ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Το “σοκ του μέλλοντος” – Εργαλείο χειραγώγησης του πλήθους η νέα μεταφυσική
Friday
25/12/2020
22:42 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μάκης Ανδρονόπουλος
0

Σχόλιο GMR: Νομίζουμε πως πριν αξιολογήσουμε ή πριν ασχοληθούμε με τα της νέας μεταφυσικής, καλό θα ΗΤΑΝ, να είχαμε ασχοληθεί με τα τρέχοντα μικροπροβληματάκια της Χρεοκρατίας DEBTOCRACY — ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ , της θηλειάς στον λαιμό της ελληνικής κοινωνίας Σπύρος Λαβδιώτης, Ευρω – Η θηλιά στο λαιμό της ελληνικής… , της ταυτότητας που κραδαίνουμε αντί της συνείδησης που οφείλουμε να διαθέτουμε Εθνική Ταυτότητα ή Εθνική Συνείδηση; .

_.

 

 

 

Μάκης Ανδρονόπουλος, 19 Δεκεμβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Ένα επικίνδυνο σουέλ πληροφοριών σαρώνει τις σύγχρονες κοινωνίες, μεταφέροντας τα θαυμαστά ευρήματα της νέας επιστήμης, χωρίς κοινωνική-πολιτική αξιολόγηση. Η νέα μεταφυσική είναι μάλλον παλιομοδίτικη, σαν τα αμοντάριστα πλάνα που λένε οι τηλεοπτικοί ρεπόρτερ.

Αποτέλεσμα είναι να διαμορφώνεται ένα άμορφο πληροφοριακό υπόβαθρο, εύκολα διαχειρίσιμο από τις εξουσίες. Και βέβαια εξαιρετικά χρήσιμο για την διαχείριση της ανασφάλειας και του φόβου του πλήθους, ούτως ώστε η χειραγώγησή του να ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυναμικές μεθόδους και μύθους.

Πρόκειται για τη “νέα μεταφυσική”, η οποία συνίσταται στην υπερβολική προβολή χωρίς φιλοσοφική αξιολόγηση των εντυπωσιακών αποκαλύψεων της νέας επιστήμης για την υπόσταση της ύλης, της ζωής, του ανθρώπινου εγκεφάλου εις βάρος της ανθρώπινης πραγματικότητας των 3+1 διαστάσεων. Ανοίγεται έτσι –μετά τον θάνατο του θεού και του υπερβατικού ιδεαλισμού– ένα τεράστιο παράθυρο δέους και μηδαμινότητας του ανθρώπου.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.