ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο κατοχικός ηγέτης εξευτέλισε την αποστολή της κ. Λουτ: Δεν θέτουν την …κυριαρχία τους(!) σε συνδιαλλαγή, δήλωσε…
Thursday
24/06/2021
08:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΚΥΠΡΟΣ ΟΗΕ
0

Σχόλιο GMR: Συνομιλητές και Εταίροι του αντιπροσωπευτικού “μας” κοινοβουλευτισμού, ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ. 

Επομένως, ποιός είναι ο ευτελιζόμενος;

_.

 

 

 

 

 

hellasjournal_Σύνταξη, 22 Ιουνίου 2021

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Δεν πρόκειται να θέσουμε την κυριαρχία μας(!!!) στο τραπέζι μιας συνδιαλλαγής, άλλωστε είναι ένα δικαίωμα που έχουμε κερδίσει”, δήλωσε ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ μετά τη συνάντηση με την Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Τζέιν Χολ Λουτ.

Αποκάλυψε επίσης ότι απέρριψε στην Γενεύη πρόταση για διορισμό ειδικού εκπροσώπου που θα έκανε διαβουλεύσεις πάνω σε ένα πακέτο 4 σημείων για το πλαίσιο λύσης, που είχε καταθέσει ο Γ.Γ. του ΟΗΕ στο Κραν Μοντάνα. Αυτό, είπε, επειδή «δεν θεώρησα ότι είναι σωστή διαχείριση, θα έδιδε λάθος μηνύματα».

Ζήτησε δε αφού ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα συναντηθεί με τον Γ.Γ. του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες στις 25 του μηνός και ο ίδιος να συναντηθεί με τον κ. Γκουτέρες.

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση μιάμισης ώρας με την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, ο κατοχικόςηγέτης είπε ότι «η κυριαρχία μας δεν είναι θέμα προς συζήτηση» και οι διαπραγματεύσεις μπορούν να ξεκινήσουν στη βάση της κυριαρχίας για μια συνεργασία δύο κρατών που θα ζούνε πλάι πλάι. «Είμαστε έτοιμοι στο σημείο που βρισκόμαστε για κάθε είδους άτυπη συνάντηση. Αυτό είπαμε», πρόσθεσε.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: hellasjournal.com

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.