ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Νέα δημοσκόπηση-έκπληξη με ΝΔ, πτώση Κασσελάκη – Ανατροπή με Κασιδιάρη!
Tuesday
07/05/2024
15:23 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στέφ. Κασσελάκης
0

Σχόλιο GMR: Ε ΟΧΙ ρε π@&*#< μου και “να τον δει να παντρεύεται” η κρητικιά θειά, μην τύχει δηλαδή και ξελαμπικάρει η θειά και πάθει κάνα εγκεφαλικό: “Δεν θα είναι κρητικό γλέντι με 1.000 άτομα γιατί δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σκορπώντας απογοήτευση πρωτίστως στη θεία μου από τα Χανιά, που περίμενε πώς και πώς να βρίσκεται σε μια γωνιά, για να τον δει να παντρεύεται.”

Πάμε πίσω τώρα στον πανηγυρισμό που θα ‘γινε, των περήφανων Σφακιανών https://www.thetoc.gr/politiki/article/boreia-korea-ta-sfakia-thriambos-kasselaki-pire-161-psifous-apo-tis-169/ για τον γάμο των παλληκαριών, λίγο ασυνήθιστο για τα δικά μας ψυχοσωματικά όρια, αλλά, για τους Σφακιανούς δεν τρέχει τίποτα, “πονάνε ωρέ τα παλληκάρια;“.

Βέβαια, κίνδυνο να ξελαμπικάρουν μπορεί να έχουν και όσες Σφακιανές πέτρες δεν ξεσηκώθηκαν ακόμα…

Για να μην μείνουν όμως δυσαρεστημένοι οι Κερκυραίοι θρησκευόμενοι που δεν προβάλλουμε τα ίδια (τους) με τους Σφακιανούς λεβέντες, παραθέτουμε την εκπληκτική αναποδοτουμπίστηκη (του Σεβασμιωτάτου Κερκύρας) είδηση Κασσελάκης: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου» – Το τετ α τετ με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας .

Πως και τι μας περιμένουν, εμάς τους απαθείς και οι επόμενες καταστάσεις.

_.

 

 

 

 

sportdog_gr, 7 Μαϊου 2024

 

 

 

 

Τι δείχνουν τα τελευταία νούμερα για την κυβέρνηση, το “stop” σε Βελόπουλο και ποια γυναίκα θα στηρίξει ο φυλακισμένος Χρυσαυγίτης

Μια τελευταία προεκλογική «τζούρα» από δημοσκοπήσεις τις οποίες συνεχίζει το Μ.Μ. κανονικά και έως σήμερα. Η ΝΔ συνεχίζει το καλό φεγγάρι των τελευταίων ημερών με το 33% να το έχει… καλά πατημένο και κινείται ανοδικά, όσοι ασχολούνται με την καμπάνια αλλά και οι δημοσκόποι θεωρούν ότι το καλό Πάσχα θα την ωφελήσει ακόμα περισσότερο, καθώς και η συνεχής παρουσία του Μητσοτάκη. Μετά από καιρό, οι ίδιες πηγές μετράνε ένα κλικ πιο κάτω τον Κασσελάκη, περί τη μια μονάδα δηλαδή, η οποία όμως διαχέεται, δεν πάει κάπου συγκεκριμένα, πάντως δεν θεωρείται σημαντικό εύρημα. Στα ίδια με τις προηγούμενες εβδομάδες είναι και ο θυμωμένος μας αρχηγός Νίκος Α., αλλά πάντως έχει περιθώριο βελτίωσης, λένε οι δημοσκόποι. Ρώτησα τις πηγές, αν έχουν μετρήσει το «Aris Spiliotopoulos effect» στον ΣΥΡΙΖΑ και πήρα αρνητική απάντηση, αλλά εγώ πιστεύω ότι εντός του κόμματος θα έχει φρικάρει το σύμπαν και ουσιαστικά κάπου μετά το Πάσχα… μπορεί και να μην τον ξαναδούμε. Ίσως να κάνω λάθος γιατί μιλάω εξ ενστίκτου και όχι από πληροφόρηση.

…………….

 

Ανατροπή! Δεν θα γίνει ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη – Τι συνέβη ξαφνικά

 

Μπορεί να είχε ανακοινωθεί εδώ και μήνες, μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να έχει μιλήσει για αυτόν τον γάμο και να έχει καλέσει μάλιστα και εκατοντάδες καλεσμένους στην Κρήτη, όμως τελικά δεν θα γίνει!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της έγκυρης ιστοσελίδας powergame.gr, που γράφει χαρακτηριστικά:

Άκουσα τον πρόεδρο Κασσελάκη να μιλάει για τον πολυσυζητημένο γάμο στα Χανιά με τον Τάιλερ και κατάλαβα ότι (μάλλον) το ξανασκέφτηκε, δεδομένου ότι κατάλαβε ότι από τη στιγμή που έχει παντρευτεί (αν έχει παντρευτεί) στη Νέα Υόρκη, πλέον με τον νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μπαίνει σε αντίστοιχο κόπο και στην Ελλάδα.

«Θα είναι μια μικρή τελετή συμβολική για τις οικογένειές μας και τους φίλους μας. Το επίσημο έχει γίνει, είναι το τελετουργικό κομμάτι που θα γίνει. Περάσαμε πολλές δυσκολίες, ο Τάιλερ για 7,5 χρόνια ήταν στις ΜΕΘ, περάσαμε Covid μαζί με εγκλεισμό, υπήρξαν άνθρωποι που μας στήριξαν και εμένα επιχειρηματικά μέχρι να σταθώ στα πόδια μου. Δεν θα είναι κρητικό γλέντι με 1.000 άτομα γιατί δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σκορπώντας απογοήτευση πρωτίστως στη θεία μου από τα Χανιά, που περίμενε πώς και πώς να βρίσκεται σε μια γωνιά, για να τον δει να παντρεύεται.

Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφού ο Stefanos, έστω και με κάποια χρονοκαθυστέρηση συνειδητοποίησε ότι ο νόμος για την ισότητα στον γάμο δίνει τη δυνατότητα αναγνώρισης του γάμου και στα ομόφυλα ζευγάρια, που ήδη έχουν παντρευτεί σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.

Πηγή: sportdog.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.