ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τρίτη θανατηφόρος ηλεκτροπληξία εργαζομένου σε 4 μέρες
Saturday
06/06/2020
18:02 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΔΙΚΑΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑ
0

Σχόλιο GMR:   Αναζητείστε τους ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ.

Πολύ εύκολο, θα απαντήσουν απαξάπαντες οι “αριστεροί”, από ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ και ΣΥΡΙΖΑ (ΝΑΙ, είναι κομμουνιστής! ΝΑΙ, είναι αριστεροί!), μέχρι ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΡΟΥΒΙΚΩΝΟΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ, οι οργανωμένοι των συλλ-αλητηρίων υπέρ του ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ : “ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ”.

Οι ηλεκτροπληξίες εργαζομένων (Βλ. ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟ https://greek-market-research.com/article/ergasia-dikaio/ ) και οι “ηλεκτροπληξίες” Ελλήνων Πολιτών, θα συνεχίζονται, όσο η καπηλεία του εργατικού πόνου (μέχρι και του πατριωτικού πόνου/το κύριο αντικείμενο της G-M-RΕπιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος & αιτιών-υπαιτιοτήτων μνημονιακής κατοχής), θα αποτελεί το αντικείμενο του “τι κι αν είναι Κατοχή” αντιπροσωποκοινοβουλευτικού ΠΟΘΟΥ, όλων μαζί, των, εθελοπροδοτών (κυβερνώντων-συνενόχων), “κομμουνιστών”, “αναρχικών”, κάθε είδους κομματοσυνδικαλιστών και λοιπών φρούτων του “πατριωτικού χώρου” (Βλ. στο link εδώ https://greek-market-research.com/article/sygklisi-eklogiki-ti-ki-an-einai-katochi-patriotikon-dynameon/_).

Υπάρχουν βέβαια και οι ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ (Βλ. εδώ https://slpress.gr/idees/scripta-manent-antonio-gkramsi-adiaforoi/ ),  που ενδεχόμενα, κάτω από εμφάνιση ΥΠΕΡΤΕΡΟΥ ΗΘΟΥΣ (όπως περιγράφεται παρακάτω), να μεταβληθούν σε ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΜΩΣ, ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ -άρθρα/αρθρογράφοι- δράσεις- Προτάσεις που είναι δυνατόν να συνδεθούν δημιουργικά όπως και η G-M-R τα συνδέει στις δικές της προτάσεις (G-M-R- ΣΤΗΛΗ ΔΕΞΙΑΣΧΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ-ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ”από όπου και η εδώ ανάρτηση/ tag.

 

Ο λαός και η πατρίδα έχουν χιλιοπροδωθεί τα τελευταία δέκα χρόνια και κάθε προσπάθεια για κάτι καλύτερο (το αναγκαίο, η δημοκρατικά οργανωμένη αντιστασιακή-απελευθερωτική-αναγεννητική συνέργεια), χρειάζεται ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΗΘΟΣ-ΥΠΕΡΤΕΡΑ ΗΘΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ (λαμβανομένων απολύτως υπ’ όψιν των φυσικών μεγεθών), τόσο με την κλασσική τους σημασία, όσο και με την κατά Καρλ φον Κλάουζεβιτς συνολική πνευματική-οργανωτική-ιδιοσυγκρασιακή-συγκρουσιακή-θελησιακή(*) σημασία.

(*) όπου μειονεκτεί μέχρι στιγμής η καλοπροαίρετη/εν δυνάμει οργανώτρια αντίστασης  αντιμνημονιακή ιντελιγκέντσια.

 

._

 

 

Εργατικά Ατυχήματα, 6 Ιουνίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Άλλος ένας εργαζόμενος έπαθε ηλεκτροπληξία και κατέληξε. Πρόκειται για έναν 35χρονο που απασχολείτο σε ιδιωτικό συνεργείο και ο οποίος έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ επισκεύαζε τον λέβητα του φορτηγού πλοίου «NODUS», σημαίας Λιβερίας.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο λιμάνι του Πειραιά, όπου βρισκόταν αγκυροβολημένο το πλοίο.

Ο 35χρονος διακομίσθηκε με «λάντζα» στην ξηρά και εν συνεχεία με ασθενοφόρο στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου δυστυχώς οι γιατροι δεν είχαν πλέον τη δυνατότητα να του προσφέρουν το παραμικρό και περιορίστηκαν στη διαπίστωση του θανάτου. Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο ηλικίας 51 ετών αλλοδαπός πλοίαρχος του πλοίου και ο 68χρονος εργοδηγός και νόμιμος εκπρόσωπος του συνεργείου επισκευών.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.