ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Χωρίς ΜΕΤΡΟ σήμερα η Αθήνα – Απεργία και στη Hellenic Train
Friday
03/03/2023
00:59 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Κομματικοσυνδικαλιστικός Συντεχνιασμός ΟΣΕ Σιδηροδρομικό δυστύχημα Τεμπών
0

Σχόλιο GMR: Πιάστηκαν οι, μην τους χαρακτηρίσουμε, συνδικαλιστές από την συγκυρία για να φανεί μεγαλύτερη η μικρότητα τους σε μέρες πένθους.

Υπενθυμίζουμε τις τηλεφωνικές επαφές με τον ανεκδιήγητο συνδικαλιστή τους (της ανταρσυα) Σταματόπουλο, που για τίποτα και με τίποτα, από εργατικά ως μνημόνια, δεν ήθελε συνεργασία.

Αίσχος από “αριστερά”, αλλά το χειρότερο, όχι μονο αίσχος αλλά και πολεμική , αλλά, ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ , σε κάθε τριπλοσυνδυασμένη αγωνιστικά-δικαιϊκά-πολιτικά, ταξική από εργασία ως μνημόνια, δράση-προσπάθεια-άποψη.

Με την ευγενική συνδρομή των συχνά δημοσιολογούντων περί ήθους, λόγου, επιστήμης, τέχνης, κλπ,…, απραγών παρατηρητών!!!

_.

 

 

 

 

slpress.gr- ΣΥΝΤΑΞΗ, 2 Μαρτίου 2023

 

 

 

 

 

 

Ακινητοποιημένοι, από τις 6 το πρωί έως τα μεσάνυχτα, θα μείνουν σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου οι συρμοί στις γραμμές 2 και 3 του ΜΕΤΡΟ της Αθήνας, λόγω απεργίας που προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών. Η στάση εργασίας αποφασίστηκε ως αντίδραση στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Η Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς – Κηφισιά και το Τραμ θα λειτουργήσουν κανονικά. Σε ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ κάνει λόγο για «αιφνιδιαστική απόφαση του σωματείου» και ζητεί προκαταβολικά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.«Η ΣΤΑ.ΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 οι Γραμμές 2 & 3 του Μετρό δεν θα λειτουργήσουν από τις 6 το πρωί ως τα μεσάνυχτα, μετά την αιφνιδιαστική απόφαση σωματείου εργαζομένων αργά το βράδυ της Τετάρτης, να κηρύξει απεργιακή κινητοποίηση. Η Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς – Κηφισιά και το Τραμ θα λειτουργήσουν κανονικά. Ζητούμε προκαταβολικά συγνώμη από το επιβατικό κοινό, για την ταλαιπωρία και τις δυσκολίες που θα συναντήσει στις μετακινήσεις του».

Απεργία και στη Hellenic Train

Επιπλέον, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο της Hellenic Train σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου, λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη της Π.Ο.Σ. και των Σωματείων – Μελών της στον 9ο όροφο του κτιρίου του ΟΣΕ (Καρόλου 1-3) στις 10.00 για να αποφασίσουν τις περαιτέρω ενέργειες της Ομοσπονδίας.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.