ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Το περιοδικό TIME υμνεί τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας: Ο Μητσοτάκης θέλει η χώρα του να γίνει το “στόρι της επιστροφής” της δεκαετίας, είναι έντονα φιλοδυτικός και φιλονατοϊκός…
Thursday
02/05/2024
18:33 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Κυρ. Μητσοτάκης
0

Σχόλιο GMR: [Έντονα φιλοδυτικός και φιλονατοϊκός.] Τί τοίνυν παίζεις ἐν οὐ παικτοῖς πράγμασι; τί ἀπατᾷς σεαυτὸν, καὶ παραλογίζῃ τὴν ψυχήν σου, ἄνθρωπε;

  1. (Εἰς τὴν Δευτέραν Παρουσίαν τοῦ Κυρίου, 59, 626, 43-45 Sancti patris nostri Joannis Chrysostomi …: Opera omnia quæ exstant, τόμος 9, σελ.830@books.google, apud Gaume fratres, 1837)

_.

 

 

 

 

hellasjournal, 2 Μαϊου 2024

 

 

 

 

Το αμερικανικό περιοδικό ΤΙΜΕ δημοσιεύει άρθρο του Adam Rasmi που περιγράφει εκτενώς την πολιτική πορεία και τα επιτεύγματα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε μία συνέντευξη που ξεκινάει από το γραφείο του στο νεοκλασικό Μέγαρο Μαξίμου στην Αθήνα, το οποίο έχει χρησιμεύσει ως χώρος εργασίας κάθε Έλληνα Πρωθυπουργού από το 1982, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει ότι είχε περάσει τα τελευταία 20 χρόνια στην πολιτική, προσπαθώντας να καλύψει το χάσμα μεταξύ αυτού που οι άνθρωποι πίστευαν γι’ αυτόν -ως κάποιον που “φοράει γραβάτα” και είναι “σωστός”- και της πιο ανάλαφρης πλευράς του.

«Το TikTok το γεφύρωσε αυτό, εντελώς», επισημαίνει, σε μία παρουσίαση που έχει τίτλο: “Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας θέλει η χώρα του να γίνει το “στόρι της επιστροφής” της δεκαετίας” – Greece’s Prime Minister Wants His Nation to Be the Comeback Story of the Decade

Ο κ. Μητσοτάκης απευθύνεται στους ακολούθους του στο TikTok, όπου ο λογαριασμός του αναδεικνύει με τόση επιτυχία την πιο ήπια πλευρά του, κάτι που χάρισε στην ομάδα του ένα βραβείο. «Είμαστε πολύ προκατειλημμένοι, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο TikTok οποιουδήποτε πολιτικού στον κόσμο», λέει ο Άλεξ Πατέλης, ο επικεφαλής οικονομικός σύμβουλος του.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: hellasjournal.com

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.