη η αντιπολίτευση υιοθέτησαν απολύτως την καταγγελία της. Ο υπουργός Αθλητισμού δεν έχασε την ευκαιρία και αμέσως έβγαλε ετυμηγορία και έτρεξε δίπλα της.

Λίγους μήνες πριν η κ. Σακελλαροπούλου καλέσει στο Προεδρικό Μέγαρο την Μπεκατώρου, είχε τιμήσει και φωτογραφηθεί με τον ζωγράφο κ. Τσόκλη, που το 2010 είχε δηλώσει δημοσίως το ανατριχιαστικό: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο βιαστής είναι πιο κακός άνθρωπος από το κορίτσι, που ντύνεται προκλητικά, λέει. Εγώ νομίζω ότι τη βία τη ζητάει η ίδια. Θέλει να τη βιάσουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί η αστυνομία πιάνει τον άνθρωπο και τον βάζει μέσα και δεν βάζει εκείνη που τον προκαλεί». Η Πρόεδρος έπεσε θύμα των δημόσιων σχέσεων.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.