ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Θανάσης Κοντογεώργης: Θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών
Thursday
07/09/2023
00:58 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ομοφυλοφιλία Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
0

Σχόλιο GMR: Ο Δικαιωματισμός, α) αποσαθρώνει την Λογική, την Ετυμολογία και την Σημασία των Λέξεων, β) χτυπάει κατάκαρδα τα δικαιώματα (το ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ) υπέρ ενός σχεδίου επιβολής ελευθερίας (ασυδοσίας), διακίνησης κεφαλαίων-εμπορευμάτων-ανθρώπων-κατευθυνομένων ιδεών (προπαγάνδας της δόλιας παραπλάνησης και του “διαίρει και βασίλευε” επί πολιτών και λαών).

_.

 

 

 

 

 

 

 

Θανάσης Κοντογεώργης(*), 5 Σεπτεμβρίου 2023

 

 

 

 

 

 

« Η κλιματική κρίση είναι εδώ. Πρέπει να βρεθούμε ένα βήμα μπροστά, να χρησιμοποιήσουμε όλα τα σύγχρονα εργαλεία και μέσα πρόληψης», τόνισε ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Θανάσης Κοντογεώργης, σχολιάζοντας τις φετινές πυρκαγιές σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην εκπομπή «Στον αέρα» του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά 90,1» με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη.

Ο κ. Κοντογεώργης ρωτήθηκε και για το γάμο ομόφυλων τονίζοντας πως είναι κάτι που έχει αναφέρει και ο πρωθυπουργός. Όπως είπε «ζούμε σε μια ανοιχτή και δυνατή κοινωνία που οφείλει να είναι και συμπεριληπτική, μια κοινωνία που διαφυλάσσει την ισότητα», συμπληρώνοντας ότι στον κατάλληλο χρόνο θα έρθει και αυτή η νομοθετική πρωτοβουλία όπου εκεί όλοι θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν στη δημόσια σφαίρα αλλά και στην εθνική αντιπροσωπεία.

 

 

(*)υφυπουργός στον πρωθυπουργό

 

Συνεχίστε την ανάγνωση (για άλλα θέματα που ρωτήθηκε), εδώ.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.