ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο πρώτος γάμος γυναικών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού
Wednesday
03/04/2019
22:22 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας Παγκοσμιοποίηση
0

Σχόλιο G-M-R :   Παγκοσμιοποίηση σημαίνει διεθνοποίηση ρυθμίσεων, με προσχεδιασμένο επίκεντρο αυτών των ρυθμίσεων, την “ελεύθερη διακίνηση, κεφαλαίων, αγαθών και υπηρεσιών, εργαζομένων”.

Βεβαίως, για να “χαθεί το τόπι” μεταξύ σκέψης-γλώσσας-πράξης, εν προκειμένω για να “τσιμεντωθεί” στα μυαλά μας ως ελευθερία, η εξωθεν ημών επιβαλλόμενη διακίνηση κεφαλαίων-αγαθών/υπηρεσιών-εργαζομένων (εδώ σχετικό άρθρο του Νικου Ιγγλέση), θα πρέπει να παγκοσμιοποιηθεί το “δικαίωμα” και στον αυτοπροσδιορισμό και στην διατρέβλωση.

Έτσι λοιπόν, η δια της πολιτικοστρατιωτικής ισχύος των ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, κατάργηση των εθνικών οικονομικών/πολιτικών/στρατιωτικών/δικαιικών, γραμμών αυτοπροστασίας, ονοματίζεται ελεύθερη διακίνηση.

Επειδή όμως η σκέψη είναι Δύστροπη, πρέπει να προκληθει η κατά το δυνατόν μεγαλύτερη διαστρέβλωση της σχέσης, σκέψη-γλώσσα-πράξη.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να αξιοποιηθούν οι παγκοσμίως προσφορότερες δυνατότητες κατακερματισμού του κοινωνικού ιστού εντός των (κάθε) εθνικών ορίων.

Ποιες είναι αυτές οι δυνατότητες;

Είναι το από αρχαιοτάτων χρόνων δοκιμασμένο “διαίρει και βασίλευε”, με βάση την ενίσχυση, πρώτα των προϋπαρχουσών κοινωνικών, εθνοτικών, κλπ ομαδοποιήσεων(*). Ακολουθεί η ενίσχυση/διευκόλυνση σε ομαδοποιήσεις, των πιο κοντόφθαλμων, των πιο ιδιοτελών, των πιο εξεζητημένων, των πάσης φύσεως διαστροφών (με την αυστηρά επιστημονική θεώρηση), ανθρωπίνων παθών.

Το δημοσίευμα που ακολουθεί, είναι απλά ενδεικτικό της επισημότητας με την οποία διαφημίζεται η από την πολιτεία παραχώρηση του θεσμικού πεδίου, για την διαστρέβλωσης της εντός του πλαισίου σκέψη-γλώσσα-πράξη, αξίας του γάμου.

Από την πλευρά της G-M-R, υποστηρίζουμε πως οι αξίες έρχονται από μακριά, δηλαδή επιβίωσαν και είναι θέμα αυτών που πράγματι υποστηρίζουν εκάστη εξ αυτών των αξιών, να “δείξουν πρόσωπο” (Ορθόδοξοι Χριστιανοί, κομμουνιστές εκ του communis=κοινός, επιστήμονες, κλπ) , αυτό σημαίνει πως πρέπει να επισημαίνουμε και να συν-αντιμετωπίζουμε τις κοινωνικοπολιτικές μεταλλάξεις (συνήθως επιβλαβείς) και δη τις επιβαλλόμενες.

Ως εκ τούτου, στις παρούσες χειρουργικά επιβαλλόμενες καταστάσεις και διαφοροποιήσεις, επισημαίνουμε την ανάγκη Ελευθερίας, Ελευθερίας που δεν ελευθερώνει το Μέρος (Σου) αποσκοπώντας να σκλαβώνει εκ του ασφαλούς, το Όλον (Σου).

Είμαστε στην διάθεση των αναγνωστών για το δεύτερο βήμα, αυτό της συν-αντιμετώπισης.

(*) δεν θεωρούμε καθόλου περιττό να πούμε, αντίθετα το τονίζουμε, ότι πρώτη και κύρια ομαδοποίηση/διαίρεση, είναι αυτή της Αντι-προσώπευσης, έναντι της “λοιπής” κοινωνίας, έναντι του Κράτους του Δήμου. Σκεφθείτε λοιπόν ποιον εξυπηρετούν, και οι “εδώ και τώρα” υπερασπιστές του Αντι-προσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού (τι κι αν αυτός είναι και Κατοχικός), και οι “εδώ και τώρα” φεντεραλιστές, από Δραγασάκη ως Πάγκαλο και Βαρουφάκη/Σακοράφα/θα δούμε κι άλλους, μη εξαιρετέων στην πράξη, των αριστερών αρνητών κάθε Εθνικής Αξίας (στο όνομα μιας υπερ-μελλοντικής και υπέρ-απόλυτης κομμουνιστικής κοινωνίας) … 

 

NewsIt, 2 Απρ. 2018

 

 

Ήταν ένας γάμος με όλες τις τιμές. Δυο γυναίκες, αξιωματικοί του ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού ένωσαν τις ζωές τους και ήταν ο πρώτος μεταξύ γυναικών αλλά όχι ο πρώτος μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου στην Ιταλία.

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε χθες στο Facebook δείχνει δύο κοπέλες με την επίσημη στολή του Πολεμικού Ναυτικού περιστοιχισμένες από τους συναδέλφους τους: «Αγαπιούνται και επικύρωσαν το όνειρό τους», σχολιάζει η λεζάντα που ανακοινώνει την ένωση της πλωτάρχη Ρόζα Μαρία Μογκαβέρο και της υποπλοιάρχου Λορέλα Τσίπρο που ενώθηκαν στη βάση της Λα Σπέτσια, όπου σταθμεύουν.

«Πίστεψαν την αγάπη τους φορώντας την επίσημη στολή, σαν να ήταν κάτι αυτονόητο, απλό, φυσιολογικό. Και ήταν πράγματι, διότι όταν γιορτάζεις τον έρωτά σου, με φίλους και συγγενείς, όλα γίνονται φυσιολογικά», τονίζει στη δημοσίευση που πρόσθεσε ο Μάρκο Φούρφαρο, εθνικός συντονιστής της οργάνωσης Futura και μέλος της κεντρικής επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος (Pd).

Η φωτογραφία που δείχνει τις δύο γυναίκες να περνούν κάτω από την αψίδα με τα σπαθιά που σχημάτισαν οι συνάδελφοί τους, κυκλοφόρησε αμέσως σε όλο το διαδίκτυο και τη μοιράστηκαν χιλιάδες χρήστες μέσα σε λίγες ώρες.

Την ίδια στιγμή που γιορταζόταν η ένωσή τους, έκλεινε τις εργασίες του στη Βερόνα το συνέδριο για την Οικογένεια, στο οποίο έκανε και την εμφάνισή του και ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και επικεφαλής της Λέγκας, υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι.

Η πρώτη ένωση ζεύγους του ιδίου φύλου στο Πολεμικό Ναυτικό είχε γίνει πράξη το 2016, ανάμεσα στον υποπλοίαρχο Αντόνιο Κουτούρι και του Ουμπέρτο Γκρανάτα.

Για τη χθεσινή ένωση των δύο αξιωματικών δημοσίευσε ανακοίνωση και η υπουργός Άμυνας Ελιζαμπέτα Τρέντα: «Θέλω να διαβιβάσω τις πιο ειλικρινείς ευχές μου στη Λορέλα και τη Ρόζι. Πραγματικά χάρηκα βλέποντας τις φωτογραφίες από την πιο όμορφη ημέρα σας, με τις δύο οικογένειές σας μαζί και την χαρά στα βλέμματά σας. Η Λορέλα και η Ρόζι είναι το πιο σημαντικό παράδειγμα της πολιτισμικής εξέλιξης στις ένοπλες δυνάμεις και τη χώρα μας», έγραψε η υπουργός στον λογαριασμό της στο Facebook.

 

Πηγή: newsit.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.