ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Όταν ο Μπάιντεν εκβίαζε την Ουκρανία (video)
Thursday
31/03/2022
23:26 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΗΠΑ Ουκρανικό Τζο Μπάιντεν
0

_.

 

 

 

 

SLpress.gr, 21 Μαρ. 2022

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Με τον τίτλο «Οι ΗΠΑ….. σεβάστηκαν την κυριαρχία της Ουκρανίας», χρήστης του Twitter παρουσιάζει βίντεο με δηλώσεις του Τζο Μπάιντεν, πριν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, σε εκδήλωση του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων, δεξαμενής σκέψης των ΗΠΑ. Το περιστατικό στο οποίο αναφέρεται ο Μπάιντεν δεν προσδιορίζεται ακριβώς, αλλά από τις αναφορές παραπέμπει στη διετία 2014-2016, καθώς ακούγονται τα ονόματα του Πέτρο Ποροσένκο, προέδρου την περίοδο εκείνη στην Ουκρανία και του Αρσένι Γιάτσενιουκ, τότε πρωθυπουργού της χώρας. Τότε ο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Τζο Μπάιντεν μιλάει με απαξιωτικό τρόπο για πολιτικό εκβιασμό της ουκρανικής ηγεσίας, από την οποία ζήτησε ν’ απολύσει τον γενικό εισαγγελέα, προκειμένου να της δοθεί εγγύηση δανείου ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων. Λέει ο Μπάιντεν (από το σημείο που ξεκινάει το απόσπασμα): «… πήγα, υποθέτω, τη 12η ή 13η φορά στο Κίεβο και έπρεπε να ανακοινώσω ότι υπήρχε άλλο ένα δισεκατομμύριο δολάρια εγγύηση δανείου και υπήρχε δέσμευση από τον Poroshenko και από τον Yatsenyuk ότι θα αναλάμβαναν δράση κατά του γενικού εισαγγελέα και δεν το έκαναν! Έτσι βγήκα στη συνέντευξη και είπα ότι δεν θα δώσω… δεν θα σας δώσουμε το δισεκατομμύριο δολάρια και είπαν ότι δεν έχετε καμία εξουσία! Δεν είσαι πρόεδρος! Ο πρόεδρος είπε… τηλεφώνησέ του! (γέλια από το ακροατήριο).

Είπα ότι σου λέω δεν παίρνεις το δισεκατομμύριο δολάρια, είπα ότι δεν παίρνεις το δισεκατομμύριο και θα φύγω από εδώ μέσα, νομίζω ότι ήταν 6 ώρες, είπα ότι θα φύγουμε σε έξι ώρες, αν ο εισαγγελέας δεν απολυθεί, δεν παίρνεις τα λεφτά! Αντε, π… γιε! (γέλια από το ακροατήριο) Απολύθηκε! Και έβαλαν κάποιον που ήταν αξιόπιστος τότε!».

Δείτε και το σχετικό video στην ΠΗΓΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.