ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τουρκικά αλιευτικά σκάφη ανοιχτά της Μυκόνου
Monday
13/07/2020
11:20 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
0

Σχόλιο GMR:   Η οικονομικοστρατιωτικοπολιτική κατάσταση της Ελλάδας, επιβάλλει να δεχόμαστε τα Τουρκικά αλιευτικά μέχρι τη Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου.

Ενώπιον αυτής της από το 2010 ασυμμάζευτης εθνικής μειοδοσίας και με ορατό το ενδεχόμενο ΘΟΡΥΒΩΔΟΥΣ κατάρρευσης (*) ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του πολιτικού στηρίγματος της Εθνικής Μειοδοσίας, δηλαδή του “τι κι αν ειναι κατοχή” αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού, δεν υπάρχει άλλη λύση, από την ΕΜΠΛΟΚΗ στο ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, Αρχών-Ηθους , δηλαδή Αρχών- ΚΑΙ εξειδικευμένων συλλογικών δράσεων ΒΑΣΕΙ των Αρχών, για όλα θα κοινωνικοοικονομικοπολιτικά ζητήματα (αυτό είναι το Ήθος που απαιτούν οι καιροί).

Όμως, τέτοιου είδους συλλογικές δράσεις, προϋποθέτουν την συγκρότηση μιας κρίσιμης μάζας και μια τέτοια συγκρότηση, προϋποθέτει ΘΕΛΗΣΗ.

Οι μέχρι στιγμής πολλαπλές προσπάθειες των συντελεστών της G-M-R, συναντούν, στις καλύτερες των περιπτώσεων, τον αρνητικό σκεπτικισμό συμπολιτών, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ είναι ευρέως αποδεκτό, πως ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ (να συμβάλλουν για την ΕΜΠΛΟΚΗ στο σκηνικό, Αρχών-Ηθους), θα ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ.

Όσο για την μεθοδολογία, το καταστάλαγμα της G-M-R (διότι η κάθε η κριτική θέλει και πρόταση, άλλως θα υπερισχύει η tina), μετά από επανειλημμένες συνθέσεις που κατέληγαν πάντα σε δομημένες προτάσεις (στήλη προτάσεων απελευθερωτικής συνέργειας), ευρίσκεται στο ταγκ, https://greek-market-research.com/clink/antimnimonio-antimnimonio-kai-to-kratos-toy-kratoys/ .

(*) Η οποία κατάρρευση προς το παρόν “τα καταφέρνει”, με το να σκηνοθετείται (κάτι που ηδη συμβαινει με την “μεταμνημονιακή κανονικότητα”), από τον ξένο παράγοντα, τα ΜΜΕ, την ιντελιγκέντσια ( Η λιποταξία της ιντελιγκέντσιας), τους αντιμνημονιακούς πολιτευόμενους, ως νέος Ελ Σιντ (από την ομώνυμη ταινία).

 

 

 

 

In_gr, 12 Ιουλίου 2020

 

 

 

 Τρία τουρκικά αλιευτικά σκάφη βρίσκονται τις τελευταίες ώρες ανοιχτά της Μυκόνου και συγκεκριμένα ανοιχτά της παραλίας Αγράρι.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το mykonoslive.tv , ανάλογο περιστατικό υπήρξε και πριν από περίπου 15 ημέρες, όταν και πάλι ψαράδικα από την Τουρκία είχαν εντοπιστεί έξω από την Σύρο.

Η επίσημη δικαιολογία για την παρουσία τους εκεί ήταν ότι οι Τούρκοι πούλησαν την πραμάτεια τους στην Μεσόγειο, τους έπιασε καιρός και έκατσαν λίγο να ξαποστάσουν σε υπήνεμο μέρος.

 

Πηγή: in.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.