ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,..
Monday
26/06/2017
22:46 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

 

Προς:  Κα Πρόεδρο Αρείου Πάγου

Κοινοποίηση: Πίνακας Αποδεκτών

 

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ.

 

Κα πρόεδρε του Αρείου Πάγου,

Το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν “προβλέπει”, για κάθε φορά και για κάθε λόγο παραβίασής του (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ “ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΏΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ” ως το σχετικό συνημμένο), αλλαγές στο περιεχόμενό του.

Αντιθέτως, το Σύνταγμα ΟΡΙΖΕΙ, για την αντιμετώπιση των αστικών και ποινικών ευθυνών, επ’ αυτών των παραβιάσεων.

Προσέτι δε, οι προτεινόμενες αλλαγές εξ’ αρχής δεν αποσκοπούν (σύμφωνα και με τις επίσημες δηλώσεις του κου Κατρούγκαλου στο σχετικό συνημμένο) στην αντιμετώπιση της Χρεοκρατίας σε βάρος της χώρας και του λαού, αλλά με περισσό θράσος (έναντι της οφειλομένης σωτηρίας της Πατρίδας) και ταυτόχρονα με περισσή δόλια παραπλάνηση (έναντι Θεών/βουλευτικός όρκος, Ανθρώπων, Ελληνικής Δικαιοσύνης), αποσκοπούν ομολογημένα στον, εις το διηνεκές απώτερο και για το (εις το διηνεκές) παρόν, πρωτεύοντα υπέρ της Χρεοκρατίας-Τραπεζοκρατίας στόχο: “απώτερο στόχο αποτελεί η διάσωση της Ευρώπης”.

Παρακαλούμε να προβείτε σε δικονομικό συσχετισμό της παρούσας Καταγγελίας με την πρόσφατη μήνυση της κας ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ακόμα και με κάθε καταγγελία επί αστικών και ποινικών ευθυνών των εν Ελλάδι και εις το Εξωτερικό υπαιτίων όλων των λαθών, ομολογημένων (“τύπου πολλαπλασιαστή”) και μη ομολογημένων (βλέπετε τις συνημμένες οικονομικοδικαιικές επιστημονικές τεκμηριώσεις των, Γ.ΚΑΣΙΜΑΤΗ, Ζ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, Σ.ΛΑΒΔΙΩΤΗ, Σ.ΣΤΑΛΙΑ, Θ. ΜΑΡΙΟΛΗ, περισσότερες αναζητείστε στις ιστοσελίδες  https://justiceforgreece.wordpress.com/ , http://crimesagainstgreeks.com/ ,  http://parkoellinikou.blogspot.gr/  ,  http://greekmarketresearch.com/clink/mandatoforos/http://www.enikos.gr/stathis/https://greek-market-research.com/ , κλπ), των οργανισμών ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ-ΤτΕ και οπωσδήποτε των Πρωθυπουργών μετά των Συνενόχων τουλάχιστον της περιόδου 2009-σήμερα και των υπαιτίων της δόλιας παραπλάνησης για την είσοδο της χώρας μας στην Ευρωζώνη.

Διαβιβάζουμε επίσης εις το τελευταίο συνημμένο (αρ.πρ.Προέδρου Α.Π. 375/6.2.2015)  τα της οφειλομένης δικαιϊκής/δικονομικής αντιμετώπισης, ΚΑΙ δια χειρός του Συνταγματολόγου κου Ανδρέα Δημητρόπουλου αδιαμφισβήτητα μη επηρεαζόμενου καθ’ οιονδήποτε τρόπο μεροληπτικά κατά των κυβερνώντων (ως συμμετέχοντος και στην ομάδα συνταγματικής αναθεώρησης).

 

Παρακαλούμε να ενεργήσετε αρμοδίως.

 

Υ.Γ.   Η ιστοσελίδα G-M-R αγωνίζεται δίπλα με όλους, υποστηρίζει και ανταποκρίνεται σε κάθε αντιμνημονιακή θέση-πράξη, δεν επιθυμεί την παραμικρή πολιτική επιβεβαίωση, παρά μόνο την προώθηση οικονομικο-δικαιϊκών, γεωπολιτικών και λοιπών τεκμηριωμένων προτάσεων και ενεργειών σωτηρίας της Πατρίδας και του λαού.

 

1)    Για την G-M-R

Χρίστος Κουτσούκος, Σμχος ε.α. Π.Α.

2)    Γρυμπογιάννης Γεώργιος e-mail george.griboyiannis@gmail.com

Η ως άνω καταγγελία συνοδεύεται από τα κάτωθι συνημμένα :

http://mandatoforos.blogspot.gr/2017/06/blog-post_26.html?m=1

https://greek-market-research.com/article/από-τον-ponzi-στον-minksy-και-από-εκεί-στην-λιτότη/#more-14546

https://greek-market-research.com/article/η-μια-δουλική-κυβέρνηση-διαδέχεται-τη/

http://www.zougla.gr/politiki/article/minitiria-anafora-konstantopoulou-kata-pavlopoulou-ke-tsipra-gia-tis-germanikes-apozimiosis-1464848

https://greek-market-research.com/article/13610/

http://www.naftemporiki.gr/story/1251333/ksekinise-i-deuteri-fasi-tou-dialogou-gia-ti-suntagmatiki-anatheorisi

https://greek-market-research.com/article/συνέντευξη-σπ-λαβδιώτη-στο-ράδιο-παρα/

https://greek-market-research.com/article/το-θεμελιώδες-αμάρτημα-του-ευρώ/

https://greek-market-research.com/article/το-τελικό-στάδιο-του-νεοφιλελευθερισ/

https://greek-market-research.com/article/12-μαθήματα-σύγχρονης-οικονομικής-θεωρ/

 

Anafora-Katagelia 20150206_pros_PtV_Koin_PtAP

 

============================================

Δείτε επίσης τα δημοσιεύματα

13 Νοε. 2018 – Γιώργος Κασιμάτης: Μια χώρα υπό κατοχή δεν μπορεί να τροποποιήσει το Σύνταγμα

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.