ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πώς η ανοχή της κοινωνίας διαιωνίζει παρακμή και στασιμότητα
Wednesday
22/09/2021
00:43 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κώστ. Βενιζέλος
0

Σχόλιο GMR: Κε Βενιζέλο διαμαρτύρεστε για το “διαδικτυακό μουρμουρητό”. Το Slpressικο μουρμουρητό του τύπου Γιατί το ΠΑΣΟΚ έχει μοναδική ευκαιρία να ξαναγίνει μεγάλο για να μην αναφερθούμε και στο δημοσιογραφικό επίπεδο των κκ Γιομπατζολιά-Γκουτζιάνη, ουδόλως (σας) ενοχλεί; Ιδού μία πρόταση που σας κάνουμε:

Κάπως, πρώτα βάζουμε υπέρτατες αρχές, μετά στόχευση, μετά τα μέσα, δηλαδή επιχειρησιακό σχέδιο, τεκμηριώσεις, δράσεις, κλπ, και επί όλων αυτών δημιουργούμε ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ( πχ Γνωμάτευση του Καθηγητή Γεωργίου Κασιμάτη: “Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 § 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ” ). Ακολουθείστε το, και εμείς μαζί σας και μαζί και με άλλους που θα ακολουθήσουν.

_.

 

 

 

 

 

Κώσ. Βενιζέλος 21 Σεπ. 2021

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Μια κοινωνία, οι πολίτες της οποίας σύρονται και προσαρμόζονται σε όσα τους επιβάλλουν άλλοι, πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει; Μια κοινωνία που προσαρμόζεται και δεν αντιδρά ουσιαστικά, δυναμικά, απλά εκτονώνεται μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πώς μπορεί να αναμένει αλλαγή;

Ο Παναγιώτης Παναγιώτου, γενικός διευθυντής της Pulse Market Research, σε συνέντευξή του στον “Φιλελεύθερο” της Κυριακής (στην Ανδρούλα Ταραμουντά), έδωσε την απόλυτη περιγραφή, που προκύπτει μέσα από τις έρευνες κοινής γνώμης και αξιολόγηση των στοιχείων:

«Ως Κύπριοι ψηφοφόροι ή καταναλωτές κινούμαστε και προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές του περιβάλλοντος μας. Δεν οδηγούμε την αλλαγή, αλλά έρχεται η αλλαγή, μας βρίσκει και έτσι προσαρμοζόμαστε. Η πρόσφατη εμπειρία της πανδημίας είναι ένα παράδειγμα, όπου η απότομη και κάπως βίαιη στροφή προς την τεχνολογία ήταν μια αλλαγή περιβάλλοντος, όπου προσαρμοστήκαμε και βρήκαμε τρόπο να ικανοποιούμε τις παλιές μας ανάγκες με νέους τρόπους».

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.