ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ live streaming || ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΪΟΥ 2022 – YouTube
Monday
16/05/2022
13:11 GMT+2
Κείμενα Γνώμης G-M-R Κων. Γρίβας
0

_.

 

 

 

 

G-M-R, 16 Μαίου 2022

 

 

 

 


Καθηγητής Κώστας Γρίβας στην υπηρεσία του alert !!!

 

Ακούσαμε το βράδυ 12-5-2022 στο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του ΓΝΩΣΤΟΥ alert, τον κο Κώστα Γρίβα καθηγητή στρατιωτικών σχολών στα πλαίσια των τοποθετήσεων του για το πόσο η Ελλάδα ειναι δεδομένος σύμμαχος[*] μιας, εις βάρος της Εθνικής μας Ασφάλειας, φιλοτουρκικής αμερινανικής πολιτικής.

Τι ήθελε όμως ο κος Κ.Γ. να φέρει ως παράδειγμα πολιτικής καταγγελίας για το ζήτημα, την δήλωση του (με πολιτική-πολιτειακή-εισαγγελική ανοχή) πολιτικού τηλε-παραπροϊόντος Κ. Βελόπουλου, πως η πολιτική που ασκεί η Ελλάδα ειναι απολύτως δεδομένη;

Είναι ο ΓΝΩΣΤΟΣ Κ.Β., ο μή δεδομένος;;;

Ίσως…(λέμε τώρα), να ειναι τόσο πολύ “μη δεδομένος”, όσο ο κραυγάζων πατριωτισμό στην ίδια εκπομπή δημοσιογράφος κος Αρης Σπίνος,  Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που κατεβαίνει υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή.

Ένα πρόσθετο ερώτημα (ειδικά απευθυνόμενο στον φίλο Νίκο Ιγγλέση δημοσιολογικά συνεργαζόμενο με τον κύριο Κώστα Γρίβα): Δεν αντελήφθη ο κύριος ΚΩΣΤΑΣ ΓΡΙΒΑΣ καθηγητής στρατιωτικών ποιος κραύγαζε πατριωτισμό στην ίδια εκπομπή ΜΑΖΙ ΤΟΥ;;;

Με τι μούτρα θα διδάξει την επόμενη στους μελλοντικούς προστάτες της πατρίδας μας;;;

Βέβαια, ο φίλος Νίκος Ιγγλέσης έχει ξανα-επιδείξει την αδιαφορία του σε ζητήματα ΑΡΧΩΝ, εμπλεκόμενος σε “πολιτικές” ακροδεξιές πρωτοβουλίες:  https://greek-market-research.com/clink/eklogiki-sygklisi-ti-ki-an-einai-katochi-patriotikon-dynameon/.

Αγαπητέ φίλε Νίκο Ιγγλέση, το δις εξαμαρτείν, εξηγεί το ότι παρά σε θεωρούμε σύμμαχο, επιμένεις να μας απαντάς, “δεν καταλαβαίνω αυτά που γράφετε περί δημοκρατίας κλπ (Στ G-M-R: “δ.ά.δ.α.” δημοκρατίας-ανιδιοτέλειας-δικαιοσύνης-αλληλεγγύης), τι ειναι η δημοκρατία, ο καθένας την εννοεί όπως θέλει”. Αγαπητέ Νίκο Ιγγλέση, η υποστήριξη σου για Εθνικό Νόμισμα και μάλιστα εχθρικά διακείμενη προς την παρεμφερή αλλά με διαφορετικά ποιοτικά (στο τί Ελλάδα αξίζει στους Έλληνες [**]) χαρακτηριστικά πρόταση https://greek-market-research.com/clink/metopiko-programma-diexodoy-apo-tin-krisi/ , παραμένει φοβούμαστε άνευ βαθύτερων ΑΡΧΩΝ, ως εκ τούτου, και δυνατόν και φυσικό, να καταλήξει (μαζί και με την φυσική σου παρουσία) αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους κραυγάζοντες πατριωτισμόν. Αυτά φίλε Νίκο Ιγγλέση, με την γεμάτη απορία αγάπη μας προς το πρόσωπο σου.-

 

(*)Είμαστε απόλυτα δεδομένοι, είμαστε το απόλυτα δεδομένο κομμάτι της αμερικανικής στρατηγικής“.

(**) https://greek-market-research.com/clink/loykas-axelos-xanadiavazontas-ton-gkramsi-ekdoseis-stochastis/

 

 

Συμπληρωματικά στοιχεία για την “πατριωτική” εσωτερική της έξωθεν εξάρτησης αντιπολίτευση, της οποίας βέβαια όσες χρήσιμες επί μέρους τεκμηριώσεις/καταγγελίες βλέπουμε, τις αξιοποιούμε ΔΕΟΝΤΩΣ, αφού προηγούμενα έχουμε επισημάνει την αντίφαση “ανήκομεν εις την Δύσιν, αλλά, κάνουμε κριτική στήριξη του δόγματός ΜΑΣ”:

Και ως μικρό δείγμα της Alterοσυνέπειας (και κάθε ομοειδούς συνέπειας) στην προώθηση του ακροδεξιού “πατριωτισμού”[1], ξαναείδαμε και 16/5/2022 (όπως και καθημερινά για “την ενημέρωσή μας”…) στο Alter/Α.Καψαμπέλη/ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ[2] τον κύριο Κώστα Γρίβα[3], τον Βαγγέλη Φανίδη διευθυντή της “Ελληνική Λύση”[4], Παύλο Σαράκη γνωστό ακροδεξιό πρώην πολιτευτή της Ν.Δ. και ακολούθως δικηγόρο του Η.Κασιδιάρη[5].

 

[1] ο οποίος ακροδεξιός “πατριωτισμός”, ενδέχεται να ενταχθεί στα πλαίσια μιας εκ των έσω αντιπολίτευσης (κατά το επιτυχημένο πρότυπο του εφευρήματος της ανδρεοπαπανδρεϊκής εσωτερικής αντιπολίτευσης “για να μην κινδυνεύουμε από την εξωτερική”) στο ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΗΓΗΜΑ, το οποίο βλέπετε μέσα στο https://greek-market-research.com/clink/loykas-axelos-xanadiavazontas-ton-gkramsi-ekdoseis-stochastis/. Όπως για μια ευρεία “εσωτερική φιλο ε.ε.-νατοϊκή αντιπολίτευση” προμηνύουν και τα δημοσιεύματα https://www.iefimerida.gr/ellada/salos-me-keimeno-ton-160-atomon-kata-loatki και https://www.iefimerida.gr/ellada/pane-gia-neo-yperdexio-komma-paraskinio-tis-kinisis-ton-160-kata-ton-loatki. “Νέο” αίμα στον ακροδεξιό “πατριωτισμό”, εκ μεταγγίσεως από την Νέα Δημοκρατία,  και η “κανονική δεξιά”  Εθνική Δημιουργία: Ιδρύθηκε η «κανονική δεξιά» για να «ξεκληρίσει ολόκληρα κοτέτσια»https://www.sofokleousin.gr/ethniki-dimiourgia-to-neo-komma-ton-tzimerou-mpogdanou-kai-kranid/amp   και   Είναι ο Γεραπετρίτης ο “Μπαλτάκος του Μητσοτάκη”;

[2] https://youtu.be/Cg0JqxXTrOQ

[3] βλέπετε το νέο σχήμα ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”-Ισχυροί Μαζί, https://www.protov.gr/ που συμμετέχει (ως ηγέτης;) ο κος Κώστας Γρίβας μαζί με τον κο Καρακωστάνογλου που το 2014 καλούσε να ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία Β. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΝΟΓΛΟΥ Ψήφος στη ΝΔ, ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες και τον απερίγραπτο αρνητή του κορωνοϊού πρώην καθηγητή Νομικής κο Κ.Βαθιώτη και άλλα ακόμα “πατριωτικά” φρούτα (δηλαδή “φρούτα”, από καιροσκοπικά, στερούμενα ήθους-αρχών βλέπετε περί ήθους-αρχών https://greek-market-research.com/clink/loykas-axelos-xanadiavazontas-ton-gkramsi-ekdoseis-stochastis/, ως ακροδεξιά). Γιά αυτά τα “πατριωτικά” φρούτα βλέπετε μια “εκ των έσω”(ως ταυτίζουσα Ι.Δραγούμη και Ι.Μεταξά) κριτική τοποθέτηση: https://greek-market-research.com/article/chamaileontes-ta-sagonia-toy-patriotikoy-choroy/#more-19120.

[4] Κυριάκος Βελοπουλος απο wikipedia.org/wiki/Κυριάκος_Βελόπουλος :

...Σε ένα βιβλίο του, συγκατέλεξε τον Γεώργιο Γεωργαλά, κύριο κυβερνητικό εκπρόσωπο κατά την περίοδο της Χούντας και μετέπειτα θεωρητικό της άκρας δεξιάς, στους «πνευματικούς δασκάλους» του,[11][28] τον οποίο χρησιμοποίησε ως κύρια πηγή. Ο Γεωργαλάς έχει εκδώσει πολλά βιβλία με ιστορικό περιεχόμενο (επικρίνονται ως παραϊστορικά),[11] που χρησιμοποιούν σχήματα του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού στην παρουσίαση της ελληνικής ιστορίας.[29]

[5] Παύλος Σαράκης για κατηγορουμένους της Χρυσής Αυγής:”Αν υπάρχει πρόβλημα φασισμού, μ’ αυτές τις διώξεις τον πολεμάμε ή τον τροφοδοτούμε;” από το βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά “Η Χρυσή Αυγή μπροστά στη Δικαιοσύνη” σελ. 63 Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

…κλπ…κλπ…

 

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.