ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Οι «Αγανακτισμένοι» πάνε πλατεία
Saturday
27/03/2021
19:26 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ
0

Σχόλιο GMR:  Στην επέτειο, ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, των δέκα χρόνων από το συνημμένο δημοσίευμα, θεωρούμε υποχρέωση μας να αποδώσουμε φόρο τιμής σε μια ομάδα ανιδιοτελών και ωφέλιμων αναρχικών (δηλαδή πραγματικών αναρχικών και όχι προβοκατόρων).

Αυτή η ομάδα νέων με μαύρα ρούχα, προστάτευε την “πλατεία” από τις προβοκατόρικες “αριστερές”/μπαχαλάκηδων και ακροδεξιές επιθέσεις. Μάλιστα ένα απόγευμα, πραγματοποίησαν μια γρήγορη παρέλαση γύρω από την πλατεία, μοιράζοντας μια προκήρυξη, σχετική με εκείνες τις μέρες. Αλλά τι προκήρυξη; προκήρυξη για το “ποιά είναι” αυτή η ομάδα, προκήρυξη ήθους αγνού, ούτε επίδειξη θεωρητικών γνώσεων ούτε μεγαλοστομίες. Δυστυχώς χάσαμε το μοναδικό αντίγραφο της προκήρυξης. Κρατήσαμε όμως το όνομα του ακούραστου λεβέντη που ακάματος υπήρξε το ραντάρ και η ψυχή αυτής της ομάδας. Διονύσης!

Η “πλατεία” προδόθηκε από ΑΥΤΟΥΣ(*), που θέλησαν ΑΜΕΣΩΣ, να εξαργυρώσουν κοινοβουλευτικά το δημόσιο μέγεθος που μόλις απόκτησαν οι ΙΔΙΟΙ και τα σχήματα στα οποία πρωτοστάτησαν και που υποστηρίχτηκαν και από ανιδιοτελείς αγωνιστές, απομακρυνόμενοι ταυτόχρονα από τις δεδηλωμένες αρχές τους για παλλαϊκό μέτωπο και από τους ανιδιοτελείς αγωνιστές που υποστήριξαν αυτά τα σχήματα.

Η “πλατεία” ηττήθηκε, από την ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ η οποία συνεργάστηκε αποτελεσματικά με την ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ/ΜΠΑΧΑΛΟ και από την ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ των ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ της ΠΛΑΤΕΙΑΣ (ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ-ΚΑΖΑΚΗΣ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ κλπ) με τα σχήματα ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ να παρακολουθούν με αστεία συμμετοχή, που θα κάτσει η μπίλια, και το ΚΚΕ να λοιδορεί ανοιχτά το μόνο που βρήκε ενδιαφέρον σε όλο τον ξεσηκωμό και στην όλη ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, το “να καεί, να καεί…” .

Και ο Διονύσης;;;

Τον σκεφτήκαμε πολλές φορές, αναλογιζόμενοι την ήττα της αθωότητας απέναντι στην πέμπτη φάλαγγα, στην προβοκάτσια, μαζί με την ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.

Κάπου στο 2013, είδαμε στο MEGA ρεπορτάζ για την μνημονιακή κατάσταση, τα παρακάτω από ότι θυμόμαστε, χαμηλό διαμέρισμα, οικογένεια χωρίς δουλειά, με δύο μικρά παιδιά, ένα μικρό ψυγείο, το ανοίγει ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ενώπιον της κάμερας, και δείχνει το μοναδικό φαγητό της οικογένειας, ένα μικρό τάπερ με σούπα. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΟΛΙΤΗ που δεν μπορέσαμε (το ρεπορτάζ κατέγραψε όνομα και επιθετο). Ακούνε οι ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, οι ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;

Δυστυχώς χάσαμε το επίθετο του επίσης καθημερινού στηρίγματος της πλατείας, Κώστα… γνωστού του Δημήτρη Στρατούλη από τον στρατό η…, δεν θυμόμαστε καλά, ο οποίος και μας γνώρισε στον Διονύση.

Από όσα γνωρίζουμε, τον κοσμο της πλατείας τον μάζεψαν κάτι ξύπνια παιδιά (ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΦΑΣΙΑ ΕΩΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ) μέσω fb. Αργότερα υπήρξε “φρούτο”, στην κυριολεξία “ΦΡΟΥΤΟ της προσκολλήσεως”, που προσπάθησε δήθεν με μετριοφροσύνη, να εμφανιστεί ως πρωτεργάτης του εγχειρήματος, Φρούτο που παρουσιάστηκε ως “πρωτεργάτης της πλατείας από τον Γιώργο Τράγκα.

Δηλαδή, από τον ναι μεν χρήσιμο (Ιδιαίτερα, Αν ήθελε να ταρακουνήσει και την Δικαιοσύνη) από τις σοβαρές (Όχι αυτές ως performer-λαϊκιστής wikipedia.org/wiki/Γιώργος_Τράγκας ) καταγγελίες του σε τηλεόραση-ράδιο, αλλά “πολυεπίπεδο” στις θέσεις και στοχεύσεις του, και εν τέλει, “Τιμωρό των Ηλιθίων” (Οι τιμωροί των ηλιθίων επελαύνουνΓιώργο Τράγκα.

Μάλιστα ο αείμνηστος φίλος Γιάννης Μασσέλος είχε πει σε ανύποπτη κουβέντα, χωρίς το παρακάτω να είναι και σίγουρο, πως αυτά τα πραγματικά ευφυή παιδιά ήταν και “δεξιοί” πράγμα όχι απίθανο, διότι δεν είχαν τα πραγματικά ευφυή αυτά παιδιά, κάποια μεγαλύτερη προοπτική ακόμα και θέληση, πέραν του καλέσματος και της τεχνοκρατικής αρχικής οργάνωσης της πλατείας με λάπτοπ και κατανομή ατόμων για την οργάνωση της πλατείας, για ηλεκτρισμό για λαπτοπ-φώτα, για συλλογή μηνυμάτων-προτάσεων, για την Επιτροπή νομικών, ούτε ποτέ θέλησαν έστω και στο ελάχιστο να προβληθούν. Βέβαια, να πούμε πως στην συνέχεια η πλατεία καταλήφθηκε από αριστερίστικες δυνάμεις, με ακόμα χειρότερη προοπτική, δυνατότητα και θέληση παρά την αγνότητα μεμονωμένων αριστερών ομιλητών.

Σε μια εποχή που οι συγκρούσεις απαιτούν σημαντική μάζα αντιστεκόμενων αλλά, και ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (διότι το ΣΥΣΤΗΜΑ ελέγχει τα πάντα, https://greek-market-research.com/clink/antonis-kontaratos/ ), στην πλατεια έλειψε το επιχειρησιακό σχέδιο, δηλαδή, το πως θα εξελιχθούν ως πολυπλευρες και διαρκείας οι κινήσεις και συμπεριφορές, η οργάνωση, της πλατείας, διότι η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ (με την συμβολή αριστερών μπαχαλάκηδων-ακροδεξιών), υπήρξε όπως αναμενόταν, και ΑΓΡΙΑ και ΔΙΑΡΚΗΣ.

Σημαντική ήταν η “επιτροπή Νομικών” της πλατείας, αλλά δεν είχε την παραμικρή θέληση να μιλήσει με πολίτες, ήταν κλειστό κλαμπ “ειδικών”, παράδειγμα δε ανάγκης επιχειρησιακού σχεδίου λάβαμε αργότερα από τα “κίτρινα γιλεκα” του Παρισιού, που παρά τον όγκο των διαδηλωτών και τα αριθμημένα-ευκρινή αιτήματα τους, δεν είχαν σχέδιο (το χειρότερο εξαντλήθηκαν σε “μπαχαλακισμό”), πρώτον για το πώς αυτά τα αιτήματα/καταγγελίες θα αποδομούσαν ως κατέρριπταν την Γαλλική Κυβέρνηση και δεύτερον, αν συνέβαινε κατάρριψη της κυβέρνησης ποια θα ήταν η εν συνεχεία παρέμβαση των “κίτρινων γιλέκων” στο σκηνικό.

———————————–

(*) — Οι τρεις ομιλητές πρόδωσαν πλατεία-λαό, ιδιοτελώς και τυχοδιωκτικά, χάριν του, μακράν και απέναντι παλλαϊκού αντιμνημονιακού απελευθερωτικού μετώπου, από το 2012 ως σήμερα διαρκούς προεκλογικού και εκλογικού διαγκωνισμού τους, καταπατώντας τα όσα έλεγαν στην πλατεία. Ο όρθιος οπισθέν τους με λευκό κουστούμι, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Ανδρέας Δημητρόπουλος, συνέχισε να βομβαρδίζει μέσω της ιστοσελίδας του την Χρεοκρατία και τους Υπαιτίους, χωρίς ΟΜΩΣ τα ΕΓΚΥΡΑ ΔΙΚΑΙΙΚΑ/ΝΟΜΙΚΑ γραπτά του ( https://greek-market-research.com/clink/i-antikeimeniki-nomiki-skepsi/ ) να συγκινούν μέχρι στιγμής για συνέργεια, πατριώτες, Έλληνες της διασποράς, νεολαία (αυτή εμποδίζεται να εκφραστεί από την κομματοκρατία-μπαχαλοκρατία στα πανεπιστήμια), κομμουνιστές, άλλους επιστήμονες, χριστεπώνυμους (χριστεπώνυμος -η -ο : χριστιανικός, συνήθ. στην εκκλησιαστική έκφραση το χριστεπώνυμο πλήρωμα, το σύνολο των χριστιανών) .

Η ατύπως συνεργειακή προσφορά της G-M-R (δηλαδή προσφορά που ενσωματώνει ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ κάθε αντιμνημονιακή τεκμηρίωση-δράση-καταγγελία από το 2010 ως σήμερα) προς τους αγώνες της πλατειας, συνοψίζεται εδώ: https://greek-market-research.com/article/mas-ethizoyn-se-kivdili-kanonikotita/ .

Συμπληρώνουμε με την αδιέξοδη συνέχεια της αντίστασης των αγανακτισμένων:

Γ.Κοντογιώργης: ”Πρέπει να πάνε φυλακή”! με αφορμή μία ανάρτηση στο FB

Το πλοίο της Αγάπης – The Love Boat !

Τσίπρας από το Λαϊκό: Η συλλογική ανάσταση θα έρθει με αγώνες και διεκδικήσεις

Γαλλία: Διαδηλώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά – Συλλήψεις στο Παρίσι

Διαδηλώσεις στην Ελλάδα 2011

_.

 

 

 

 

protothema_gr, 22 Μαϊου 2011

 

 

 

 

 

Χιλιάδες άνθρωποι λένε ότι θα παρευρεθούν απόψε στις συγκεντρώσεις…

 

Ειρηνικές διαδηλώσεις στα ισπανικά πρότυπα, οργανώνουν για σήμερα το απόγευμα από τις 18.00, στις κεντρικές πλατείες των ελληνικών πόλεων, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και αλλού, ομάδες νεαρών ακτιβιστών πολιτών, υπό τον τίτλο «Αγανακτισμένοι Πολίτες». Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος από τις 18.00 μέχρι 23.30, και χιλιάδες άνθρωποι έχουν δηλώσει στην ιστοσελίδα “Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα” στο Facebook ότι θα παρευρεθούν.

 

Η έκκληση για συμμετοχή των πολιτών, στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των νέων έναντι των μέτρων, που επιβάλλονται από το μνημόνιο, γίνεται μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι διοργανωτές διευκρινίζουν ότι δεν θα υπάρχει κομματικός χρωματισμός, πλακάτ ή σχέδιο, και «ο καθείς καλείται να εκφράσει τον εαυτό του».

Ανάλογες συγκεντρώσεις θα γίνουν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Δείτε αναλυτικά:

Ρέθυμνο

Ηράκλειο

Καλαμάτα

Πύργος

Χαλκίδα

Καστοριά

Ηγουμενίτσα

Κέρκυρα

Δράμα

Διαδικτυακή αναστάτωση

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης μεταξύ των χρηστών του Facebook, με αφορμή τη σημερινή συγκέντρωση. Λίγο πριν τις 19.30 το group, που καλούσε χιλιάδες ανθρώπους σε μια ειρηνική διαδήλωση, διαγράφηκε αιφνίδια, ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα ως αντίδραση δημιουργήθηκαν δεκάδες νέα για τον ίδιο σκοπό. Μετά τη διαγραφή του, έντονες ήταν οι αντιδράσεις από τα μέλη τα οποία είχαν αναπτύξει ένα διάλογο για το θέμα και είχαν δηλώσει ότι θα παραστούν, τα οποία σε μηνύματα τους έκαναν λόγο για χουντικές πρακτικές.

 

Πηγή: protothema.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.