ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πολάκης: Γ@@@σαμε τους μεσαίους και χάσαμε τις εκλογές
Wednesday
13/01/2021
02:50 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Τράπεζες Παύλ. Πολάκης ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
0

Σχόλιο GMR: Αν βρισκόταν, λέμε αν, αντιμνημονιακή ιντελιγκέντσια με ΚΟΤΣΙΑ, αυτές τις αλητοδικαιολογίες, θα τις έλεγε λογοδοτώντας σύμφωνα με: https://greek-market-research.com/clink/oie-apaitisi-gia-l-e-ch-amp-logodosia-ypaition/ , για να δικαιολογήσει πως “βγήκαμε από τα μνημόνια, αλλά δεν χάσαμε επειδή… δεν βγήκαμε, αλλά επειδή Γ@@@σαμε τους μεσαίους“!

_.

 

 

 

 

 

Π. Πολάκης, 12 Ιανουαρίου 2021

 

 

 

 

 

Ένα βίντεο που δημοσίευσε η «Ομάδα Αλήθειας» με τον Παύλο Πολάκη να λέει πως η αιτία που χάθηκαν οι εκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ το 2019 είναι επειδή «γ@@@σαμε τους μεσαίους», η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για κυνική ομολογία του βουλευτή της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης στο βίντεο συμμετέχει σε μία τηλεδιάσκεψη αναφέροντας αρχικά: τις εκλογές τις χάσαμε γιατί μετά που βγήκαμε από τα μνημόνια δεν ανακουφίσαμε τα στρώματα που σήκωσαν το μεγάλο βάρος».

«Εμείς π@@@ξαμε στην φορολογία και στο ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο όμως έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα και από εκεί χάσαμε. Επειδή εμείς στηρίξαμε τη φτώχεια πήραμε 32%. Επειδή γ@@@σαμε τους μεσαίους πήραν οι άλλοι 40%».

 

 

Αυτό το βίντεο προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αναφέρει: Ο φίλος και συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Παύλος Πολάκης ομολογεί με κυνικό τρόπο, αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο κι αν προσπαθεί να  την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν».

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.