ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο διεθνισμός των αριστερών ΜΚΟ… και όχι μόνο
Tuesday
26/09/2017
02:04 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Μεταναστευτικό Προσφυγικό
0

prosfyges_heria

G-M-R ,         26 Σεπ. 2017

Το επονομαζόμενο προσφυγικό πρόβλημα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις με συνέπειες για την πατρίδα. Ατέρμονες συζητήσεις με αναφορές σε λέξεις όπως πρόσφυγες, μετανάστες ή λαθρομετανάστες, ξενοφοβία κλπ, καλύπτουν ώρες του κάθε ραδιοφωνικού 24ώρου, φανταζόμαστε και του τηλεοπτικού. Οι μάχες για την ανάδειξη του καλού ανθρωπιστή (πολλάκις δια του επιθετικού χαρακτηρισμού “αριστερού”, εμπρός) και του τέρατος ξενοφοβικού (πολλάκις δια του επιθετικού χαρακτηρισμού “φασίστα”, εμπρός), δίνουν και παίρνουν.

Η θέση της G-M-R για το θέμα είναι πως το προσφυγικό (με την ευρεία έννοια, με εισαγωγικά ή χωρίς), από ανθρωπιστική άποψη είναι απλό στη διαχείριση.

Είναι όμως δύσκολο όταν κάποιες χώρες δημιουργούν εκατομμύρια πρόσφυγες (ίδιες χώρες ή αυτές που δημιουργούν σε άλλες χώρες τα προβλήματα).

Τότε οι χώρες (αναγκαστικής) “υποδοχής”, μικρές και μάλιστα μη υπαίτιες χώρες, δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να εξυπηρετήσουν κύματα προσφύγων και για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμα και για ανθρωπιστικούς λόγους.

Τότε αυτές οι μικρές και μη υπαίτιες χώρες οφείλουν να ορθώνουν το ουμανιστικό τους ανάστημα παντοιοτρόπως κατά των υπαιτίων χωρών.

Το πόσους πρόσφυγες θα δεχθούν εξαρτάται από τους πολίτες των μικρών χωρών (ως απόφαση), και από τη μεγαλοσύνη τους  (ΩΣ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ), πράγμα που προϋποθέτει ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και φυσικά, αυτή η αλτρουϊστική πράξη να γίνεται με όρους που όχι μόνο δεν ζημιώνουν (για τι άραγε μεγαλοσύνη θα μιλούσαμε αν πας να διαχειριστείς το ζήτημα ανίκανος ων;) αλλά και καθιστούν τη χώρα υποδοχής ηθικό παράδειγμα αναγνωριζόμενο σαν τέτοιο από τους λαούς της Γης,  και από όσο γίνεται καλύτερες νέες συμμαχίες με χώρες παρόμοιας αντίληψης.

Αυτός είναι ο διεθνισμός = ουμανισμός και όχι αυτός των αριστερών ΜΚΟ.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.