ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Το φαινόμενο Κασσελάκης: Μπήκε σφήνα μεταξύ των υποψηφίων προέδρων και έγινε γνωστός πανελληνίως σε μόλις 19 ημέρες
Tuesday
19/09/2023
20:22 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Στέφ. Κασσελάκης ΣΥΡΙΖΑ
0

Σχόλιο GMR:  Ο Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου, υπήρξε ένα κόμμα, που νοιαζόταν για τα “δικαιώματα” των ομοφυλόφιλων και των από την Τουρκία διαβιβαζομένων μεταναστών (όχι για την τύχη τους στην χώρα τους, κυρίως, και στην Ευρώπη μετά) και όχι για τα δικαιώματα στην εργασία και στις πολιτικές αποφάσεις, όλων των ανθρώπων. Παρέα με ΚΚΕ και Ανταρσύα, ο ΣΥΝ, εξαντλούσε τη δραστηριότητά του σε αερολογίες, διαφημιστικό της ύπαρξής του διαδηλωτισμό, ουδέποτε νοιάστηκε ουσιαστικά και τριπλοσυνδυασμένα, συνδικαλιστικά-νομικά-πολιτικά, για τα ποινικά αδικήματα επιβολής της εργοδοτικής δύναμης επί της εργατικής αδυναμίας, την ενοικίαση εργαζομένων και λοιπές σχετικές διασπάσεις σχέσης από σύμβαση εργασίας, τις παραβιάσεις Y.A.E. (Υγιεινή και Ασφάλεια Εργασίας) κλπ. Έτσι η όποια μέσα στο κόμμα “δημοκρατία”, είχε να κάνει με την “δημοκρατία” του πολιτικού τυχοδιωκτισμού των φατριών. Εξαίρεση αποτέλεσε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος ως νομικός και πολιτικός βοήθησε ουσιαστικά και ανιδιοτελώς πολλούς πολίτες που κυνηγήθηκαν για την ουσιαστική συνδικαλιστική και κοινωνική δράση τους, όμως, δεν πέρασε και στο κόμμα αυτή την αντίληψη και πρακτική, δεν έθιξε τους κομματικούς μηχανισμούς που δεν ακολουθούσαν το παράδειγμά του, να παλεύει δηλαδή το κόμμα ολόκληρο το συνδικαλιστικό, το νομικό, το πολιτικό, τριπλοσυνδυασμένα και το κυριότερο, όχι Δήθεν.

Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήρθε με την ανεξήγητη αψυχολόγητη αποχώρηση του Α. Αλαβάνου, ο οποίος ήταν ικανός ακόμα και για το καλύτερο (όπως και για το χειρότερο όπως απέδειξε σε εσωκομματικές διαδικασίες εκλογής Κεντρικής Επιτροπής, απογοητεύοντας οικτρά ανθρώπους των οποίων ζήτησε την βοήθεια, υπέρ άλλων που μια βδομάδα πριν ήθελε να αποκλείσει απο την Κ.Ε., αλλά και όπως έδειξε η αλλοπρόσαλλη και υπέρ και όχι υπέρ του ευρώ μετά το 2010).

Αυτή η αποχώρηση, μην ξεχνάμε ήταν ο μοναδικός με δυνατότητα για κάτι καλό μέσα στον Συνασπισμό, συνοδεύτηκε με ανακήρυξη ενός πολιτικοαγωνιστικού Τίποτα του Τσίπρα, ως τον σούπερ ηγέτη.

Ο Τσίπρας, με την βοήθεια των απελπισμένων από το κόμμα τους πασόκων, έφθασε χαχανίζοντας ( μιμούμενος με γελοίο τρόπο τη φωνή του Αντρέα και ξεπουλώντας ως ΨΕΥΤΗΣ και ένοχος εσχάτης προδοσίας https://greek-market-research.com/clink/to-tsoglani-vasika-enochos-eschatis-prodosias/) την Ελλάδα σε δήλωση πίστης στο ευρώ (Η ομιλία Τσίπρα στο Τέξας για το ευρώ, τις ευρωεκλογές και το «game on») στο Ωστιν του Τέξας ως και το δημοψήφισμα του 2015, να γίνει το Νο ένα παγκόσμιο πολιτικό τυχοδιωκτικό κατασκεύασμα, μέχρι την έλευση του Ζελένσκι.

Σήμερα, μετά την εκλογική του συντριβή, ο Τσίπρας, ακολουθώντας την μέθοδο Αλαβάνου, δίνει το δαχτυλίδι(*) στο πολιτικοαγωνιστικό, μόνον υπέρ του δικαιωματισμού της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, εισαχθέν φαινόμενο, Στέφ. Κασσελοπολάκη (Κασσελάκης: Έξαλλοι οι δικαστές για τις δηλώσεις του ότι “γουστάρει” να ξεδοντιάσει το σύστημα δικαστών και δημοσιογράφων) στο πνεύμα πάντα της ποινικά ελεγχόμενης τσογλάνικης συμπεριφοράς ( Περίεργη δήλωση Τσίπρα περί “αρμών της εξουσίας” που θα …ελέγξει τη δεύτερη φορά! ).

Ο ίδιος ο Τσίπρας όμως δεν θα εξαφανιστεί όπως ο αψυχολόγητα και όχι σύμφωνα με τις καλές του δυνατότητες/πλευρές το έπαθε, Αλέκος Αλαβάνος.

Θα έχει, την υποστηριζόμενη απο ΕΕ-ΗΠΑ τύχη του ΓΑΠ, να περιδιαβαίνει τον κόσμο ολόκληρο, ως “αποτελεσματικός” εθνοπροδότης.

Όσο για την συνυποψήφια κα Αχτσιόγλου, γνήσιο πολιτικό τεκνο του “εγώ είμαι κομμουνιστής” και γελούσε ολόκληρη η βουλή Γ. Κατρούγκαλου, έχει ακόμα να ξεπουλήσει (μετά το δημοψήφισμα του 2015…).

(*) Τέλος απαντώντας στο ερώτημα για το εάν στηρίζει τον γιο του ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε τα εξής: «Έτσι πιστεύω και μπράβο του».
Συγκινημένος ο πατέρας Κασσελάκη: Πιστεύω ότι θα εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή – Δείτε βίντεο

_.

 

 

 

 

newsbeast.gr- Newsroom, 18 Σεπτεμβρίου 2023

 

 

 

 

 

Από τις 29 Αυγούστου που συστήθηκε λέγοντας «με λένε Στέφανο και έχω κάτι να σου πω» βρίσκεται καθημερινά στο επίκεντρο της δημοσιότητας

 

 

Οταν πριν από μόλις 19 ημέρες ο νεαρός επιχειρηματίας Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωνε ότι θα κατέλθει υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, οι περισσότεροι έψαχναν να βρουν… ποιος είναι αυτός και από πού έρχεται. Όσοι τον ήξεραν ήταν μέσα από το κόμμα κι αυτό γιατί ο Αλέξης Τσίπρας τον είχε βάλει σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.  

Κι όμως με μια τεράστια επικοινωνιακή καταιγίδα τριών εβδομάδων, κυρίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ακολούθως από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, ο 35χρονος εξ Αμερικής ερχόμενος φέρελπις πολιτικός, κατάφερε να πείσει χιλιάδες πολίτες να τον ψηφίσουν, θεωρώντας πως είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να αντιπαρατεθεί έναντι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Με λένε Στέφανο και κάτι έχω να σας πω»

Ήταν Τρίτη 29 Αυγούστου όταν ο κ. Κασσελάκης εμφανίστηκε σε ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών με τη φράση «με λένε Στέφανο και κάτι έχω να σας πω», ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του. Από την πρώτη στιγμή στάθηκε στον πλευρό του ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης και αργότερα συμπορεύτηκαν μαζί του κι άλλα στελέχη. Ο πέμπτος υποψήφιος μετά την Έφη Αχτσιόγλου, τον Νίκο Παππά, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Στέφανο Τζουμάκα, μετέβη αμέσως στα Χανιά, «εκλογική περιφέρεια του κ. Πολάκη, και περιέγραψε τον εαυτό του ως έναν «κουζουλό» που γύρισε από το εξωτερικό προκειμένου ν’ αφήσει «μία παρακαταθήκη στην πατρίδα».

Στα προσόντα του, μεταξύ άλλων, πρόβαλε το γεγονός ότι μιλάει καλύτερα αγγλικά από τους «δήθεν άριστους», όπως αποκάλεσε τους πολιτικούς του αντιπάλους, ενώ σε εσωκομματικό επίπεδο σημείωνε πως έχει επίγνωση ότι δεν διαθέτει κομματική προϋπηρεσία. «Η προϋπηρεσία μου είναι στην εργασία, στην κοινωνική ζωή […] Έφτασε η ώρα να φτιάξουμε το ελληνικό όνειρο που έχουμε τόσο ανάγκη» κατά τα λεγόμενά του.

Η αναφορά στον Αλέξη

Έκανε βέβαια και αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας πως: «Εγώ έχω όρεξη, δεν έχω καμία απολύτως εξάρτηση, δεν μπορούν να με εξαγοράσουν, όπως δεν μπόρεσαν να εξαγοράσουν τον Αλέξη. Η υποψηφιότητά μου είναι ριζοσπαστική. Όπως και η ζωή μου», δηλώνοντας παράλληλα ότι είναι ομοφυλόφιλος. Η υποψηφιότητα όσο περνούσαν οι μέρες προκαλούσε όλο και μεγαλύτερη αναταραχή στο εσωτερικό του κόμματος καθώς ανατρέπονται ορισμένες βεβαιότητες στα επιτελεία των υπολοίπων υποψηφίων. Ακόμη και η «Εφημερίδα των Συντακτών» που διάκειται φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, έγραφε πως ο Στέφανος Κασσελάκης «βρίσκεται στην Ελλάδα λίγους μήνες, δεν έχει κανένα πολιτικό παρελθόν στην Αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν υποψήφιος στο Επικρατείας και ξαφνικά αποφασίζει να κατέβει για πρόεδρος…».

Η επίσκεψη στη Μακρόνησο που έφερε αναταραχή

Ο γεννημένος στο Μαρούσι και μεγαλωμένος στην Εκάλη και στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ πολιτικός, προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερες αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος, όταν μετέβη για τις ανάγκες του προεκλογικού του σποτ στην Μακρόνησο, τόπο εξορίας χιλιάδων αριστερών κατά το παρελθόν. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έκανε λόγο για «μεγάλο λάθος», φθάνοντας στο σημείο να ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ για την κίνηση αυτή, κάτι για το οποίο ο πρώην υπουργός Οικονομικών μετάνιωσε αργότερα. Ο κ. Κασσελάκης αυτό που ήθελε όμως το είχε πετύχει. Όλη την εβδομάδα στην αξιωματική αντιπολίτευση μιλούσαν για το πρόσωπό του, κάτι που του έδωσε όπως φάνηκε ακόμη περισσότερους πολιτικούς πόντους που μεταφράστηκαν σε ψήφους.

 

δείτε ΦΩΤΟ και video της συγκεκριμένης ανάρτησης εδώ

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.