ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Κασσελάκης: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου» – Το τετ α τετ με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας
Tuesday
07/05/2024
10:21 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΕΚΚΛΗΣΙΑ Πολιτική Στέφ. Κασσελάκης
0

Σχόλιο GMR: Μισές αλήθειες μας πλασσάρει το Πρώτο Θέμα.

Τι “ευχήθηκε” και “χαιρέτησε“, εδώ πέσανε ξεγυρισμένα φιλιά. Σκέτη αηδία και οι εκατέρωθεν απειλές και μετά οι κολοτούμπες. Σκέτη αηδία οι διαχύσεις της Εκκλησίας με την μεταμοντέρνα εκδοχή του πολιτικαντισμού. 

Κι από κάτω, οι πιστοί(;;;) μαθαίνουν να επικροτούν!!!

Μεταμοντέρνα Πίστη λοιπόν μας πλασσάρει η Ιεραρχία. Βέβαια αυτό ήταν “φως φανάρι”, από την αρχή των ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, σκληρών δηλώσεων της Ιεραρχίας κατά γάμου και τεκνοθεσίας ομοφύλων.

Φωνάξανε, εκράξανε, συμμαζευτήκανε.

Δείτε το αηδιαστικό βίντεο “Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας” στο YouTube

https://youtu.be/bTHAm-IZwyg?si=EkUqx63vJoYqTNoW

_.

 

 

 

 

protothema, 5 Μαϊου 2024

 

 

 

 

Ξάφνιασε τους παρευρισκόμενους στην αναστάσιμη λειτουργία στην Κέρκυρα, η συνάντηση του Κασσελάκη με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν θα δεχόταν στην εκκλησία πολιτικούς που ψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομοφυλα ζευγάρια

Μετά την Ανάσταση στην Κέρκυρα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης πήγε μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ και στενούς συνεργάτες του για μαγειρίτσα στο κέντρο της πόλης. Η μαγειρίτσα δεν ενθουσίασε τον Τάιλερ και επέλεξε ως κυρίως πιάτο αρνάκι με πατάτες στον φούρνο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ευδιάθετος, έπιασε κουβέντα με τις παρέες στα διπλανά τραπέζια.

Νωρίτερα στην εξέδρα των επισήμων είχαμε και το πρώτο τετ-α-τετ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας, ο οποίος λίγες εβδομάδες πριν έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων όταν δήλωσε ότι δεν θα γίνουν δεκτοί στην εκκλησία οι πολιτικοί που ψήφισαν το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο. «Εγώ θα πάω και ας τολμήσει να με διώξει» δήλωσε λίγες μέρες αργότερα σε συνέντευξή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Έτσι λοιπόν όλοι ξαφνιάστηκαν όταν ο Μητροπολίτης πλησίασε τον Στέφανο Κασσελάκη για να του ευχηθεί. Η έκπληξη έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν οι παριστάμενοι άκουσαν τον Μητροπολίτη να λέει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου» ενώ στην συνέχεια χαιρέτησε και τον Τάιλερ Μακμπεθ.

 

Δείτε και σχετικά video στην ΠΗΓΗ

 

Πηγή: protothema.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.