ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Βανδάλισαν το μνημείο για τα θύματα της Marfin – «Θα αντικατασταθεί άμεσα» λέει ο Άκης Σκέρτσος
Friday
24/06/2022
10:40 GMT+2
Κείμενα Γνώμης
0

Σχόλιο GMR: Ποιοί το βανδάλισαν; Γιά σκεφθείτε, πρώτα ποιούς εξυπηρετεί αυτός ο βανδαλισμός και μετά, σε ποιούς “αριστεροδεξιούς “αντιεξουσιαστές” τα μυστικά κονδύλια, τα φανερά μέσω συνδρομών και διαφημίσεων σε οργανώσεις και περιοδικά και οι φανερές και καλυμμένες καθοδηγήσεις, από μυστικές υπηρεσίες εσωτερικού και εξωτερικού. Υπάρχει βεβαίως και η περίπτωση απ’ευθείας δράσης των μυστικών υπηρεσιών, στην περίπτωση που οι “αντιεξουσιαστές” και οι καθοδηγητές τους λείπουν σε διακοπές (η τελευταία λέξη είναι άγνωστη στους πραγματικούς συνδικαλιστές, μάλλον και στους ανέργους και περιστασιακά εργαζομένους εκ των “αντιεξουσιαστών”, όχι όμως και στους ιδεολογικούς ηγέτες τους).

Σχετικά.

https://greek-market-research.com/article/apofasi-areioy-pagoy-fernei-anatropi/

https://greek-market-research.com/article/se-ti-symfonoyn-100-ola-ta-ellinika-kommata/

 

Υστερόγραφο:   Δεν ξεχνάμε τον Ντάνο Κρυστάλλη ( «ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ» ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ – ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣΚόκκινες Προβιές και … «φαντάσματα» ) και τα όσα (καψιμο Αθήνας επί δεκαετίες από γνωστότατους αγνώστους) ζήσαμε, ιδίως 2011-2014, και τα όσα περιστατικά περίθαλψης προβοκατόρων απο αστυνομικούς κατήγγειλε το ΚΚΕ. Δεν ξεχνάμε και το ιδεολογικοπολιτικό “αριστερό” (μπαχαλοκουφοντινέϊκο) και ακροδεξιό (που “χωράει” και στην Ν.Δ. βλέπετε σταδιοδρομία Τ.Μπαλτάκου, Φ.Κρανιδιώτη, Κ.Μπογδάνου κλπ) σκηνικό των προβοκατόρων (έτσι για να συγκρούονται και μεταξύ τους όπως οι “φίλαθλοι” ομάδων).

Προβοκατόρων ενσυνείδητων (μιλάμε για μη έχοντες δικαιολογία λόγω επιπέδου μόρφωσης-κοινωνικής θέσης, συνήθως πολιτευομένων, έχοντες όμως ειτε ιδιάζουσα ψυχοσύνθεση είτε ιδιάζον συμφέρον) ή ευκολόπιστων για “επανάσταση” (συνήθως απελπισμένων εργασιακά-κοινωνικά).

 

 

_.

 

 

 

 

 

newsbeast_σύνταξη, 23 Ιουνίου 2022

 

 

 

 

 

 

Θύμα αγνώστων έπεσε το μνημείο για τα θύματα της Marfin το οποίο βρίσκεται επί της οδού Σταδίου. Τα άτομα τα οποία το βανδάλισαν έσπασαν ένα κομμάτι της μαρμάρινης πλάκας του και τα θραύσματα παραμένουν πεταμένα ακόμη στο σημείο.

Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, με ανάρτησή του στο Facebook την Τετάρτη (22/6) γνωστοποίησε πως η αναμνηστική πλάκα για τα άτομα που έχασαν τη ζωή τους από τη φονική φωτιά της 5ης Μαΐου του 2010 θα αντικατασταθεί άμεσα και -αν χρειαστεί- αυτό θα «γίνεται ακόμα και καθημερινά».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου:

«Η αναμνηστική πλάκα στη μνήμη της Αγγελικής, της Παρασκευής και του Επαμεινώνδα θα αντικατασταθεί άμεσα. Είναι γνωστή, άλλωστε, η ευαισθησία της Πολιτείας στο θέμα αυτό.

Αν χρειαστεί θα γίνεται ακόμη και καθημερινά. Κάθε μέρα και μια τελετή μνήμης. Γιατί τελικά η μνήμη είναι που πονάει τους εχθρούς της Δημοκρατίας. Τη μνήμη θέλουν να σβήσουν.

Και η μνήμη είναι που κρατάει εμάς τους υπόλοιπους από το να δείξουμε ξανά ανοχή σε τέτοια φριχτά εγκλήματα κατά της ζωής αλλά και κατά της ειρηνικής και δημοκρατικής συνύπαρξης».

Δείτε ΦΩΤΟ της συγκεκριμένης ανάρτησης εδώ

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.