ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Το νέο Ανατολικό Ζήτημα – Ιστορική ευκαιρία για αντιτουρκικό μέτωπο
Monday
31/08/2020
23:52 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ Μάκης Ανδρονόπουλος
0

Σχόλιο GMR: Χρησιμότατη η πληροφόρηση που μας δίνει ο κος Μ.Ανδρονόπουλος.

Όμως οι Ποιοί θα εγείρουν αντιτουρκικό μέτωπο; Αυτοί που έφτιαξαν τις ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ (με Ιταλία -Αίγυπτο βλέπετε ταγκ Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας)-ΔΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;

Κύριε Ανδρονόπουλε, Διαβάστε το παραδιπλανό άρθρο του Στάθη, “Εδώ που φθάσαμε, μόνο ο λαός μπορεί”,  διαβάστε (το προτείνουμε, γιατί όχι;) και την, στο τέλος του εδώ (https://greek-market-research.com/article/quot-o-paraxenos-kosmos-poy-den-vrisketai-poythena-quot-koinonikos-katakermatismos-kai-avevaiotita/ ) σχολίου, ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΚΗ πρόταση-στάση ζωής της G-M-R, ταυτόσημες προτάσεις είναι, διαφέρουν ως προς το δημόσιο μέγεθος του φορέα τους.

._

 

 

 

Μάκης Ανδρονόπουλος, 31 Αυγ. 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

«Τα τελευταία 200 χρόνια η Ελλάδα ήταν στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης της Ευρώπης. Στη δεκαετία του 1820, στη διάρκεια του αγώνα για την ανεξαρτησία από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, η Ελλάδα έγινε ένα πρώιμο σύμβολο δραπέτευσης από τη φυλακή της αυτοκρατορίας» (άρθρο του Βρετανού ιστορικού Μαρκ Μαζάουερ που πρωτοδημοσιεύτηκε το 2011 στους New York Times).

Είναι λυπηρό που η συγκρότηση αντιτουρκικού μετώπου στον Αραβικό Κόσμο συντελείται με πρωτοβουλία του Ισραήλ και όχι της Ελλάδας. Είναι πάντως εντυπωσιακή η δυναμική του μετώπου, όπως φάνηκε από τη συμφωνία του Ισραήλ με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και από την επικείμενη αποστολή μαχητικών F-16 Block 60 της πολεμικής αεροπορίας τoυ Άμπου Ντάμπι στη βάση της Σούδας για κοινές ασκήσεις με την Ελλάδα.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η χώρα μας δεν είχε κανένα λόγο να πέσει στην παγίδα του διαλόγου που ετοίμαζε το Βερολίνο για τις 28 Αυγούστου. Ο όρος που είχε θέσει ο Έλληνας πρωθυπουργός για αποχώρηση του Oruc Reis ήταν ελάσσων, προσχηματικός και ήταν ένα είδος προαναγγελίας πρόθεσης επικίνδυνου συμβιβασμού με τον τουρκικό επεκτατισμό, για την ακρίβεια εθνικών υποχωρήσεων. Το άλλοθι του διαλόγου και των ανοιχτών γραμμών επικοινωνίας έχει εξαντλήσει τη δυναμική του και τη σοβαρότητά του.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.